Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקבל המלצות על סאבוופר עד סכום של 800 ש"ח. אני מאזין בעיקר למוזיקת רוק וג'אז והייתי מעוניין בסאב מדוייק. כמו כן הסאב יחובר למגבר JBL 75.4.

פורסם

כן באמת סאב על רמה היה כזה לרועי חבר של תמיר חבל הפסדת הוא מכר אותו לפני איזה שבועיים ב700

סאב מעולה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אבל לך תמצא עכשיו ...

זאת הבעיה שברור שיש עוד סאבים שיכולים להתאים להגברה , אבל לך תמצא אותם יד שניה עכשיו.

אולי תוכל למצוא את ה V-MAX יד שניה , אפילו שאני אישית חושב שעדיף פיניקס גולד חדש.

פורסם

תסתכל בלמכירה אודיו, תמיד יש שם כמה...

לפני חצי שנה אני מכרתי פה סאב של דראגסטאר למשהו מהפורום, תאמין לי סאב שעולה 1600 שקל בחנות, משהו איכותי באמת, מכרתי אותו ב 400 שקל.

הבחור מבסוט עד היום.

• תוכן חדש...