Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת היא סט קומפוננט של jbl + מגבר של jbl 75.4 רמקולים אחרויים של קנווד 80 rms

כל ארבעת הרמקולים מחוברים למגבר .

אני אמור לקבל לקבל סאב של קיקר קומפ c12 מחו"ל ורציתי לדעת אם ההגברה מתאימה לסאב הזה

ואיזה צורת חיבור הכי מתאימה לו בגישור או רגיל אם רגיל אז לחבר את הקנוודים ל-hu ?

תודה לכל העוזרים .

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

אם תחבר את האחוריים לHU, אז הם לא יישמעו כמו שצריך עקב ההגברה היחסית חלשה. לכן, מה שאני ממליץ זה דבר כזה: האפשרות הראשונה שתרכוש מגבר נוסף (מונו) לטובת הסאב, או האפשרות השניה היא להשאיר את הקומפוננט מחובר למגבר, את האחוריים פשוט לבטל ולחבר את הסאב במקומם.

פורסם

לפותח השירשור,

כמובן שאם אתה יכול להרשות לעצמך (תקציב) ליקנות מגבר נוסף לסאב אז זאת האפשרות המומלצת. במידה ולא, תחבר את הרמקולים האחוריים להגברה הפנימית של ה - HU, ותחבר את הסאב ל - 2 ערוצים של המגבר בגישור. את הקומפוננטים הקידמיים להשאיר בכל מיקרה מחוברים ל - 2 ערוצים במגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

טוב אז ככה , תקציב למונו אין לי , ונראה לי שדיף באמת לחבר את הקנוודים ל - hu , לפחות לנצל אותם במשהו מאשר בכלל לא , לגבי הסאב אני פשוט לא מבין מה זה גישור ואיך מחברים את זה בפועל

אם מישהו יכול להסביר את זה אני אשמח מאוד ,

ושוב תודה רבה לכל העוזרים

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

דווקא לא הייתי ממליץ לנסות את זה, לחבר את האחוריים ל HU

הם מאוד מהר מתעוותים, סתומרת אתה תגביה הסאב ישמע יפה הקומפ' פיצוץ אבל האחוריים יהרסו לך לגמרה הכל.

פורסם
דווקא לא הייתי ממליץ לנסות את זה, לחבר את האחוריים ל HU

הם מאוד מהר מתעוותים, סתומרת אתה תגביה הסאב ישמע יפה הקומפ' פיצוץ אבל האחוריים יהרסו לך לגמרה הכל.

נכון מאוד, לכן המלצתי שלא לחבר אותם לHU.
פורסם

אני לא מבין משהו רמקול מתעוות כאשר מגבירים אותו יותר מידי

מה- hu בקושי יש לו 20 -25 וואט rms הרמקולים האחוריים אצלי הם 80 וואט rms

איך הם יתעוותו ????

אז בעצם לפי מה שאתם אומרים זה שאני יכול לזרוק אותם לפח ,

מה הם עד כדי כך גרועים בחיבור ל- hu ???

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

הכוונה שההגברה הפנימית בר"ד שלך אינה עומדת בנטל ומתקשה להגביר בצורה יסודית את האלמנטים שלך ההגברה מגיעה לרוויה הטרזיסטורים מתחממים יתר על המידה ואינם מסוגלים לעמוד יותר בעומס ומכאן אתה שומע עיוות שנובע מההגברה הפנימית של הר"ד.

תחבר את הרמקולים הנ"ל להגברה חיצונית של 50RMS+ ואתה תחוש בהבדל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף,

מה שניסו להסביר לך שהרמקולים יעוותו בחיבור להגברה הפנימית של ה - HU לא בגלל האיכות של הרמקול אלא, שהמגבר הפנימי של ה - HU, הוא זה שיעוות. מכיוון שתפקידם של הרמקולים האחוריים הוא בסה"כ לתת קצת נפח והשלמה למערכת וליושבים מאחור, ההגברה הפנימית של ה - HU תעשה את העבודה, בעזרה של כיוון נכון של ה - FADER ב - HU וכיוון נכון של ה - GAIN במגברים.

לגבי השאלה של איך לחבר את הסאב ל - 2 ערוצים בגישור במגבר ה - JBL, התשובה היא כזאת: על הפנל של מגבר ה - JBL (היכן שמחברים את הרמקולים) כתובה המילה BRIDGED (גישור) עליך לחבר את הסאב לשם זאת אומרת ל - 2 החיבורים הקיצוניים, את המינוס של הסאב יש לחבר למינוס של ערוץ L, ואת הפלוס של הסאב יש לחבר לפלוס של ערוץ R.

שלו.

פורסם

לשלו ולכולם ,

אני מודה לכם על ההסברים . נראה לי שאני באמת יחבר את הרמקולים האחוריים ומקס'

אם לא ישמע טוב או יהרוס לגמרי אני אבטל אותם .

אגב אני בונה שבת הבאה תיבה לסאב עם פורט לפי הוראות יצרן תמונות מובטחות לכולם .

אסף.

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

אסף ,

תשמע להגיע לתחרות אני אגיע, רק לא נראה לי שעל תקן מתחרה היות והסאב מגיע ביום א' הבא

ואת התיבה אני בונה יום שבת הבאה ...אבל יהיה נחמד לבוא לשמוע להתרשם ולראות גם את הפרצופים

שמאחורי השמות .

אגב יש לי עוד פרוייקט שעומד על הפרק שזה ריפוד הגג מחדש יש חומרים יש הכל החוסר היחידי הוא בידע

אבל אני מאמין שאני אסתדר וגם אם לא נעלה תמונות בשביל הפאדיחה , מקס' אחרים ילמדו ממנה .

אסף.

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

אסף יקר,

ככל הניראה גם אני אוליי לא יתחרה וגם אני יגיע ככל הניראה בתקן של "צופה"...תלוי במצב רוח [תיבה מיוחדת לתחרות כבר יש לי אין מהבחינה הזו שום בעיה]

לגביך -להתחרות עם COMP C גם אני לא הייתי מתחרה איתו [למרות שאני שנה שעברה באיה בתחרות עם זבל סיני הוצאתי 131.5 שזה מכובד יחסית...

בכל אופן בהצלחה לך ושתהיה תחרות מהנה לכולנו[מתחרים וצופים]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אגב יש לי עוד פרוייקט שעומד על הפרק שזה ריפוד הגג מחדש יש חומרים יש הכל החוסר היחידי הוא בידע

אבל אני מאמין שאני אסתדר וגם אם לא נעלה תמונות בשביל הפאדיחה , מקס' אחרים ילמדו ממנה .

אסף.

אסף,

אתה יכול להיתייעץ עם רומן גם הוא מרפד את הגג של הרכב מחדש. הוא פתח על הנושא שירשור בפורום האספנות. רצ"ב קישור לשירשור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106277

שלו.

• תוכן חדש...