Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגברים :

ROCKFORD 501BD MONO

KENWOOD 1000 RMS MONO

JBL GTO 74.5

סאבוופרים :

KICKER L5 12 בתיבה סגורה

KICKER L7 12 בתיבה פתוחחה

רמקולים :

אחורי INFINITY KAPPA 6X9 100RMS

קדמי INFINITY KAPPA 6.5 COMPONENT 90RMS

הגיביאל מחובר לקומפוננטים והאחוריים

הקנווד לקיקר בתיבה הפתוחה

והרוקפורד לתיבה הסגורה

כרגע הבאס על חצי בשני המגברים כי האוזן מתחילה לדגדג בתוך עור הטוף מי שחווה באס גבוהה יודע על מה אני מדבר...

כל זה פלוס קבל קטן של 1.2 פארד רק לייצוב מתח שהמצבר לא מלא....

איך המפרט שלי לתחרות של אוטו פרט?

פורסם

אני אומר: נפלא.

אם ציפית לתגובות כמו: בטוח תזכה, אין עליך, אחלה מערכת, סאונד שאין כמוהו, מפוצצת ונותנת בראש - תשכח מזה. צריכים לשמוע ע"מ להחליט, וגם זה סובייקטיבי ונתון למחלוקת - אז די לפעורות!

צר לי על התגובה הנוקשית במקצת, זה רק מאהבה ובשביל לנטוע אותך בעולם המציאות.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לפותח השירשור,

התחרות של אוטופרט היא בתדר מסויים של 55HZ. כדי להצליח בתחרות יש לכייל את המערכת לתדר הזה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כך בחשבון שאם אתה בונה גם על SQ - נראה לי שהקומפוננטים שלך לא יעמדו בזה מול הסאבים בעוצמות גבוהות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שני סאבים כאלו (למעשה שני סאבים שונים) ואתה שואל אם יש כוונות ל SQ? שאלה מיותרת :)

לאיזה תדר מכוונת הפתוחה?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם אתה קונה מערכת בשביל לזכות בתחרות אז שאלה לי אליך.

לא היה כדאי כבר לקנות את הסאב של רוקפורד לבד ולחסוך הוצאות כספיות דיי טיפשיות?

ועכשיו ברצינות, בנית לעצמך מערכת ל SPL ותו לא, כל המערכת לא קשורה לכלום את האמת, מגברים של קנאווד, שניי סאבים שונים ובתיבות שונות..

לא יודע מה, אבל כל הרעיון נראה לי כמצוץ מן האצבע וכי אתה לא כל כך אוהב לשמוע מוסיקה איכותית ברכב.

אולי אינני אמור לאמור זאת, אך יש לי הרגשה שכל ההשקעה הזאת היא לפוזה ליד החבר'ה ולעוד פוזה בתחרות.

אתה לא עושה זאת כי אתה אוהב את זה.

שוב, מצטער אם פגעתי, איני מכיר אותך ואולי אני טועה, אך כך זה נראה מפה.

Maserati.

פורסם

אנשים כאן לא מבינים בשיט

אם הייתם חכמים ומנוסים

הייתם יודעים ששילוב תיבה פתוחה ותיבה סגורה ביחד

נותנת באס שאף סאב בתיבה פתוחה לבד או תיבה סגורה לבד יוציא

תנסה ותחזור אלי עם תשובה...

ובקשר למערכת ולרכיבים .. אף אחד לא קנה כלום במיוחד לתחרות ולא בטיח

זו המערכת שלי כבר קרוב לשנה

ובמקומך לא הייתי מעביר ביקורת בלי לשמוע

אנשים כמוך רק מטעים כאן את קהל הפורום

פורסם
אנשים כאן לא מבינים בשיט

אם הייתם חכמים ומנוסים

הייתם יודעים ששילוב תיבה פתוחה ותיבה סגורה ביחד

נותנת באס שאף סאב בתיבה פתוחה לבד או תיבה סגורה לבד יוציא

תנסה ותחזור אלי עם תשובה...

ובקשר למערכת ולרכיבים .. אף אחד לא קנה כלום במיוחד לתחרות ולא בטיח

זו המערכת שלי כבר קרוב לשנה

ובמקומך לא הייתי מעביר ביקורת בלי לשמוע

אנשים כמוך רק מטעים כאן את קהל הפורום

ידידי היקר, אם אנחנו "לא מבינים בשיט", אז למה בכלל אתה בא ושואל אותנו?

ודבר שני אם העלת את מפרט המערכת שלך על מנת לקבל ביקורות אז גם תלמד לקבל את אותן ביקורות גם אם זה לא לרוחך, ואם זה לא מתאים לך אז פשוט אל תפרסם הודעה כזאתי.

אתה רוצה תגובה כנה לגבי המערכת שלך והתחרות?

אז אני אהיה כנה איתך, אין לך סיכוי.

מהיכרות עם מס' מאנשים הפורום שיגיעו להתחרות על קטגוריית 2 סאבים,הם יגיעו עם סאבים חזקים משלך,מגברים חזקים משלך וגם יותר איכותיים, ורכבים בעלי מערכת חשמל משופרת בניגוד אלייך.

אני לא כותב זאת על מנת להעליב או משהו, פשוט אני מודע למתחרים ויודע מה עתיד להיות.

under construction..

פורסם

מבלי להתייחס לכל הדיון הקודם בעניין - לדעתי אתה עושה טעות עם העניין של תיבה פתוחה וסגורה.

כשיש לך באותו הרכב תיבה אחת פתוחה ואחת סגורה, אתה יוצר DELAY בין הפקת הבאס מסאב אחד למשנהו...

הדיליי הזה גורם לביטול חלק מהבאס! הבאס אמור להיות מרוח, לא מדויק, ולא קשור לשיר שמתנגן. אמנם בתחרות זה לא יהיה שיר אלא יהיה תדר של 55HZ, אך לדעתי אתה פשוט פוגע בבאס ברכב כשיש לך 2 סוגי תיבות שונים.

לגבי כמה אתה פוגע, קשה להעריך את זה כי יש עוד המון פרמטרים שמשפיעים על זה, אבל העקרון הוא פשוט ברגע שאתה יוצר תדר מסוים ואחריו את אותו התדר (ובמקרה שלך זה גם לא אותו התדר) בדילאי מסוים, לאורך הגל יהיו מקומות של ביטול חלק מהבאס, ויהיו גם מקומות של התחזקות הבאס (התדר), יכול להיות שבמקרה שלך מדובר במיקום שבו יש התחזקות, שכן אתה אומר שהבאס מאוד מאוד חזק. השאלה היא מה הייחוס שלך לבאס חזק...

בכל מקרה, הייתי מציע לך לאטום זמנית את הפיר של התיבה הפתוחה, ולשמוע את ההבדל, כך תדע בוודאות אם אתה מבטל או מעלה את הבאס, במיקום שבו אתה יושב.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סימון נעשה בחור חכם :).

למר אופטיסאב.

למערכת שלך יש פונצטיאל רב, השאלה היא איך אתה מ-ממש ומיעל אותו להפיק את המצב האופטימלי של הרכיבים שלך ברכב.

וזה עבודה רבה אם אתה רוצה תוצאות טובות, תתחיל בתכנון תיבה טובה, כפולה**

בדיקת מתחים ברכב, אם זה נפילות: איפה ומה אפשר לשפר,

כיווני מערכת וכו...

תמיר

• תוכן חדש...