Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו (שנת 2000) עכשיו אין חלונות חשמל אז יש תידית ואין מקום לרמקולים גדולים יחסית בדלת אז החלטתי לא להגזים כי גם ככה אני דיי דל בתקציב ולקנות פיוניר 4 אינץ' כי זה מה שחשבתי שיש מקום מקדימה, במקום שבו יש היום 2 רמקולים מקוריים שבאים עם האוטו (בדשבוארד), עכשיו היום פתחתי את הרשת שעל הרמקולים ואני כבר לא בטוח איזה גודל רמקול בא שמה. יש מישהו עם פונטו שאולי יודע מניסיון? או עצות זולות מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת להביא רמקולים נחמדים לקדימה?

רותם

פורסם

הרמקולים המקוריים בדש בורד הם 3.5 אינטש

(הכוונה לפונטו רגילה ולא ספייס)

בעיקרון בדלת יש מקום ל6.5 אינטש' אבל רק במידה ואתה מוכן לחתוך בדלת.......

פורסם

נכון מאוד, הנה תשובה שקבלת, העניין גם שלא רשמת לאיזה מערכת אתה רוצה להגיע , מה הכיוון, רשמת פיוניר..... , פיוניר ברמקולים זה לא משהו....

מה הכיוון?

איזה HU , והאם עם מגבר או בלי, או שזה עתידי, או שאתה רק רוצה לשמוע סתם כזה...

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה על התשובותת. אז ככה. אני לא ממש רוצה לחתוך את הדלת למה חבל לי עליה כזה וזה גם בטח יעלה הרבה יחסית. כמו שאמרתי אין לי ממש כסף להשקיע כל כך הרבה. המערכת המתוכננת זה משו כזה:

החודש ב"ה אני אקנה HU - פיוניר 5750

ואם ישאר לי כסף אז גם רמקולים אחוריים כמו שהיה לי וגנבו לי אותם ה350 של פיוניר

חודש אחרי זה אני שאלתי חבר הוא אמר לי לשים סתם רמקולים של פיוניר מקדימה אבל מסתבר שזה 3.5 ולא 4 וזה די מבאס ואני לא יודע אם יהיה לי שווה בכלל לגעת בהם. מה אתם מציעים?

וגם בחודש הזה אני מקווה להביא מגבר לרמקולים האחורים ואם אני אצטרך מגבר יותר חזק גם בשביל הקידמיים ואז עוד מגבר וסאב.

אני פתוח להצעות. הסכום שיש לי בערך כל חודש להוציא זה בסביבות ה900.

המון תודה ושבוע טוב

רותם

• תוכן חדש...