פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, חבר רכש לפני כמה ימים מגבר 4 ערוצים של לייטנינג אודיו דגם B.300.4. אני מבקש עליו פרטים, איך הוא בצורה כללית, כמה ההספק שלו? (כי לא מצאתי באתרים באינטרנט). אני מעדכן את ההודעה, אני צריך בבקשה חוות דעת על עוד מגבר - לדעת מה ההספק שלו ואיך הוא בצורה כללית אף הוא. המגבר הוא Cadence Z4000 . תודה מראש, ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם הגיע לרשותי מסך NECOX לרכב - אני ניסיתי למכור וראיתי שאין הרבה קונים אז על הדרך ראיתי שיש אפשרות לחבר מסך לרכב אל הרדיו דיסק עם מתאם aux בחלק מהמכשירים עכשיו אני לקראת קניה של רדיו דיסק (כנראה פיוניר סדרה 7 דגמי פרימיר) ואני רק רוצה לדעת מה אני יראה במסך כשהוא יחובר לרדיו דיסק הרדיו דיסק לא קורא דיודי, אז מה אני יראה את הרשימה של השירים שעל הדיסק ? זה בכלל יפה/שווה השקעה של 1500 שקל למסך ? כי עלה לי רעיון יפה לראש, לעשות למסך בניה יפה בתא כפפות (בכל מקרה אין לי מה לעשות איתו וקונים אין).
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היה לי וויכוח לא מזמן מה עדיף סאב כפול או סאב בודד נגיד דוגמה: חברה מסויימת שהסאב שלה 400 אר אמ אס או 2 של כל אחד 200 מאותה חברה מאותה סדרה וכד' אשמח לתגובות..
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי צריך עזרה יש לי מערכת באוטו ואני שומע בה את המנוע ברמקולים וזה מטריף אותי יש למישהו פיתרון כי ניסתי המון שיטות וזה ל א עוזר הייתי במתקנים מורשים והם לא פתרו את הבעייה [אפילו פילטרים] מי שיכוכל לעזור לי אודה לו מאד ואים הוא מירושלים ויודע את העבודה [המון נכשלו] אני מוכן לשלם לו בעין יפה יותר אפילו ממה שצריך העיקר שקט תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 3 תגובות
- 828 צפיות
CDE9845 Alpine איך המכשיר הנ"ל? האם הוא עדיף על מכשירים מקבילים של פיוניר במסגרת התקציב? איזה מכשירים מומלצים במחיר של כ-1K? פיליפ.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 785 צפיות
רוצה להעלות סירטון של המערכת שלי לקבל תגובות ועצות לשיפור מי שיכול להסביר לי עים סבלנות אז בבקשה
הודעה אחרונה מאת elik0, -
איך המפרט הבא? 1 2
מאת The1- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זוג רמקולים קדמיים 3way עוצמתיים בקוטר 6.5" 240W לרמקול טבעת מגומי - עמיד בפני תנאי אקלים קיצוניים ולא מתייבש בשמש מיד ריינג מסוג PEI בקוטר 41 מ"מ טויטר פיאזו מסוג PEI בקוטר 15 מ"מ נצילות גבוהה של 89DB התנגדות של 4 אוהם תחום היענות של HZ-20KHZ60 גריל הגנה מעוצב יחודית זוג רמקולים אחוריים 6x9 5Way 450W לרמקול טבעת מגומי - לשמירה בפני התייבשות!! מיד ריינג מסוג PEI בקוטר 66 מ"מ טוויטר פיאזו מסוג PEI בקוטר 30מ"מ סופר טוויטר מסוג PEI בקוטר 25 מ"מ נצילות גבוהה של 90 DB בעלי התנגדות של 4 אוהם תחום ההיענות 50HZ-20KHZ גריל הגנה מעוצב יחודית זוג טויטרים 200W כוללים קרוס-אובר מובנה (פנימי) להדגשת הצלילים הגבוהים והעשרת הסאונד ברכב ניתן…
הודעה אחרונה מאת kingmazda, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך עזרה דחופה בכיוון ALPINE CTA-1502 אני לא מצליח להיכנס לEQ, יש לה EQ 7 ערוצים בדוק ואני לא מצליח להיכנס אליו, אם מישהו מכיר צריוף מקשים כלשהו או איזה מקש שצריך ללחוץ עליו ארוך זה יעזור לי הרבה...
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בדר"כ אני לא מפרסם מה יש לי מה אין לי , אבל את המגבר הנ"ל הייתי חייב לשתף . המגבר נפל לידיים שלי ממש בפוקס , ולאט לאט אני מעכל את מה שנפל בידי . אוקיי , מספיק (עם ה-סנקציות) דיבורים ויאלה נתונים . מגבר Nakamichi PA-302 2X80 RMS 4 OHM 2X160 RMS 2 OHM Signal to Noise Ratio : 110 dB Total Harmonic Distortion : 0.005% And the best part : Manufactured in 1989 וזהו בנתיים , היה ממש קשה למצוא את הנתונים , ועוד לא סיימתי עם החיפושים (אחרי שחרשתי את כל הגוגל ופורומים וחוות דעת ... ) . אני לא יודע מה אני יעשה איתו , אם אני לא ימצא לו שימוש אולי אני ימכור אותו (אם אני יקבל הצעה שאני לא יוכל לסרב לה ) , ואולי אני יתלה אותו סתם ליופי . אבל ( ואבל גדול ) , מ…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי סוזוקי בלאנו ואני רוצה לשים מערכת עד 1600 שקל כולל הכל ושישמעו בן זונה. עכשיו חשבתי על רדיודיסק של pionner או kenwood ב1000 שקל 2 רמקולים מאחורה 6X9 ב 400 ו2 רמקולים 6.5 מקדימה. אפשר המלצות למערכת טובה ורמקולים? עדיף לשים תכסף בצורה שונה על דברים אחרים? תודה!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 923 צפיות
ערב טוב לכולם. שתי שאלות: 1. בבגאז' שלי נם כרגע (אני מקווה) סאב קט העונה לשם סקאן-ספיק רולייטור 9". ממש אין לי תלונות עליו, אבל יש לי בעייה אחת איתו. יש לו תיבה בנפח 28 ל'. זה תופס לי חצי בגאז'. הנפח המומלץ הוא 28-29 ליטר אטומה. לפי חישובי WINISD אם אני מקטין את התיבה בחצי (ל- 15 ל') הוא יהיה בעל ערך של F3 ב 33HZ (במקום 30) והגרף הענות שלו עד 80HZ יהיה קצת מעל 0 DB. כיום עם 28 ל' לפי WINISD גרף ההענות שלו שטוח לחלוטין. מה אתם אומרים? 2. גם אם אני אחליט לשנות את הנפח וגם אם לא, אני מעוניין לבצע בניית פיבר לסאב. השאלה היא עד כמה פיבר הוא חומר חזק ו"מווברץ" בהשוואה ל MDF 1.9 ס"מ - מה שיש לי היום? האם תוספת של דיינמט או חומר אחר בתוך התיבה הוא בגדר חוב…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה אמור לעלות ככה: 1) התקנה של מגבר שני לאוטו שיחובר לסאב 2)חיבור קומפוננט שמחובר לרדיו דיסק חזרה אל המגבר השני תודה..
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נתחיל מהתחלה- כשהתקנתי את המערכת היה למתקין או סט התקנה של קליפורניה בום או סט התקנה של קאדנס יקר מאוד. לאחר וויכוח קצר סיכמנו כי את הקבל שמעביר את החשמל+בית הפיוז ניקח מסט ההתקנה של הקליפורניה בום ואת ה RCA ניקח מהסט של קאדנס. התקנו את המערכת הכל נפלא וטוב! לאחר שנסעתי ברכב לזמן ממושך הבחנתי בכמה וכמה תקלות א. ישנו רעש כשלוחצים על הגז אך זה לא נשמע כמו יללת אלטרנטור אלה כמו פקפקים כאלה מין פק פק פק פק שמתגבר עם הלחיצה על הדוושה. יש לציין שזה קורה רק כשהמערכת דלוקה ושזה לא בא מהרמקולים עד כמה שאני הבנתי... זה נשמע כאילו זה בא מתחת להגה ב. נשרפה מנורה אחורית והפנסים הקידמיים דולקים בעוצמה נמוכה.... כשאני מגביה את המערכת במצב עמידה ישנה נפילת מתח שמתבטא…
הודעה אחרונה מאת ssbbaa, -
שאלה בקשר למערכת (עריכה - זה פורום אודיו, הבנו את זה בעצמנו. להבא כתוב כותרת עניינית) 1 2
מאת Guest anakonda-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ויום טוב, חבר שלי קנה מערכת חדשה להלן הפרטים: קומפוננט:אינפיניטי 6.5 סאב:פיוניר 1000W מגבר:P4004 Rockford השאלה שלי היא כזאת אני מעוניין גם לרכוש מערכת כמו המערכת הנ"ל השאלה שלי מה הייתם ממליצים לשפר האם יהיו הבדלים ביו המגבר jbl מהדיוטי?לבין זה שיש לו?מה יותר חזק?מה יותר איכותי?מה אתם ממליצים הקומפוננט לפי דעתי מעולים לטראנסים והבעיה העיקרית היא הסאב שתוחן את המוח יש איזה סאב באותה עוצמה אבל יותר מדוייק ולא מורח צלילים כמו הפיוניר?אם כן איזה?בבקשה באותו סדר גודל של מחיר כרגע ברכב יש לי זוג רמקולים פשוטים של 240W מקדימה. מאחור יש לי זוג פיוניר 250W מה אתם ממליצים לעשות?לקנות מגבר ולהשקיע בקומפוננט?לחבר לרמקולים האחורייםאת המגבר? מדו…
-
-
- 36 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אם משהוא יודע מה הגודל של הרמקולים הקדמיים בפזו 206 אני ישמח אם תגידו לי ואם משהו יודע:: morel plus 6.5 יכנס לשם??
הודעה אחרונה מאת CaRismA, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
infinty kappa perfect מה המחיר שלהם בערך אני יודע שהם 100 או 110 ר.מ.ס מי שיוכל לתת עוד פרטים אז תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת berlingo2004, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 780 צפיות
שלום. ת'אמת חיפשתי בFAQ ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. אז ככה ברוך שפטרנו מה 305C... אני מתכוון לרכוש קיקר קומפ וי אר 12". ברצוני לבנות לו תיבה לבד. מצאתי ש הנפח המינימלי הוא 28 ליטר (פחות או יותר). השאלה שלי עכשיו היא כזאת : האם מישהו כאן יכול לתת לי שרטוט מדוייק של כל 6 הצלעות של התיבה. כי את האמת אני והחישובים האלה לא הולכים ביחד. משהו בסגנון כזה: (זאת תיבה 43 ליטר - סתם לדוגמה).
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 1 תגובות
- 959 צפיות
שבוע טוב! הבנתי שהאומגה בשנת 97 מגיעה עם CD מובנה ובחלק מהדגמים גם עם צ'יינג'ר מקורי. האם למישהו יש קצת מידע מאיזה חברה המערכת? טיב השמע? ובכלל עד כמה מערכת כזאת תהיה שווה לאחר 10 שנים?(קוראת צרובים??) (כי היא מובנת בדש בורד ובשביל להתעסק איתה שמעתי שצריך לפרק את הדשבורד-כאב ראש רציני) אני לא מבין כל כך גדול באודיו,לכן האם המערכת מתאימה לאדם רגיל שרוצה רק לשמוע סביר וזהו? בתודה, בנצי.
הודעה אחרונה מאת The Last Don22, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ממצב כולם?! =) אקצר ואגש ישירות לעניין. עלה בידי הצורך להשיג את מספרי הטלפון של אנשי היבוא בארץ של החברות הבאות: א. JBL ב. Kicker ג. Alpine ערכתי חיפוש אך חזרתי בידיים ריקות. אודה לכם אם תוכלו לספק לי את מספרי הטלפון הנ"ל. בברכה, אריה.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי זוג רמקולים קידמיים 160W 30RMS של פיונייר ורמקולים אחורים 460W 80RMS פיונייר וסאב 1000W 400RMS על איזה מגבר אני צריך לשבת ? והאם אני צריך קבל,קרוס ובמה הם עוזרים ואייך לחבר את מה למה בדיוק ? תודה עדי (חדש בפורום)
הודעה אחרונה מאת Dani57, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 845 צפיות
מחפש פנל לפיוניר מדגם 7450mp
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר מעוניין לרכוש מערכת, מה אתם ממליצים בתקציב של עד 4K, קומפוננט מגבר וסאב.. תודה לעונים. פיליפ.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
כבל אופטי
מאת rockford912- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש HU כלשהוא שיש לו יציאה אופטית?
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
קואנטום p6??
מאת CaRismA- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 838 צפיות
קואנטום p6 משהוא מכיר ? אם כן אז כמה הם שווים?
הודעה אחרונה מאת The Last Don22, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כששומעים במערכת שהאוטו לא מונע זה גומר את המצבר רציתי לדעת כמה זמן בערך אני יכול לשמוע במערכת כשהאוטו לא מונע ולא לגמור את המצבר?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 954 צפיות
אני מעונין לקנות מגבר 2 ערוצים שלהם שהוצא לי ב 750 בשביל להגביר סאב...
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה לדעתכם יעשה יותר בלאגן - וישמע טוב יותר כמובן : שני : T110D4 10" POWER T1 4-ohm DVC Subwoofer בתיבה כפולה פתוחה של 85 ליטר - או בתיבה אטומה של 42 ליטר http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=32&family_id=12&item_id=91835&locale=en_US או אחד : T212D2 12" POWER T2 2-ohm DVC Subwoofer בתיבה פתוחה של 65 ליטר http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=32&family_id=13&item_id=91849&locale=en_US המגבר שירים אותם יכול לתת להם עד 1500 rms באחד אום.
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דפקו לי את המערכת רדיו דיסק 4600 סאב 305 c ומגבר . הקוממפוננט מורל דוטק נשאר . עכשיו המגבר היה חיקוי של אלפיין v-12 בשם "konbo" יש לו 1200 w היה מרים את הסאב והרמקולים לשמיים - פגז של מגבר . אם ההיתי יכול לקנות אותו עכשיו ההיתי עושה זאת בהזדמנות ראשונה אבל הבעיה היא שמי שמכר לי את המגבר -סגר. ההתלבטות אם כן למגבר שתהיה באותה עוצמה . ראיתי שהרבה מדברים על JBL מהדיוטי אבל הוא רק 500 w והשאלה האם הוא ירים את הסאב והרמקולים בעוצמה שההיתי רגיל אליה והשני הוא הפלטינום אודיו שמוכרים ב-zap ב- 500 ש"ח שהוא גם חיקוי של אלפיין ויש לו 1000 w . מה לעשות ?יש המלצות אחרות? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
המערכת החדשה שלי בעוד כשעה
מאת Guest anakonda- 1 תגובות
- 922 צפיות
שתי המערכות הנ"ל באותו מחיר בול!: סאב פיוניר פשוט 1000w/קיקר קומפ 12 קומפוננט מורל פולס מגבר orion 4004 4x50 או המערכת הבאה! סאב פיוניר פשוט 1000w/קיקר קומפ 12 קומפוננט מורל פולס שני מגברים שלUSC9980 Platinum Audio http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=18292 אחד אני מחבר רק לסאב והשני אני מחבר לקומפוננט ולאחוריים שיש לי כבר באוטו מה אתם אומרים מה יותר מומלץ? ומה המחיר המומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
jvc kdg310 או panasonic 1301 מה עדיף יותר מבחינת צליל? מה אתם הייתם מעדיפים מה יותר טוב מביניהם?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982,