פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. חבר שלי קנה רכב סוזוקי בלנו וביקש ממני להרכיב לו את המ"ע. (הוא לא מבין כלום במערכות) מה הגודל של הרמקולים הקדמיים ברכב הנ"ל? ברכב יהיה HU -JVC KDG300 REAR- PIONEER 6/9 ולשאלות: יש לו מגבר ישן אבל טוב של SHERWOOD 2 יציאות - כל יציאה בערך 70 רמס (פשוט אין לי את הדגם) יעודו יהיה לסאב. (ניתן לגישור140 רמס) הבן אדם רוצה ככה: 1.סט קומפוננט 2.מגבר 4 יציאות ל4 רמקולים. 3. סאב 10" בלבד - שיהיה 150 רמס. (איכות ולא SPL) 4. סט כבלים להתקנת מגבר - איכותיים (לא זבל). 5. מתקין אמין ואיכותי באזור רמת גן. 6. תקציב על הכל עד 3000 ש"ח. תעזרו לו בבקשה . תודה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה שאלות לי אליכם... (הרכב המדובר הוא מצובישי סופר לאנסר 96') 1. מה גודל הרמקולים האחוריים? 2. בדלתות הקידמיות יש הכנה לרמקולים מה גודל הרמקולים שנכנסים שם? ותמליצו לי על רמקולים אחוריים טובים. התקציב עד 400 ש"ח
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אני צריך לעשות?לעלות את הגיין? מגבר JBL cs 50.4 יש לציין שהפאנל העכשוי שלי הוא רדיו טייפ סוני(יציאה אחת) מימי "האנו באנו" ששולט על צינגר סוני שהוא גם ישן הקומפונט שלי gto6506ce והרמקולים האחוריים CS396E יש לציין שהרכב גדול ואני מצטער שקניתי את הרמקוליים האחוריים(הבנתי שהכי חשוב במה קדמית) הכל של חברת JBL יש לציין שהכל מכוון על האמצע אין אקוליזר או משהו יש רק באס טרבל פיידר באלנאס ברגע שאני יחליף רדיו דיסק ישמעו יותר טוב???(על הכוונת שלי פיונייר 7600 של חבר שלי)ואם זה לא יצא לפועל אני יקנה אלפיין9845 תודה רבה ושבוע טוב
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 829 צפיות
כן כן... אני יודע שעבה יותר, בד"כ עדיף יותר... אבל השאלה היא, האם זה באמת נחוץ במקרה שלי? שלא לדבר על זה שקשה מאוד לדחוס כבל ריתוך () בתוך התעלות המקוריות של האוטו... יש לי מגבר אחד של XETEC עם 5 ערוצים: כאשר 4 ערוצים של 100RMS ועוד ערוץ אחד מוגבר דיגיטלי עד 360RMS. (מדובר בדגם גרביטי G5900) כרגע יש לי: מילניום מקדימה (שמתוכנן להחליף אותו בפוקאל K2P או מאותה הסדרה רק 3 חלקים), מאחורה יש פולס 6*9 רגיל, וסאב B52 בגודל 12" (אין לי מושג כמה וואט הוא, וגם המדבקה תלושה). אם נתייחס כרגע למצב של ניצול מלא של המגבר: העוצמה הכללית באותו תגיע למקסימום כ750 וואט RMS. ואם ללכת לפי הנוסחא של אודיו-סאונד: זה האמצע שבין לקנות 4G ו2G. (אם להתייחס לאורך של כ5 מטרי…
-
- 39 תגובות
- 4 אלף צפיות
השבוע בע"ה אני הולך להתקין מערכת ב"תומקאר מערכות" בקיבוץ רינתייה אצל תומר אז ככה...כרגע יש לי רדיו דיסק פיוניר דולפינים DEHP7750MP ואני לא מתכוון להחליף אותו: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=1007db58a5941c12636acb4b4750ecfe&productid=179 ורמקולים 6.9 של פיוניר כאלה שגם ישארו: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=1007db58a5941c12636acb4b4750ecfe&productid=223 אז ככה אני רוצה עכשיו להביא זוג קומפוננט לדלתות מקדימה וזוג לדלתות מאחורה מדובר מרכב מאזדה לאנטיס דגמים המתקדמים..99-2004 אז מי שיודע את המידות אז שירשום פה בבקשה. על איזה קומפונטט אתם ממליצים שני זוגות של קומפוננט עד 1200 שקל ומה אתם מציעים לי לעשות אם המגברים..מ…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע כמה עולה לתקן ואם זה אפשרי בכלל לתקן סאב של רוקפורד או אם יש אפשרות לתקן את זה ישירות אצל היבואן שלהם או משהו כזה איפה אפשר וכמה זה אמור לעלות??
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לוי טיפ על רדיו דיסק פיוניר 6700 ??? זה טוב 6700 או 6750 ??
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נסעתי יום שישי עם הרכב (סוזוקי בלנו 98'), עמדתי ברמזור בתלאביב ולפתע המערכת כבתה לשנייה וחזרה לעצמה, כולל התצוגת מסך של הרדיו דיסק והכל!. כמו כן האורות של הדש בורד- משמע איפה שהקמש והטורים הפכו לחלשים מאוד ועם כל לחיצה על הברקס גם האורות הקדמיים של האוטו הפכו לחלשים. מאז אותו מקרה כל פעם שאני מגביה ברדיו דיסק בערך ל50 אני מקבל עיוותים כאלה בצליל אחרי כמה דקות ואז המערכת נכבית ונדלקת שוב לאחר שניה או 2. אין לי מושג ממה זה...בדקתי את חיבורי ה+ וה- שנכנסים למגבר והכל בסדר גמור. מה זה יכול להיות?מה אפשר לעשות?כדאי בנתיים אולי לא להפעיל את המערכת? המצבר יחסית חדש החלפנו אותו לפני שנה... תודה לכל העוזרים...
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
-
בבקשה ייעוץ
מאת PsyGB- 0 תגובות
- 768 צפיות
*** תוכן ההודעה נגדש בגבוהות. קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להודעות שלך ***
הודעה אחרונה מאת PsyGB, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
PYLE 4 ערוצים 1000W http://guytoys.net/amps/PYLE_16.jpg יד שניה, יחליף מגבר של סאונדסטורם. יגביר שתי אחורים של פיוניר 460. ובעתיד הלא רחוק. מורטל דוטק, וסאב קיקר C12 השאלה היא אם יעשה את העבודה שלו? בצורה טובה? או ב"חאפריות" או שלהמשיך לחפש מגבר ? בתודה נועם
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בזאפ לא מצאתי את הדגם הזה(מוזר) ועד איזה סכום הייתם קונים את ההד יוניט יד שניה שהיה בשימוש שנה?
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לדעת מי מכיר את האזעקת ביפר שנקראת פייג'ר, אני מכיר את האזעקות של "רב בריח" ואת "הגארד" אז אין צורך להמליץ עליהם כל שכן כבר נכתב עליהם בפירוט רב בפורום... תודה ו ט"ו באב שמח לכולם!!!
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תראו מה נתקלו עיניי סאב 10,000W RMS זה הגיוני ? http://www.ground-zero-audio.com/english/05_pw15xq.htm
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סאונד סנטר אפקט יוצאת במבצע לחבריי הפורום! סאב וופר 12 אינץ ליטנינג אודיו דגם S4.12.VC2 1500 וואט ו- 500 RMS סליל כפול ! במחיר מיוחד לחבריי קארס פורום 950 ש"ח בלבד ! ! ! *לא כולל תיבה והתקנה . *עד גמר המלאי.
הודעה אחרונה מאת sound center f, -
- 0 תגובות
- 905 צפיות
שלום לכולם.. למישהו היה ניסיון במקרה עם הרדיו דיסק של JVC דגם kdlk111?? חיפשתי בהרבה אתרים ולא מצאתי.. זה די חשוב... תודה לכולם מתן
הודעה אחרונה מאת מתן נחום, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול יצאתי עם חברים .. קיצר הגברתי את הווליום עד 29(יש לי עד 35) וזה היה משהו כמו 5 דקות כל כך גבוה בסדר חזרתי לבית והתחלתי לנקות תאוטו פתאום אני פותח את הבגאג' ושומע שעם דפיקות הסאב יש גם מין ZZZ כזה כאילו טיפה קיצור זה לא נשמע בכלל רק אם שמים את הראש ליד הסאב מה זה אומר מישהו יכול להסביר לי ?? 1) האם הסאב עומד להתקלקל? 2)האם אסור להגביר עד 29 עם סאבים בטיבה אטומה? תודה.
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי PIONEER - KEH-P8010R ברצוני לרכוש שלט להגה מהדגם המצורף. השלט מתאים אוניברסאלית אך בכל זאת הייתי מעוניין לוודא עם המבינים בדבר בצורה סופית אם הוא מתאים לדגם שציינתי. תודה מראש, אלעד.
הודעה אחרונה מאת paul1, -
MOTOROLA???
מאת WannaBe-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי שאלה בקשר לחברה מוטורולה: יש לחבר שלי באוטו טוויטר של מוטורולה (אין לי מושג איזה דגם) והוא מנגן חבל אל הזמן אולי אוד מישהוא מכיר את ה טוויטר הזה צריך המלצות אם שווה לקנות? אני רק יודע שהוא עולה 100 שח והוא 50רמס זה הכול ולא מצליח למצוא באינטרנט ראיתי כאלה בחנות המוכר אומר שהם חבל אל הזמן וצריך לחבר למגבר help pls
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשר לקבל בבקשה המלצה לזוג רמקוליים בגודל 6 / 6.5 אינץ חזקים ואיכותיים הם יותקנו בדלתות מאחור ויחוברו ישירות למכשיר (פיוניר7700) בעיקרון תפקידם יהיה לתת קצת סאונד גם לאלה שיושבים מאחור אבל בווליום חלש (לא חזק כמו הקדמיים- מקדימה יש דוטק 6וחצי) הכוונה שלי שאני יגדיר אותם דרך המכשיר ככה שעדיין ירגישו בצליל של הקדמיים יותר דרך ה F/R יש הגבלת מחיר עד 300/350שקל 300שקל נראה לי מספיק (או שלא) לא נראה לי שצריך יותר מיזה אני לא רוצה להשקיע שמה הרבה רק לתת קצת סאונד לאלה שיושבים מאחורה שירגישו גם קצת בצלילים הגבוהים תודה
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קודם כל - אני עברתי על הFAQ ועל נושא חיתוך התדרים, אך לא ממש מצאתי תשובה לשאלתי. אז ככה, בעקבות רכישה של מגבר XETEC (ראו נושא נפרד), התחלתי לשחק עם הכיוונונים, וחיתוכי התדרים והגיינים... אבל משהו פשוט לא מסתדר לי! המטרה הסופית שלי היא כזאת (אני מניח כמו לרובנו): איכות סאונד אופטימאלית, ניצול מקסימלי של הרמקולים מבלי להזיק להם, ובמה מאוזנת מבחינת תדרים ופיזור סאונד באוטו. המוזיקה שאני מקשיב מאוד מגוונת, וכוללת בין היתר: ג'אז, רוק, בלוז, האוס, טראנס, וגם סתם קצת R&B מדי פעם... האוטו הוא רנו מגאן 5 דלתות (שנת 97), והחלקים שיושבים באוטו הם (נכון לכרגע לפחות): - קומפ'-מורל מילניום 5.25, - 6*9 פולס, - HU של סוני הסדרה הכי גבוהה (CDX-M9900), -…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי מערכת חדשה שכוללת HD:alpine 9855 קופנטנט קדימה אחורה : מורל דוטק מגבר : דראג סטאר 4027 לקומפנטנטים מונו בלוק: אוריון 600D סאב: קיקר CVR 12 עכשיו אני רוצה ללכת למישהו שיכוון לי המערכת הכי טוב שאפשר הבעיה שרוב המתקינים שניגשתי עליםה לא יודעים לעבוד עם הפאנל המדהים הזה שלא אלפיין אז בבקשה תנו לי שמות של מתקינים שכן יודעים עדיפות לאזור המרכז ,השרון
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל אוהבי הבסים המטורפים פתחו את הקישור הבא בטוח שתהנו http://videos.streetfire.net/hottestvideos/3/1CEC3F1D-BC7A-4B85-A592-02D95AD73E4F.htm יואב
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 5 תגובות
- 877 צפיות
http://www.pioneer-eur.com/files/SFYC/ תהנו!
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך אני מחבר את הכבל למצבר? הבנתי שאני Battery Terminal האם זה חובה או שאפשר לחבר את הכבל בצורה רגילה? ואיך לחבר את המינוס? תודה טל
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני מה שהבנתי האודיו קונטרול מקפיץ את הpreout ל 12.5 וולט - וכמובן יש לו קרוס אכזרי . אז מה עדיף - כזה או כזה וכזה ??
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש רעיונות להתקנת המגברים שלי על גבי המשענות האחוריים ברכב! חיפשתי פה תמונות של התקנות פשוטות ולא מצאתי הרבה, אני מחפש תמונות שיתנו לי רעיונות כדי לתכן את התקנת המגברים שלי, ראיתי פה פעם תמונות של התקנה שמישהו עשה ואהבתי את העבודה הנקייה שהוא עשה אם אני לא טועה זה היה חיווט RCA לבן! יש לי ציוד כזה: -מערכת של קנווד MP3 דגם 7026 -מגברים: לרמקולים הקדמיים והאחוריים http://www.dieselaudio.com/element_amplifiers.html דגם ns-7004 לסאב http://www.dieselaudio.com/element_amplifiers.html דגם NS-700 -רמקולים: קדמיים- קומפוננט של חברת לאטיינג אודיו דגם בולט. אחוריים- 6 על 9 רצחניים של רוקפורד 75 וואט אר אמ אס. -סאב של חברת באזוקה הדגם RS (הדגם הכי טוב …
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
רעש נורא במקום צליל 1 2
מאת wonderd-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום אנשים, החלפתי את ה'מערכת' ברכב, עכשיו יש לי 'חשיבה לעתיד' אם אפשר לקרוא לזה כך. HU של סוני cdxm8800 פשוט מגניב.., קומפוננט קדימה מורל +, ובדלתות בינתיים רמקולים 130W פיוניר עם טויטרים שהיו עוד מקודם ונשארובחלק העליון של הקורות האחוריות של הדלתות. אין מגבר אבל הכל מוכן לאחד כזה..כשיהיה כסף. הבעיה היא שהסאונד אמנם חזק יחסית אבל כשאני מגביר יותר מדי, הכל נשמע כאילו הרמקולים רועדים עם הדלתות וזה פשוט הורס את כל הסאונד. איך פותרים את זה? שמעתי על איזשהו חומר ששמים בין הרמקולים לדלתות, מה זה וכמה זה עולה, האם זה פותר את הבעיה? האם אפשר להשתמש בספוג מעט קשה אבל דק במקום?
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 882 צפיות
אז ככה, אחרי חודשים של "איומים" כאן בפורום, התלבטויות, קיבוץ נדבות (מכל מיני מתנות לימי הולדת ואיסוף שקל אחרי שקל מהמשכורות הזעומות) והתייעצויות אינסופיות... רכשתי לעצמי מגבר של XETEC, מסדרת הגרביטי! המגבר הוא מדגם 5G900 עם חמש ערוצים, 4 ערוצים של 100 RMS ערוץ חמישי מוגבר דיגיטלית (CLASS D) שמפיק 360 וואט RMS כבירים בהחלט! (בייחוד בשביל מגבר לא מונובלוק), וכמות כיוונונים פשוט אדירה! QFACTOR, EQ, SUBSOCNIC וכמובן כל שאר החיתוכים, היפוכי הפאזות, שלט לסאב וכו'... לצערי - כל מה שאני כרגע יכול "להעניק" למגבר הזה זה סט של מילניום (מורל) קדמי, ופולס 6*9 אחורי... ועוד איזה סאב 12" של B52 (שלגביו ניסיתי לשאול אותכם לפני כמה חודשים)... שדווקא התברר כיחסית לא רע בשביל א…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש באמת כזה הבדל בין קומפננט 5.25 של פיוניר 120 W לבין קומפננט 6.5? יש לי באוטו מקום ל 6.5 אבל באוטו הקודם היה לי מקום ל-5.25 אז העברתי את הרמקולים....עכשיו השאלה עם אני צריך לקנות רמקולים חדשים 6.5? האם יהיה לי הבדל רציני בשמיעה ובאיכות? או להשאיר את ה-5.25 שלי? תודה!
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם כבר תקופה ארוכה שאני מתלבט בין מערכת MP3 לרכב החדש שלי, האמת שבכמה מקומות בירושלים ראיתי וניסיתי לא מעט. מה אתם חושבים של KDC-MP4029 של KENWOOD? היא נראית לי נחמדה, וכעת ניתן לרכוש אותה באוטו דיפו בכ900 שקלים במקום 1100 שהיה המחיר הקודם. לדוגמא ברדיו צליל ירושלים היא נמכרת ב1150. מה שרציתי לשאול זה את דעתכם? אני מחפש מערכת שתהיה אמינה, שיהיה נוח לקרוא את שמות השירים ב-MP3, איכות שמע טובה ואפשרות לSHUFFLE על תקליטור שלם. סאונד בלי קפיצות כמובן.. ואין לי דרך לבדוק זאת עד שאני קונה.. כמה לינקים למכשיר: http://www.kenwoodaudio.com/Gulf/prodDetails.asp?Cat=Car%20Entertainment&SubCat=Head%20Unit&Model=KDC-MP4029/KDC-MP4029G http://www.newpan…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין,