Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של סוני מסוג xm-d1000p5

עכשיו הבנתי שאני צריך אלטרנטור חזק יותר?

מישהו יודע כמה המגבר צריך וכמה יש לי כרגע? הרכב מדגם ניסאן אלמרה 2001.

מה העלות של אלנטרנטור מספיק חזק?

עוד שאלה קטנטונת, יש לי רדיו דיסק Alpine 9831R היציאות שלו זה 2V

מה זה אומר לי מבחינת מגבר? הוא יתחבר טוב?

תודה!

פורסם

למה אתה חושב שאתה צריך אלטרנטור יותר חזק ?

ויש לך HU מעולה, האלפיין הנ"ל הוא מכשיר פשוט אמין וטוב,למה אתה חושב שיש איתו בעיה?

under construction..

פורסם

כי תמיר רשם לי פעם שאני אצטרך יותר חזק, למרות שבאמת הרבה אמרו לי שלא צריך..

לא דאגתי למכשיר דאגתי לתאימות החיבור, אני לא ממש מבין בזה אבל רשום שזה יציאת 2V האם תהיה בעיה לחבר את זה למגבר?

שאלה קטנה נוספת: מישהו יודע אם יש הבדל בין ה 9851R ל9851 ?

תודה!

פורסם

אין שום בעיה לחבר מכשיר עם יציאת פריאווט של 2V, רוב המכשירים הסטנדרטית נותנים אות בעוצמה זהה לזו.

הR באלפיין מציין RDS, כלומר ההבדל בין מכשירים שמיועדים לשוק האירופאי(ששם משתמשים בRDS) ולבין השוק האמריקאי שבו תדרי הרדיו הם שונים.

בפועל אין הבדל בין המכשירים היות ובאלפיין קיימת אופציה לשנות את התדרים מZONE1(אמריקאי) לZONE 2(אירופאי) בתפריט המכשיר.

בפועל אם המכשיר שלך היה תומך בRDS, היית יכול לראות את שמות תחנות הרדיו על הצג (GALGALAZ וכו').

לדעתי ממש מיותר, אבל יש כאלו שזה "עקרוני" אצלהם.

under construction..

• תוכן חדש...