פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי פיאט פונטו (שנת 2000) עכשיו אין חלונות חשמל אז יש תידית ואין מקום לרמקולים גדולים יחסית בדלת אז החלטתי לא להגזים כי גם ככה אני דיי דל בתקציב ולקנות פיוניר 4 אינץ' כי זה מה שחשבתי שיש מקום מקדימה, במקום שבו יש היום 2 רמקולים מקוריים שבאים עם האוטו (בדשבוארד), עכשיו היום פתחתי את הרשת שעל הרמקולים ואני כבר לא בטוח איזה גודל רמקול בא שמה. יש מישהו עם פונטו שאולי יודע מניסיון? או עצות זולות מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת להביא רמקולים נחמדים לקדימה?
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מציעים לי את המכשיר הנ"ל ב-250 שקל יד שנייה. האם המחיר שווה ומה דעתכם בכלליות על המכשיר!?
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שאלה לגבי אנטנה פנימית לרדיו: לאחרונה נתקלתי באנטנה שמתקינם בתוך הרכב על השמשה הקדמית - מעל הראי, לפי מה שהבנתי זו אנטנה עם מגבר או משהו כזה, בקיצור נאמר לי שהקליטה יותר טובה עם אנטנה שכזאת. האנטנה הזאת טובה גם נגד ערסאוואתים קטנים ששוברים לך את האנטנה - את המקורית סוגרים עד הסוף ולא צריך להשתמש בה יותר. האם למשהו יש את האנטנה הזאת ברכב ויכול לחוות דעה בנושא? תודה.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 684 צפיות
שלום רב! רציתי לשאול אותכם שאלה לגבי הפוליסה שלכם לאלה שביטחו את המערכת. האם ישנה השתתפות עצמית על גניבה? אם כן כמה וכמובן כמה אתם משלמים לביטוח המערכת, איזה רכב, מהי עלות המערכת ואצל מי אתם מבוטחים. מדובר ברכב קבריולט, האם זה מייקר את המחיר?
הודעה אחרונה מאת idan307, -
שידרוג ל מזדה 6
מאת ronco- 0 תגובות
- 748 צפיות
אשמח לקבל יעוץ בשידרוג למערכת במזדה 6 חדשה. אני רוצה לקבל איכות טובה ולא בטוח שאני רוצה להתקין SUB WOFER. האם ה SU המקורי הוא באיכות סבירה? ( אם מחליפים , כמה מסובך להשאיר את ה שליטה מההגה ) רמקולים קידמיים: איזה גודל רמקולים אפשר להתקין בדלתות הקידמיות ? אני מעדיף רמקולים איכותיים אבל TWO WAY שהטויטר במרכז הרמקול , גם יותר קל להתקנה וגם מקור השמע מגיע מאותו מקום בלי היסתבכיות של DELAY. האם אפשר לרדת ל 50 HZ בלי SUB בעזרת רמקולים קידמיים בלבד? על איזה רמקולים אתם ממליצים ? ( אם חיבים SUB אז רמקולים קידמים צריכים לרדת ל 80HZ) איזה מגבר 2 ערוצים מומלץ. תקציב : עד 1500שח לרמקולים קידמיים 1000שח למגבר קידמי 1500שח לSU ( אם יש צורך ) SUB ומגבר ?? ( …
הודעה אחרונה מאת ronco, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המערכת היא סט קומפוננט של jbl + מגבר של jbl 75.4 רמקולים אחרויים של קנווד 80 rms כל ארבעת הרמקולים מחוברים למגבר . אני אמור לקבל לקבל סאב של קיקר קומפ c12 מחו"ל ורציתי לדעת אם ההגברה מתאימה לסאב הזה ואיזה צורת חיבור הכי מתאימה לו בגישור או רגיל אם רגיל אז לחבר את הקנוודים ל-hu ? תודה לכל העוזרים . אסף
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה, מי שזוכר את ההודעות בזמנו, ששאלתי על תזוזת המגנט ממקומו ועל ההשפעה שלו וכו, ודיברנו על זה שאני יילך לרפי האוזמן וייבדוק את הנושא (הסאב שנקנה מאלי), בכל אופן, לא הלכתי לרפי, אבל היום, 3 חודשים בערך לאחר שקניתי את הסאב (תבינו לא חיברתי אותו עד עכשיו!), עם תיבה של 28 לט' מבנייה עצמית שלי, וכמובן עם ההגברה של אסף( ד"א אסף יצאת תותח!), חיברנו אותו סוף סוף וכל מה שאני יכול להגיד (אני חושב שאסף יסכים איתי) שהסאב פשוט מדהים, דופק עם המוזיקה, לא בולע את המוזיקה, לא עושה כאב ראש ולא כלום, פשוט מדהים באוזניי.. !! אלי, לא משנה מה עבר על הסאב ומה יש לו אני מרוצה ממנו, ולא ציפיתי ליותר מזה, סליחה שחשדתי\הכפשתי או כל דבר אחר.. בכל אופן, ממליץ בחום ! …
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו ניתקל ב L7 עגול ?? הציעו לי אחד כזה ! באתר של קיקר לא ראיתי כזה דבר אמיתי ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי גולף דור 4, כרגע יש לי צינג'ר של קנווד ובזמן הקרוב אני מתכנן לקנות רדיו דיסק פיוניר פרימייר 750(בשבוע הקרוב). אני לא מעוניין לקנות מגבר אני מעוניין יותר במערכת בסיסית עם הקומפוננט שמקבלים עם הגולף(שהוא נחשב למצויין ביחס לרמקולים שמקבלים עם הרכב) ובנוסף אני רוצה לקנות רמקולים 6*9. רציתי לקנות זוג רמקולים של פיוניר 40 אר אם אס. השאלה היא כמה וואט אר אם אס מוציא הרדיו דיסק הנ"ל של פיוניר(כמה המקסימום שהוא מוציא-בלי מגבר כמובן). הרדיו דיסק של פיוניר הוא 50X4 אם אני זוכר נכון(ויציאות 6 וולט-לא יודע אם זה משנה אם אין לי מגבר) כמו שאתם רואים אני לא ד"ר סאונד.... אז אשמח אם תעזרו לי בייעוץ ברמקולים 6*9 שיתאימו לי בלי מגבר. אבל מצד שני אני רוצה שהם …
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החליפו לי מצבר ברכב לאחר שהאחרון שבק חיים - עכשיו התחנות מכוונות על אי זוגי . איך מסדרים את זה ? ? תודה
הודעה אחרונה מאת ***subaru, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Kenwood
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות את הרדיו דיסק הזה-ראיתי שמישהו פרסם אותו פה בפורום רציתי חוות דעת שלכם. הדגם: PREMIER 750 אני רוצה לברר עליו קצת פרטים... איך האמינות שלו? איזה פונקציות יש לו? ואם הוא MP3.....? ספרו לי גם למי שיש לו את המכשיר הזה אם אתם מסופקים ממנו.... *מי שיכול להביא לי תמונה של המכשיר אני גם ישמח... תודה רבה, ניב
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היה חמוד חבל שלא כולם הציגו את מה שיש להם להציג. כל הכבוד למתן על המערכת העוצמתית שיש לו,ממש אהבתי!. סה"כ היה נחמד להכיר חלק מהאנשים שעומדים מאחורי השמות שבפורם,ותודה לכל מי שעזר לי לכוון קצת את האלפיין במיוחד למתן שהשקיע מזמנו. נ.ב: אם מישהו צילם משהו יהיה נחמד לראות פה תמונות.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש חבר שרוצה למכור לי מגבר של פלאנט אודיו V12 כתוב עליו והוא 1000WATT 4 יציאות יש מגבר כזה? אני לא ראיתי אותו
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
סאבוופר עד 800 שח 1 2
מאת ArchAngel- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין לקבל המלצות על סאבוופר עד סכום של 800 ש"ח. אני מאזין בעיקר למוזיקת רוק וג'אז והייתי מעוניין בסאב מדוייק. כמו כן הסאב יחובר למגבר JBL 75.4.
הודעה אחרונה מאת Asher_B, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי כרגע קומפוננט של מורל פולס מחוברים למגבר אלפיין mrv f-504.. אני רוצה לשדרג את הקומפוננט וראיתי את שני הדגמים האלו ורציתי חוות דעת עליהם. 1.מורל אוביישן 6 וחצי. 2.focal 165v1 אני יודע שזה לפי טעמי האישי וצריך לשמוע כדי להחליט אך עדיין הייתי רוצה לדעת מה הייתם מעדיפים.. אם ישנם עוד המלצות על קומפוננט הן התקבלו ברצון, תקציב בסביבות עד 2000 ש"ח (גג). תודה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי כרגע 3 מגברים בבית. איזה מהם יהיה יציב בהתנגדות הזו? הגיין יהיה בין חצי , ל 3/4. 1. הברוטוס 20005D. הוא יציב ב 1 אום.! (לפי החברה) 2. ארפקיווק. 200DHC. הוא יציב ב 2 אום. (לא מופיע 1 אום). 3. לאנזר אופטי דרייב 1400D. הוא יציב ב 1 אום ( לא החברה) ואין לי את היכולת לבדוק את זה איתו. (הוא חדש) הסאב הוא כנראה 13W7. בודד.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
החלפת הסאב...
מאת DJPOWER- 1 תגובות
- 682 צפיות
יש לי מגבר THE ROCK 800 וסאב גם מגנט KILLER BULL 300X שווה להחליפו בסאב יותר טוב/ חזק עד 500-550 ? אם כן באיזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
- 5 תגובות
- 954 צפיות
יש לי מגבר של סוני מסוג xm-d1000p5 עכשיו הבנתי שאני צריך אלטרנטור חזק יותר? מישהו יודע כמה המגבר צריך וכמה יש לי כרגע? הרכב מדגם ניסאן אלמרה 2001. מה העלות של אלנטרנטור מספיק חזק? עוד שאלה קטנטונת, יש לי רדיו דיסק Alpine 9831R היציאות שלו זה 2V מה זה אומר לי מבחינת מגבר? הוא יתחבר טוב? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי, החלטתי לשדרג את המערכת. כרגע יש: רדיו דיסק פיוניר 2750 רמקולים אחוריים קנווד 350 וואט בדרך: סט קומפוננט 6.5" מורל פולס סאב קיקר COMP c12 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130349 עכשיו, נשארו לי 600 ש"ח פלוס מינוס למגבר. אפשר לגרד עוד קצת. אני צריך מגבר 4 ערוצים, 2 יוחברו בגישור לסאב ו2 לקומפוננט. הרמקולים האחוריים יחוברו לרדיו דיסק( 2x44watt rms). אני מעדיף רכיבים חדשים לכן אינני מחפש מיד שנייה. את ההתקנה אני אעשה(לקחתי בחשבון כסף לחיווט ותיבה). אולי זה קצת קשה...יש המלצות למגבר?!? תודה.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלוםם
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך המלצה למגבר 4 ערוצים בעל הספק של לפחות 4X70 וואט RMS מומלץ של חברה מוכרת ובמחיר סביר ככל האפשר... (לא מצאתי משהו "מדהים" ב-ZAP) אם אפשר כמה שיותר המלצות. תודה
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
יש לי אופציה לקבל אותו במחיר טוב (חדש) והדרישות שלי הן קליטת רדיו טובה (לפחות ברמה של הטיונרים של פיוניר), אמינות ואיכות צליל סבירה. הוא אל הולך לעבוד עם מגבר אלא עם זוג קומפוננטים.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני איזה כמה זמן הציעו לי לחבר את המגבר 4 ערוצים שלי (JL300/4) לקומפוננט(MBQUART PSD216) בבי אמפינג לא יודע איך לא חשבתי על זה בעצמי הרי אפילו הקרוס של הקומפוננט שלי תומך בחיבור בבי אמפינג (כניסות HIGH ו- LOW) אבל אז חשבתי שהרי המגבר שלי תומך באפשרויות חיתוך הרבה יותר מתקדמות מהקרוס של הקומפוננט ואז גם אני אוכל לשדרג כל חלק בקומפוננט בנפרד אז מה נראה לכם עדיף? לחבר בבי אמפינג לקרוס, או להעיף את הקרוס לגמרי ולחתוך מהמגבר
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב : רנו קלאו 98, ידנית, דגם ALIZE (מהאחרונות שהגיעו) לאחר התקנת מערכת דיסק והסרת דיבורית הפסיקה האזעקה לעבודה ונכנסה למעין מצב הגנה - יש סטרטר אבל האימובילייזר עובד כך שהרכב לא נדלק, ניסיתי לנתק את ה (-) במצבר, לחכות מ"ס דקות וחולי. האזעקה מסוג קוברה. ניתן גם להוסיף שהרכב נדלק והכל עבד כשורה לפני הסרת הדיבורית - לאחר התקנת המערכת. פורסם גם בנושא הטכני היות ויכולות להיות מספר סיבות לבעיה.
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי מגבר ג'נסן באוטו שאליו מחובר סאב של מאגנאט. הסאב עובד והמגבר עובד בצורה תקינה. יש רק בעיה אחת . כל כמה דקות יש בום חזק מהסאב גם בווליום חלש הבום יוצא בעוצמה מקסימלית לא משנה מה הווליום. החלפתי רדיו דיסק והבעיה נמשכת. הבכעיה היא במגבר כנראה, מה הבעיה ? והאם אפשר לסדר זאת? תודה רועי.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
Alpine CDA-9835 אם מישהו יכול לתת דעה לגבי המערכת? יתרונות וחסרונות? ואם היא שווה את המחיר (כ-3000 ש"ח) או שיש פתרונות דומים בסכומים יותר נמוכים? נ.ב. היא נמכת בארץ כיום לפחות ב-2 חנויות ב"זאפ" תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
רציתי לדעת איזה גודל המבנה הבסיסי שהוא הכנה לרמקולים בדלתות האחוריות. למישהו יש מושג מהו הגודל?
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
- 2 תגובות
- 962 צפיות
אני מחפש רמקולים 6.5 אינץ' שישמשו כרמקוליים אחוריים ויוגברו ע"י rockford 4004 יש לי באוטו קומפוננט קידמי של דרגסטר וסאב של דרגסטר וחסר לי הרמקולים האחוריים אבל אני לא רוצה לשים 6*9 אלא 6.5 אינץ' ( יש להם מקום מיוחד ליד המושבים האחוריים במיצובישי קולט למי שמכיר) הציעו לי היום לשים את אלו של פיוניר http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=518d68737f75e9345f4b1d68e6b832d0&productid=248 וחשבתי אולי גם על אלו http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=518d68737f75e9345f4b1d68e6b832d0&productid=236 הטווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא עד 500 שקל... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש מגבר עד 1400 שקל 4 ערוצים יש הצעות? ואיפה אני יכול לקנות באזור הקריות חיפה נהריה ... דרך אגב הוא יעבוד על סאב של מורל 15 אינץ אין לי מושג בנתיים נתונים עליו
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -