Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

עד עכשיו היה לי באוטו רדיו דיסק של פיוניר דגם 4650

ועכשיו הבאתי רדיו דיסק חדש גם של פיוניר דגם 9650 הבעיה שלי היא כזאת

אחרי שפירקתי את הרדיו דיסק הישן וחיברתי את החדש הכל עבד כמו שצריך עד שהכנסתי את הרסיאיי של המגברים(יש לי 2) ואז התחילו להישמע כל מיני רעשים כמו זימזום או כמו צלצול מהרמקולים ומהסאבים וזה קורה גם שהאוטו לו מונע אלא רק עם סוויץ..

אז חשבתי אוליי משהו קרה בחיבורים אז חיברתי שוב את הרדיו דיסק הקודם והכל עבד כמו שצריך תוכלו לעזור לי בבקשה..

פורסם

יש חוט בצמה, שלא מחובר לכלום, אני לא זוכר את הצבע שלו, אבל אתה צריך לחבר אותו ביחד עם הארסיאיי, הוא משתיק רעשים :)

ככה זה בכל דגמי הפיוניר הגבוהים, תציץ בצמה תגיד איזה צבעים נותרו לא מחוברים...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה פתאום!!!!זה קרה לך בגלל שחיברתי את הRCA כשהמכשיר היה מחובר לחשמל,בפיונירים צריכים לכבות את המכשיר לגמרי ואז ולנתק\לחבר את RCA,בגדול שרפת את המינוס של הRCA,אל תלחץ ותתיל להזיע.

הנה הפתרון:

1.או שתקח את המכשיר למעבדה,תתקן ורוב הסיכויים שהבעיה תחזור.50 שקל.

2.תיקח חוט\ים,תחבר אותם לגוף של המכשיר (נגיד בבורג של האנטנה),ותחבר את החוטים לחיצוני של הRCA,עם אזולירבנד תעטוף של יתנתק וזהו.

אם אתה גר באיזור אשקלון תבוא אלי אני יסדר לך,זה בעיה מוכרת של הפיונירים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בנתיים אל תנסה לחצות גשר שלא הגעת אליו

גש לרכב

חבר חוט רגיל כלשהו מהאנטנה (מינוס), אל הארסיאיי, ותראה מה קורה.

חזור לעדכן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור, אין חוט כזה. יש לי 9650 והחוט הבודד היחיד שיש זה המינוס עם לולאה בקצה.

המכשיר הזה חייב מינוס עצמאי לשלדת הרכב. 99% שהוא חיבר את המינוס לחוט המינוס המקורי של הרכב, לכן הרעשים.

תבדוק ותחזור לעדכן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני צריך לקחת מינוס מהגוף עצמו ולחבר ישירות אל הרדיו דיסק?

קו מחשבה נכון - אך הפוך:

אתה מחבר את חוט המינוס (הארקה) השחור מהרדיו דיסק, לגוף הרכב.

רצוי באיזור עם בורג מוכן, ויש לשייף יפה מצבע אם יש.

גל

פורסם

תודה רבה לכולם...

הבעייה נפתרה בכך ששמתי חוט על הבורג של האנטנה וממנה שמתי אותו על הRCA

אין יותר רעשים הכל עובד טוב..תודה רבה

• תוכן חדש...