פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
2 עד כמה שאני יודע מאחורי חיבורי החגורות האחוריות בחיפוי הפלסטיק אמור להיות שם מקום ל2 רמקולים נוספים..? עכשיו כמה שאלות נוספות.. איך ניתן בכלל לפרק את הפלסטיקים האלה? ואיזה גודל רמקולים ניתן למקם שם ובדלתות מקדימה?? רב תודות!
הודעה אחרונה מאת janana, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=888&CatCode=169 מה אתם חושבים על זה וכמה rms ב1אום תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yaheli, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקי אז ככה בהמשך להודעות הקודמות שלי שגנבו לי את המערכת מהאוטו אז הביטוח שלח אותי לאיזה יבואן שיכול להביא לי את החלקים שנגנבו לי אז ככה: 1.במערכת שנגנבה היה לי רמקולליים 6*9 של פיוניר 400 W ועכשיו במערכת החדשה שאני רוצה להרכיב אני לא מעוניין ב 6*9 אלא בקומםונטט קידמי במקום זה יש לי באוטו מקום לרמקול 4 אינץ' ובעל המקום אמר לי שהוא יכול להביא לי את אחד משתי הדגמים האלה של DRAGSTER http://www.dragsteraudioart.com/DSX.html הרמקול הראשון בעמוד או את הרמקול הראשון בעמוד הזה http://www.dragsteraudioart.com/DS.html הוא אמר לי שעל הראשון הוא יותר ממליץ אבל השאלה שלי אליכם היא האם בכלל כדאי ללכת על החברה הזאת? 2. במערכת הקודמת היה לי סאב 800 של פיוניר ותאמת שלא ממש ה…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש סט רמקולים שייתן מקסימום צליל נקי ואיכותי. אני בד"כ לא מפציץ בווליום, וכרגע אין לי מגבר (מקווה שבעתיד אוכל להוסיף...) ולא סאב יש לי 500 שקל לעניין ואני צריך 4 רמקולים: זוג אחורי 6.5 אינץ' (אין לי שום בעיה לקדוח חורים ל6X9 אם יהיה כדאי) וזוג קדמיים 4 אינץ'. כמובן שאני לא חייב סט של 4 אלא יכול להתאין בין שני סטים מכל גודל אוקיי עכשיו תורכם: יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת kolokito, -
קניית HU מארה"ב
מאת ozwrx- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שלי מגיע עוד חודש מארה"ב והוא מביא לי HU אני מתלבט בין דגמי אלה בלבד עזרו לי לבחור בבקשה: Alpine CDA-9851 Car CD Player 199 דולר Alpine CDA-9856 CD/MP3/WMA Receiver 199 דולר - מה ההבדל בינו לבין ה 9851? Panasonic CQ-C7301U Car CD Player 159 דולר Clarion DXZ835MP Car CD Player 149 דולר Kenwood EZ500 Car CD Player 200 דולר - איך הוא? Sony CDX-M8815X Car CD Player 219 דולר - לא הכי רוצה אותו כי אני לא רוצה פאנל חשמלי (מפחד מקילקולים)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
יש לי מגבר rockford 301x החלפתי את הסאב שלי אכשיו לה pioneer 1000 (כן כן הוא סוחב חבל אל הזמן.בנייה עצמית ) אכשיו אני חייב להחליף מקדימה למשהוא יותר חזק(יש לי רמקולים מקורי+טווטרים ) כי אני שומע רק בסים זה לא כזה רע אבל צאריך גם מקדימה משהוא יותר טוב. משהוא בסביבות 500-600שח אפילו יד שניה לא מפריע לי תודה מראש! (אם משהוא יכול לענות לשאלה הקודמת בקשר ל motorola אני ישמח)
הודעה אחרונה מאת WannaBe, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ל205..יש לי רדיו דיסק של פיוניר והייתי רוצה רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר שיספקו צליל נקי אני לא מעוניין במשהו מפוצץ או הוספת שיפורים כמו סאב או מגברים וכ"ו..רק שיהיו טובים לעוצמת שמע בינונית-גבוהה לא יותר... בנוסף את שני הרמקולים הקדמיים אני מעוניין למקם במקומות שלהם בדלתות בגודל המקורי אם מישהו יודע אותו..? ומאחור איפה הם אמורים להיות?? ראיתי מאחורי התקני החגורות האחוריות שיש שם מן חריצים כאלה..מישהו אולי יודע איך מפרקים את הפלסטיק הזה?? לילה טוב.
הודעה אחרונה מאת samg, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי רמקולים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29604 ויש לי סאבוופר ועכשיו אני רוצה לקנות רמקולים 6.5 לקדימה כדי להשלים את הסאונד, יש לי רמקולים אורגניל באוטו מקדימה בדלתות והם מחברים לרדיודיסק ואני חותך אותם ב 100HZ והם סוגרים סרואנד משהו חבל על הזמן, עכשיו אני מחפש משהו יותר טוב שיהיה בערך 30RMS אני רוצה לחבר למגבר 2 יציאות, מה כדי להביא 1WAY או 2WAY או 3WAY אני רוצה שישלמו גם באס קצת כדי להרגיש שהבאס בא מקדימה אז חשבתי לחתוך ב60HZ תציעו רמקולים עד 250שקל אני לא מעוניין בקומפננט.
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אצטדיון רמת גן, יום שבת, שעה 12 מתחילים, סיום משוער בשעה 6 (תלוי בעופר ...) לא לעשות שוק, מי שמגיע ירשום שהוא מגיע וזהו. בלי אולי, תלוי, יכול להיות, אם יסתדר לי, אם ייצא וכאלה...
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
קומפוננט רוקפורד
מאת L.A- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי. מה דעתכם על סט קומפוננט של רוקפורד 6.5 FNQ הבנתי מהמתקין שזה היה סט שמגביל היום לסידרה ה POWER שלהם
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בתודה מראש קחו קצת פירוט על הקומפוננט מהאתר הבית שלהם: http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm כמה שיותר מהר יותר יעזור...
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נסעתי לי ברכב שמעתי מוזיקה, הגברתי קצת, לא נראה לי שיותר מדי כי כבר שמעתי יותר חזק מהסאב, ופתאום לא שומעים ת'סאב. המחשבה הראשונה הייתה שהלך הסאב, נשרף, הסליל או לא יודע מה. כשיצאתי מהרכב, ראיתי שאחד הכבלים של החיבורים, יצא כאילו מהחיבור למגבר. הפעלתי מוזיקה וניסיתי לחבר ת'סאב למקום שהוא היה אמור להיות מחובר - אין צליל. אני כנראה אבוא למפגש מחר... יכול להיות שזה הכבלים ולא הסאב? אם זה הסאב, כמה עולה לתקן (כמובן שתלוי מה)? תודה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
**יותר מדאיגה העובדה שלמרות שכבר קיבלת כמה הערות בעבר לגבי כותרות נורמליות אתה עדיין כותב כותרות בלי קשר. אולי הגיע הזמן לקרוא מחדש את כללי הפורום תוך תשומת לב מיוחדת לכלל מס' 13?**
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צהריים טובים.. הגיע הזמן להחליף את הפיוניר העממי במשהו יותר איכותי,יש כמה אפשריות: P1 פניקס גולד R Jbl gto 1202D כולם בסביבות 500 ש"ח. או שכדי להשקיע עוד 200 ש"ח וללכת על P2? הסאב יוגבר עי LANZAR HGT 434 בגישור של 2 ערוצים. התיבה שתתאים לסאב צריכה ליהיות בערך 50 ליטר,אני לא רוצה שסאב יתפוס את כל הבאגז. פתוח להצעות נוספות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אולי מישהו יכול בבקשה מחר להביא לי ואני ישלם לו על זה פיוז 70 או 80 אמפר? פשוט עברתי השבוע ב-2 חנויות ונגמר להם אז מישהו שיוכל להביא לי ואני ישלם לו על זה רק להגיד לי כמה... תודה מראש ואולי בהזדמנות הזאתי האם מישהו בא מחר עם מצלמה? כי לי אין וברצוני לצלם טיפ'לה את המערכת שלי
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 991 צפיות
בפונקציית ה -HP אפשר לסובב את הגלגל בין 40 ל K3 מזה 3K ? 300?
הודעה אחרונה מאת ssbbaa, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה אני משתגע אני לא יודע איזה סאב להביא(יוגבר ע"י JBL GTO 75.4 בגישור 284 RMS) בבקשה תנו לי עצה נקודתית ולא לזרוק 5,6 דגמים שרק יסבכו אותי יותר כמובן סאב איכותי וחזק(יחסית למה שאפשר לבקש מהמגבר) ותנו עצות לפי סאבים ששמעתם ולא לזרוק סתם דברים באויר
הודעה אחרונה מאת MAORSO, -
- 1 תגובות
- 774 צפיות
התקנתי תתכונה וויניסד אבל אני לא יודע להשתמש בא.. אז מישהו יכול להגיד לי איזה תיבה תיהיה הכי טובה לקיקר קומפ סי 12.. גם אטומה וגם פתוחה
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 1 תגובות
- 891 צפיות
למנהלים: חיפשתי לפני שכתבתי את התרד - המקרה שלי הוא קצת יותר ספציפי, תודה. שלום לכולם - אני אקצר הפעם - השרת היה עמוס והכל נמחק לי יש לי רעש אלטרנטור במערכת שמתגבר עם לחיצה על הגז. כדי לבדוק ממה זה נובע התחלתי לנתק כבלים מכיוון הרדיודיסק אחרי זה עברתי לקרוס ואז עברתי למגבר. הרעש נעלם כאשר ניתקתי את הכבלים שבין היציאה של הקרוס לכניסה של המגבר. אז רציתי לשאול ממה הבעיה? מהקרוס, או מהמגבר.? לא נראה לי שזה מהכבלים כי כשאני מחבר מספיק RCA אחד מתוך שני הזוגות הרעש מופיע - ולא נראה לי שארבעתם התקלקלו במכה.. אז... ממה הבעיה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש ברשותי את המכשיר הזה ואני רוצה לחבר לו לצורך העניין נגן MP3 או DVD , יש לו יציאה לצנג'ר ויש לו עוד איזה יציאה אוניברסלית כזאת שניתן לחבר אליה כל מיני מכשירים של קלריון והיא נקראת E-NET , למישהו ידוע אם קיים או אפשר לעשות את אותו הדבר כמו שעושים במכשירים של פיוניר עם היציאה של הצנג'ר שהופכים אותה ל AUX ? ( בבקשה אל תציעו לי מתאם FM , ניסיתי כבר את כל הסוגים מכל החברות ובכולם האיכות יורדת משמעותית ) . מצורף קישור שניתן לראות את המכשיר . http://www.freeonline.nl/?pid=2057
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
שדרוג מערכת
מאת balasss- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אחרי שגנבו לי סאב ומגבר החלטתי להצטייד מחדש נשאר לי באוטו קומפוננט של מורל פולס מקדימה ומאחורה וחשבתי על להחליף תקדמיים לדוטק ולהשאיר תאחוריים בקשר למגבר חשבתי על הג'י בי אל המפורסם בגלל כל ההמלצות שהלכו פה עליו (מישהו יודע אם הוא עוד בדיוטי פרי?) על הסאב אין לי איזה דגם בראש אני רק יכול להגיד לכם שיותר חשוב לי שיהיה חזק וירעיד תאוטו מאשר מדויק (אבל שלא יהיה מרוח ברמה מגעילה טיפה זה בסדר) לפני זה היה לי מגבר דה רוק 800 של מאגנט וסאב xtc 1200 260 rms גם מאגנט חשוב לי שיהיה שדרוג של המערכת מבחינת האיכות והעוצמה התקציב לי עומד כל 2700 בינתיים ואם ממש תדליקו אותי אני יכול לסחוט ת4000 (עוד מעט גיוס יש דודים טובים חחחח) תודה
הודעה אחרונה מאת balasss, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות באזור המרכז (חנויות או מתקינים) קיט התקנה לשני מגברים (על רמה לא זבל) או את כל החלקים: כבל G4, כבל 8G, דיסטרביושן בלוק, פיוזים, קונקטורים ושאר השטויות אה ועוד שאלה: איפה אפשר להשיג קומפונט Infinity kappa perfect 5.1
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. בבעלותי רכב מסוג פיאט אונו 93'. בקיץ האחרון רכשתי רדיו דיסק לרכב 64W X4+ מגבר פנימי. כמו כן רכשתי זוג רמקולים אחוריים לרכב 4 אינץ' של קנווד והתקנתי אותם במקומם המקורי, בצידי המגש האחורי. הבעיה היא עם הרמקולים הקדמיים: מדובר ברמקולים 4 אינץ' בני כ- 13 שנה. לא שומעים בהם טוב ובנוסף רמקול קדמי שמאלי עובד מתי שבא לו. אני רוצה לקנות עוד זוג רמקולים 4 אינץ' של קנווד ולהחליף את הקדמיים בהם. איך מחליפים את הרמקולים? איך מוציאים את הרמקולים הישנים מתוך הדשבורד? תודה על כל עזרה, גיא.
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם!! רציתי לדעת מה גודל הרמקול בהונדה סיוייק שנת 95 , ניסיתי לימדוד אבל לא ממש היצלחתי , מדובר על קומפוננט מי קדימה בדלת??? תודה!
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 0 תגובות
- 968 צפיות
לאחר חודשים של הזנחה החלטנו לשדרג את מערכת הסאונד ברכב. הד יוניט: קראון 50X4 MP3 (כן זבל קוריאני \ סיני אין מה לעשות ) ספיקרים נרכשו לפני ימים מספר: 6X9 כל אחד בעוצמה של W300, 6.5 לדלתות כל אחד בעוצמה של 200W. ושני טוויטרים בעוצמה כוללת של 400W. סאבוופר של דרגסטר DWH227 עוצמה של 300\600W איזה מגבר כדאי לקנות? באיזה עוצמה?
הודעה אחרונה מאת oferClio95, -
שלום לכולם.אני מעוניין לדעת איך הסאב של סרוין HED הישן ואם מחיר 1200 K סביר ?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה להגביר 2 סאבים של PIONEER 800W TS-305. יש לי מספר אופציות לרכישה של מונובלוקים מה אתם יכולים להמליץ לי מבין ה-4 מונובלוקים האלו התקציב שלי הוא 1500 פלוס מינוס: מגנט פנטום מונובלוק : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=230&CatCode= מונובלוק לנזר ב-1500 ש"ח לא חדש : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=935&CatCode= מגבר פלנט אודיו : http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=58 או מגבר mac audio z2200 .
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך האיכות? כדאי? צריך בשביל זה ערכה מיוחדת?
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קודם כל שלום. ניגש לעיניין, יש לי חבר שערך ניקוי בבית ומצא 2 וופרים של פיוניר 12". (ללא תיבה) הוא רוצה לבנות לשתיהם תיבה (אחת), שתיהיה כמה שיותר קטנה, ושתוציא מקסימום עוצמה. (או איכות, איך שזה הולך) הוא לא רוצה אותם אחד ליד השני, כי זה תופס מקום, הוא אמר לי שאמרו לו לעשות אותם פנים אל פנים, או גב אל גב. ולכן ביקש ממני להתייעץ כאן, איזה מידות לבנות את התיבה? עם איזה חומר להדביק את העצים של התיבה? איך עושים מאחורה (כמו בתיבות מוכנות) שיש הכנה לחיבור של כבל? כמו-כן הוא ביקש ממני לשאול כמה ליטר זה יוצא התיבה, וכמה כוסות צריך לעשות, אחת או שתיים, אם בכלל? והיכן למקם אותן במידה וצריך? אם אפשר לחבר את שתיהם ליציאה אחת, או שצריך 2 יציאות שונות? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברה אני עומד לרכוש את הסאב והייתי רוצה חוות דעת למי שיש את הסאב או שהיה לו ... תודה מראש .רומן.
הודעה אחרונה מאת droid,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 524 אורחים (הצג רשימה מלאה)