Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני רוצה לקנות רמקולים לאוטו אבל אני לא יודע איזה כדאי.. אני רוצה לחבר אותם בלי מגבר..

מה אתם אומרים על הדגם TSA6971 של PIONEER עם 260 וואט ו40 RMS?

באיזה רמקולים כדאי להשקיע יותר, בקדמיים או האחוריים?? כי קראתי באיזה מאמר שהעיקר זה הרמקולים הקידמיים, התפקיד של הרמקולים האחוריים זה ליצור את תחושבת המרחב...

הצעות לרמקולים טובים בסביבות ה300/350 שקל או כל מידע אחר יתקבל בברכה..

אהה ועוד דבר נוסף: מישו אולי יודע איזה גודל הרמקולים הקידמיים במאזדה לאנטיס 323 שנת 2001?

תודה לכולם!!! שמעתי שאתם אחלה פורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי...

פורסם

יש הרבה דיונים סביב קניית רמקולים בתקציב הנ"ל, קדימה, בלי מגבר. חפש...

לדעתי תלך לכיוון קנווד, שומעים אותם ממש יפה בלי מגבר, ונכנס לך בול בתקציב.

סם.

פורסם

תודה..

יש אולי עוד הצעות?

אני שומע הרבה מוזיקה שחורה ככה שחשוב לי שהבאס של הרמקולים יהיה טוב אבל לא רק, וגם ביצועים טובים בווליום גבוה..

פורסם

בשביל באסים טובים אתה יכול לקנות סתם משהו זול קדימה, חפש אפילו ביד שניה. ולאחור שים רמקול 6X9....

סם.

פורסם
תודה..

יש אולי עוד הצעות?

אני שומע הרבה מוזיקה שחורה ככה שחשוב לי שהבאס של הרמקולים יהיה טוב אבל לא רק, וגם ביצועים טובים בווליום גבוה..

דבר ראשון על תצפה משום ברמקול [גם זבל סיני וגם מותג] לביצועים גבוהים מדיי ללא שימוש בהגברה חיצונית הולמת[לא זו של הר"ד]העיוותים יגיעו מאד מהר מההגברה של הפאנל היישר לרמקולים..

אם בכל זאת זה המצב[אין הגברה ואתה מעוניין ברמקולים שיתחברו לר"ד]ואתה שומע מוזיקה שחורה ומצפה לבאסים הולמים ,רק רמקולים אובלים[6*9] עוד יעשו את העבודה איכשהו ,לכן אם כבר הייתי מתחיל ובוחר דווקא ב6*9 לאחור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא מדוייק..

אצל חבר שלי היו רמקולים של PIONEER דגם:TSA6971 והאיכות הייתה מעולה! גם הבאסים לא רעים בכלל.. וכל זה בלי מגבר חיצוני.

אבל הם היו אצלו לתקופה קצרה בלבד, ככה שאני לא יודע מהי רמת התפקוד שלהם בטווח הארוך..

ככה שניתן להגיע לאיכות טובה של צליל גם ללא מגבר.. אז אני שואל אילו עוד רמקולם עושים את העבודה כמו שצריך??

נ.ב

אז לאף אחד אין מושג מהו גודל הרמוקלים הקידמיים במאזדה לאנטיס 323 שנת 2001?

תודה!!

פורסם
לא מדוייק..

אצל חבר שלי היו רמקולים של PIONEER דגם:TSA6971 והאיכות הייתה מעולה! גם הבאסים לא רעים בכלל.. וכל זה בלי מגבר חיצוני.

אבל הם היו אצלו לתקופה קצרה בלבד, ככה שאני לא יודע מהי רמת התפקוד שלהם בטווח הארוך..

ככה שניתן להגיע לאיכות טובה של צליל גם ללא מגבר..[אני לא אמרתי שלא,רק ציינתי שכל אלמנט ישמע לרוב טוב יותר כאשר הוא מחובר להגברה חיצונית הולמת ולא להגברה הפנימית של הפאנל]

דווקא כן מדוייק, יצא לך אי פעם לשמוע רמקולים [אותם אפילו ספציפית] עם הגברה חיצונית מעל 35RMS?

שתישמע תבין על מה דיברתי.

אני לא אמרתי שלא ישמעו יפה בלי מגבר אלא ציינתי שלא תפיק את מלא הביצועים והיכולת של האלמנט לרוב[לא מדבר על אלמנטים של 25RMS..]ככה שאין לך מדד השוואה טוב מספיק כדי לקבוע חד משמעית דברים[וכמו שאמרתי גם אלמנט סיני גם אם הוא יחובר להגברה חיצונית הוא ישמע אחרת "פתוח" יותר מאשר הגברה בסיסית של פאנל.]

פורסם

יכול להיות.. כשאני אשמע את ביצועי הרמקולים האלו עם הגברה חיצונית אני אודיע לך..

דרך אגב, כמה מעל 35RMS התכוונת?? כי אצלו הם היו בעלי 40RMS ללא מגבר חיצוני..

פורסם

דרך אגב, כמה מעל 35RMS התכוונת?? כי אצלו הם היו בעלי 40RMS ללא מגבר חיצוני..

רמקולים לא מוציאים הספק, רמקולים מקבלים/סופגים הספק

אצל חברך ,ההספק הנומינלי המירבי אותו הם יכולים "לספוג" הינו 40RMS.ר"ד עם הגברה 50*4 לרוב מייצר הספק של 18עד22RMS .

כשאני מדבר על הגברה טובה אני מתכוון ל50RMS ומעלה.

[ברור שלרמקולים 40RMS אין מה לחשוב להזינם ב50RMS]

פורסם

אהה סבבה.. עכשיו הבנתי. תודה!!

תגיד אתה לא יודע במקרה איזה גודל הרמקולים הקידמיים במאזדה לאנטיס 323 שנת 2001?

ומה אתה אומר? כדאי להשקיע יותר על רמקולים קידמיים או אחוריים??

פורסם

במאזדה לאנטיס זה 5*7 אם זיכרוני אינו בוגד בי..

כללי כדי לצור במה קידמית ווקאלית עם נוכחות בהחלט יש צורך לדאוג לאלמנטים מקדימה שם אנו יושבים.

• תוכן חדש...