Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום העברתי את כל המערכת שלי לעבודה בבי אמפינג,השאלה שלי היא כזו האם את הטוויטרים אני שם על HP? ואת הוופרים על FULL?

ועל איזה תדר מומלץ לחתוך כל אלמנט במגבר?

אני הולך לעבוד מול HU ALPINE 9855.

תודה!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

במגבר תבחר FULL. ואת הרדיו תעביר למצב 3-WAY (קרוס-אובר), ומשם תתחיל לחתוך לפי האוזן.

בעיקרון הוופר אמור להיות חתוך ב-63HZ , המיד אמור להיות בתחום 63HZ-1000HZ והטוויטר מעל 1KHZ. אם יש לך גם באס אז תמקם אותו בדר"כ בין 63HZ ועד 80HZ או אפילו 100HZ , ועם זאת תזיז קצת את הקצה התחתון של תחום המיד כלפי מעלה(ל-80 או ל100).

:king:

פורסם

לבחור FULL גם לטוויטרים וגם לוופרים?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

רגע,כשאני שם במגבר על המצב FULL זה כבר לא משנה לי איזה חיתוך אני אשים במגבר עצמו? הרי יש שם פוטנציומר של התדרים שגם אותו צריך לכוון.

פורסם

סלבה,

כמו ש"כסוף-ד" :), אמר לפניי.

תשים את Xאובר, במגברים על FULL.

אתה הרי חותך הכל מהHU.

אתה מעביר באלפיין את הXאובר למצב של Xאובר (הפוטנציומטרים על גב המכשיר ).

ואז בXאובר של המכשיר אתה צריך לחתוך את התדרים עפ"י האוזן.

פשוט ברגע שאתה עובד במצב מקוון של Xאובר בHU, הFRONT הופך להיות HIGH.

הREAR הופך להיות MIDBAS, והSUB הופך להיות LOW.

ואז אתה מחבר הכל עפ"י הכניסות במגבר.

אני כנראה אגיע לחיפה לתחרות, אם תרצה לחכות עד אז, אני אשמח לעזור לך.

under construction..

Guest תמיר .א.
פורסם

אני לא יודע ממש איך המכשיר הזה מתפעל על ידי האפשרויות שבו, אבל אם תחתוך באותו תדר גם דרך המגבר, החיתוך יהיה מדוייק יותר.

תמיר

פורסם

טוב כרגע חזרתי מהאוטו,אני חייב לומר לכם בי אמפינג זה ההההדבר!!! משהו בן****!!!.

סוף סוף אני יכול לכוון את הסאונד איך שבא לי!!!.

פורסם

כמו שאמרתי לך ההבדל יהיה שמיים וארץ.

אני מבטיח לך שאפשר להוציא עוד יותר מהסט

נראה ביום רביעי מה אפשר לעשות.

פורסם

וולקם טו דה קלאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב אז ביום רביעי אני מקבל את הטוויטרים של מורל MT22 ואני מקווה ששבוע הבא אני אזמין את הוופרים של מורל הייבריד.

פורסם

מזה כולכם פה בזמן האחרון משתדרגים?

סחא סחא עליכם אין גלה אתם תותחים.

רק אצלי המצב הפיננסי אינו מאפשר שידרוג עצבני..:|

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב יותר על כיוון של בי אמפינג כשבערוץ אחד מחובר סט קומפוננט 4 אינטש משהו טוב... ולערוץ השני שני וופרים או סאב וופרים שיכולים לנגן לפחות עד ה400 500 הרץ...

או טריפל-אמפינג מלא (שני מגברים כפולים - שלושה ערוצים לקדימה ערוץ אחד בברידג' לסאב)

אבל זה יהיה כבר ברכב הבא בעוד שנתיים בערך... נו...

"לפעמים.... חלומות.... מתגשמים...."

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...