פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי שלוםם תקשיבו יש לי בעיה קטנה שאני מגביה באוטו שלי כל הדלת רועדת כזה וגם המראה הצדדית מה עושים??
הודעה אחרונה מאת avihay_p18, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4 אלף צפיות
אוקיי אז כמו שידוע לחלככם החלפתי את הטויוטה שלי בפורד פוקוס 2006 ולכן היה צריך להעביר את הציוד שמאצלי לפוקוס... אחרי ים הצעות מגוחכות של 1000 600 וכל מיני שטויות החלטתי שבסוף אני אלך לטומקאר בהוד השרון למי שמכיר רמי קראדי... המחיר היה טוב ובתמורה אליו כל המערכת הותקנה כולל בניה של מסגרת חדשה לרדיו בגודל רגיל וכולל חוטים ואיזה בניה חמודה מאחורה... אחר כך התחילו ההתלבטויות בקשר לסט האחרון שלי אם המיד באס יכנס או לא ובסוף הוא נמכר תמורת זטק גרביטי 5 ורבע.... לא ציפיתי ליותר מדי אבל באמת אחרי ההתקנה אין מילים זה קומפוננט שאם הוא היה דוחף טיפה טיפה יותר באס הוא היה מושלם באמת שאי אפשר לבקש יותר מקומפוננט כזה... ובקיצור בלי הרבה בילבולי מוח אצל רמי זכיתי לאחלה אירוח …
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם !! קניתי נגן MP4 ורציתי את דעתכם אם העניין אפשרי ? יש מישהו שכבר עשה זאת בעבר? המכשיר הוא COWON iaudioa2 שמשמש אותו לחיבור לטלויזיה כ די. וי. די RCAלמכשיר יש יציאה לכבל ברכב יש רדיו דיסק של פיוניר לא זוכר תדגם צריך לרדת לראות ומגבר 4 יציאות עם סאב 12 של פיוניר בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצטער שהעלתי רק עכשיו פשוט לא היה לי מחשב באתר הזה יש את התמונות העלתי אותם!!! היה מפגש חמוד הרבה פתחו פגאז והפעילו את המערכות החמודות שלהם http://2all.co.il/GalleryPicShow.asp?ID=699&iPageNo=2&N=
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
עשן מהמערכת
מאת PLUSPLUS1- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שחשב שהוא "מבין" הרכיב לי את המערכת פיוניר 2 מסכים בקיצור .... המערכת כנראה לא הייתה טובה כי המסך לא יורד לא יודע אם זה קשור אבל אחרי כמה שניות התחיל לצאת עשן מהמערכת ניתקתי הכל וחיברתי אחרי כמה שניות כדאי לראות אם משהו רציני קרה כנראה שהיא לא נדלקת למישהו יש אולי איזה הצעה ? יש מצב היא נשרפה לגמרי ? ומה עלות התיקון בערך ?
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
התקנת מאוור
מאת adi19- 4 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכולם. ברצוני להתקין מאורר למגבר יש לי ממסר 5 מגעים לאן אני מחבר כל קבל? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת adi19, -
- 3 תגובות
- 771 צפיות
שלום לכולם מבקש חוות דעת על רמקולים של MORELL COAX 6.5 .
הודעה אחרונה מאת gks, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 839 צפיות
שלום יש לי מכשיר של פיוניר, לא זוכר בדיוק את הדגם הוא עם תאורה ירוקה נקנה לפני שנתיים בערך..רציתי לשאול בבקשה ממה נובעת הבעיה שדיסק שאני שם במערכת אינו רוצה לצאת והוא נתפס? ובשביל להוציא אותו אני צריך להוציא תפאנל, למשוך את הדיסק ואז להחזיר את הפנאל שוב..רציתי לדעת בבקשה כמה יעלה לי תיקון +- של בעיה זו? תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת tal17, -
שאלה לגבי נעילת סאב 1 2
מאת Guest Ykir27-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, קניתי סאב חדש של רוקפורד הירכבתי אותו בתיבה של שלישייה ואקום שקניתי מסוכן של עוזי רדיו עכשיו יש הרבה קומבינות לנעול את הסאב ע'יי שרשראות ונעילה מפני גנבים אני רוצה שתעזרו לי ותייצעו לי איך אני נועל את הסאב שהכי הרבה ימנע או ייעקב את הגנב שבא לגנוב אותו הציעו לי להכניס שפיצים של סכינים יפנים..(ממש טיפשי אם אני יירצא להוציא גלגל ספייר??)) אני מבקש משהוא חכם כמו שרשראות ואיך עושים את זה ואם יש פרוייקט מצולם יעזור מאוד תודה לעונים..!
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הרדיו דיסק הבא ?KDC-W8531 של KENWOOD רציתי לשמוע את דעתכם לנושא (אני מחפש אך ורק מוצרים של חברת NEWPAN) להלן קישור למפרט של המכשיר http://www.kenwoodeurope.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=4&k3=23&pr=1817
הודעה אחרונה מאת illuminator, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקי אז ככה כבר הרבה זמן אני שובר תראש .. איך אני משתדרג עם המערכת שיש לי.. נכון לעכשיו: hu: pioneer 3750 amp: soundstorm rear: pioneer 460 על הפנים ידוע לי. אז ככה, עוד שלוש שבועות אני אמור לקבל מדודה שלי, די וי די (עם מסך נשלף) מתאילנד, לא פיוניר או משו, אבל יחזיק שנה בכיף. אז הבעיה היא? שלצערי אין לי כניסת AUX בהדיוניט. ואין לי מושג איך אני יוכל לחבר את הדי וי די למערכת, כאילו. שתעבוד כל הזמן, במקביל להדיוניט פיוניר, ומתי שאני ירצה. אני יוכל לשמוע ברמקולים את הדי וי די, וכנל את הרדיו. חשבתי הרבה אבל פתרון לא מצאתי.. אשמח לקבל פתרון מענין ויצירתי, בכמה שפחות כסף ועוד משו קטן חשבתי להביא את המגבר GTO75.4 JBL - אמרו לי שבדיוטי פרי עולה 200 דול…
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברה ככתוב בכותרת!!! עוד מעט אני מקווה שכולכם תכירו את החברה הזאת zapco למי ששמע עלייהם מתחילים להגיע ביבוא סדיר ע"י צחי מאקא מערכות בימים הקרובים אני יעלה תמונות של הסט ואת הדגם המדיוק מרוב שהתלהבתי מהאיכות שלו לא הספקתי לעשות כלום חוץ מלשמוע מוסיקה כל היום טוב נמאס לי ל**** לכם את השכל אז שיהיה לילה טוב ומקווה להגיע למפגש הקרוב בכדיי להשמיע לכולם על איזה סט מטורף מדובר!!!
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השבוע קניתי את הסאב הנ"ל ואני רוצה לתכננן לו תיבה. צירפתי תמונה של הוריאציות המומלצות לתיבה בשבילו. וד"א הוא יוגבר על מגבר של LOGIC ועכשיו השאלות: 1) איזו מבין התיבת הבאות כדאי לי לבנות כדי להשיג באזים מדוייקים? 2) האם מישהו שמע אותו ויכול לתת לי חוות דעת עליו?
הודעה אחרונה מאת aviram389, -
- 4 תגובות
- 876 צפיות
מישהו יכול לעזור לי לבחור סט קומפוננט??? יש לי את האפשרויות הבאות מורל פלוס 6.5 מגנט (אני יודע שיש שני סוגים) 6.5 התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת colt77, -
- 1 תגובות
- 765 צפיות
שלום רציתי לדעת עם מישהו פה יודע מחיר של המגבר הזה קיקר 600.1 מונובלוק מחיר בחנות ומחיר כיד שניה? ועם יש קישור של חנות בארץ שמוכרת זה יעזור גם תודה!!!
-
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעיה מעצבנת אני מנסה להתקין את הדוטק בדלת אך ישנה בעיה, החלון לא חשמלי. וכשהרמקול נמצא לא ניתן לפתוח את החלון כי הידית מפריעה. מה אני יכול לעשות ? חוץ לבנות קיק פאנל, חשבתי על זה אבל האוטו גם של אחותי והיא מעלה את החברות. בטוח שיום אחד אני יחזור ואני יראה תרמקול מנופץ כאילו מישהו דרך עליו, לא רעיון טוב בשבילי. יש למישהו רעיונות ? וכמה יעלה לי לעשות חלונות חשמל לשתי מושבים קדמיים ? הרמקולים מורל דוטק הרכב מזדה 323 סדאן שנת 97
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
רציתי עצות איך אפשר למנוע שהסאב לא יטייל בתוך הבאגז' של האוטו....כל סיבוב הוא רץ ממקום למקום.. הציעו לי לשים את המדבקות האלה של הסקוטש מתחת לסאב כמה פסים ואיפה שהוא עומד כמה פסים... מה אתם אומרים? איך הכי כדי? מדובר על תייבה רגילה סטנדרתית. תודה
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי תקציב מאוד נמוך להרכבת מערכת, משהו כמו 800 ש"ח, כמו כן אם זה עוזר יש בידי מגבר חדש של REDSOUND 540 WETTS עם 2 ערוצים. נ.ב ברצוני לדעת האם אפשר להביא לארץ מE-BAY מערכת של פיוניר נניח והיא תפעל על המכונית שלי? (מצטער, אני לא בקיא בנושא). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
באיזור יבנה-רחובות-אשדוד תודה
הודעה אחרונה מאת noam segev, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, לאחר התאכזבות מקנייה של פיוניר 9*6 350W TS6971, ללא שימוש במגבר, אני מחפש המלצות למגבר שיספק לי תסחורה לרמקולים האלה. אני מעוניין להשקיע כמה שפחות כל עוד אין פגיעה רצינית באיכות, בתור אחד ששומע את כל סוגי הטראנס חשוב לי העוצמה והבאס - מה שכרגע אין לי בכלל דרך שמיעה מהמערכת (45*4 של סוני). בנוסף רציתי לדעת אם כדאי לי בהמשך להוסיף זוג 6.5 קדמיים (Pioneer TSG1640R, 160W 30RMS) ללא חיבור למגבר, האם האיכות שלהם תהיה ברמה של האחוריים (כמובן שמבחינת התדרים הנמוכים לא, אלה שישלימו לי תחסר מקדימה בלי ירידה באיכות). אני לא מחפש להשקיע הרבה, אם לא הייתי הולך על קומפוננט ומגבר ברמה, מעוניין במגבר שתי ערוצים יחסית זול שיספק תסחורה. תודה מראש לכל סוג של עזרה.
הודעה אחרונה מאת bizo, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז זהו. אחד מהתסריטים הגרועים ביותר על חובב אודיו עבר עלי היום בצהריים. הדלקה של המערכת ו... גורנישט. אין סאב ואין מידבאסים. רק הטוויטרים מצייצים קצת, הם עובדים על המגבר השני. המגבר הוא מגבר רוקפורד 600A4 שיוצר אי שם בשנת 2001. לא עבר תיקון ולא עשה שום בעייה עד היום. מתח למגבר יש. מינוס מחובר היטב. כבלי רמקולים ואר סי איי - הכל כמו שצריך. נורת POWER דולקת, רימוט מחובר ותקין. גיינים - לא נגעתי ולא אף אחד נגע. מה קרה פתאום? אתמול בלילה עוד שמעתי מצויין. אני לא מאמין שזה ההד-יוניט, כי אז גם הטוויטרים לא היו עובדים. בכל מקרה זה יבדק מחר. למישהו יש השערה או כיוון מה קרה? איך נראה ואיפה נמצא הפיוז הפנימי של המגבר? תודה לעוזרים איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
מערכת למיאטה
מאת Tspot-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לילה טוב, הרכב הוחלף (יאריס TS) למיאטה 2005. אני שוקל כעת מה לעשות בעניין המערכת. ה-TS עוד לא נמכרה, אולם אני מעריך שתימכר ללא המערכת. משאיר אותי עם: שלושה זוגות של בוסטון אקוסטיקס פולריינג' (ללא מגנטים), מגבר ארבעה ערוצים של XETEC, מגבר מונובלוק של JBL, סאב 8 אינץ' של JL, ומנחת משובח של XETEC. אני לא מתכוון לשים סאב ברכב, כי אין ממש מקום ואני צריך קצת בגאז'. אז הסאב, המונובלוק והרמקולים בטוח יילכו למכירה. אני אצטרך מנחת, מגבר וקומפוננטים (ובנוסף הרמקולים שיש מאחורי המושבים). האם למישהו יש המלצות למערכת למיאטה? אני מתכוון לבסס אותה על המערכת הקיימת (BI), ולכן סביר שלא אמכור את המנחת. האם לשמור את המגבר (Xircuit)? רעיונותיכם יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת Tspot, -
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
שלום יש ברשותי דהייטסו שרייד שנת 93 - הרכב מבוטח בביטוח צד שלישי . אין אפשרות לבטח אותו ביטוח מקיף מכיוון שהתקנות בארץ לא מאפשרות לבטח ביטוח מקיף לרכב מעל 10 שנים על הכביש . שאלתי היא איך אני יכול לבטח את המערכת שלי ששווייה בארץ 21,000 ש"ח . מודה לעונים מראש .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה למכור רדיו דיסק של פיוניר פרימייר 760MP עם שלט להגה + זוג אחוריים של פיוניר 6X9 330 ואט 80 אר אם אס ושני קדמיים של איינוקס 40 אר אם אס 6.5 אינצ' כמה לדעתכם אני אמור לדרוש על זה?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
hu DEHP7700 Pioneer קומ מורל דוטק 9/6 מורל פולס amp jbl gto 75.4 סאבrockford punch 200 rms כמה בערך הייתם משלמים עליה הכל חדש יש אחריות על המגבר והרדיו דיסק המערכת עוד לא נקנתה אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שינוים בסט הזה
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלתי אייפוד חדש ואני מעוניין להתקין עבורו ברכב שלי (רכב קטן, פג'ו 205) רמקולים/מערכת שיאפשרו לי להנות מהצליל האיכותי שה iPod מספק, אני לא זקוק לעוצמת קול חזקה שכל החלונות ירעדו לי, אלא רק לצליל חד ואיכותי, שצלילים לא ילכו לאיבוד, חשובים לי בעיקר הצלילים החדים, מה שנקרא "טראבלים", אלו עם התדרים הגבוהים, אבל גם הבאסים חשובים. חשוב לי גם שמי שיושב מאחורה ישמע באותה איכות כמו מי שיושב מקדימה, האם עלי להתקין רמקולים גם מקדימה וגם מאחורה? כמו כן אם כבר מערכת (ואני לא רוצה להוציא עליה יותר מדיי כסף, לא יותר מכמה אלפיי שקלים, אז אשמח לקבל מידע לגבי המחירים) חשוב לי מאד שתהייה גם קליטה טובה ברדיו, עכשיו לדוגמה יש לי רדיו דיי דפוק שבדרכים רבות (הרים וגבהות) אין …
הודעה אחרונה מאת griber6, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה. אני עומד למכור את האוטו ואני רוצה לפרק את המערכת הקיימת. העניין הוא שהיא מחוברת למגבר ולסאב. לפי מה שאני יודע אי אפשר לפרק את זה סתם ככה כי אז לא שומעים כלום.. אין לי בעיה להשאיר את החיווט באוטו, אני רק מעוניין לנתק את המגבר והסאב. השאלה היא-איך עושים את זה ? צריך לשלוף את הפנל ולנתק ממנו את החיבור למגבר ? אני אשמח אם מישהו יעזור לי כי חבל לי ללכת למתקין ויש לי קצת ידע בחיבור של דברים,זה נראה לי עסק יותר פשוט מלהתקין... בכל מקרה תודה ואני אשמח לכל תגובה..
הודעה אחרונה מאת Mustang65, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הצנג'ר הוא מסוג KENWOOD דגם: KDC- c715 הוא דגם שנחשב לישן יחסית... החל מהיום בבוקר מופיעה לי השגיאה E-99 על הצד שאני מנסה להפעיל את הדיסק המחסנית של הדיסקים גם לא יוצאת....... לפי הרעש המקרטע שהיא משמעיה נראה לי שהלך איזה מנוע שם.... מה אתם אומרים מה הבעיה? הלכה עין? הלך איזה מנוע שם? תודה מראש..... ניב
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוקר טוב, רציתי לבקש המלצה על חנות+מתקין מערכות אודיו באזור אשדוד והסביבה.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לדעת כמה עולה 5מטר 4G ופיוז לכבל לא יודע כמה אני צריך 80 או 60 זה למגבר GTO75.4 ואם מישהו יודע חנות בחיפה שאפשר לקנות בזול.
הודעה אחרונה מאת RomanX,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Mike808
- Igalz
- BigMak
- ronrobin
- ארי62
- NAPOLEON
- motior
- avizaz
- yosefW
- Or05230
- BoazB11