Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט להגה של PIONEER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיונייר 760 וזה עובד מצויין אפילו שאני מחוץ לאוטו ממש בגבול החלון זה קולט לי טוב ועובד סבבה...

פורסם
מחירו 150 מרשרשים לערך..

השימוש -לוקה, הרבה פעמים ניתקלתי במצב שהוא לא מתקשר טוב עם הפאנל בעיקר לא בשעות הבוקר והצהריים עם קרני השמש הקופחת. הלחיצים די קטנים עם מהלך לחיצה די קשה ומעצבן.

הנוחות-לוקה גם היא, כאמור -לחיצים קטנים וקשים המקשים על אופן השימוש וכתוצאה מכך פוגעים בנוחות המשתמש,ואף גורמים לתזוזות מיותרות של השלט קדימה ואחור .

התמורה-לטעמי ,התמורה היא אפסית ביחס להשקעה.אני גיליתי שעבורי שלט כרטיס הרבה יותר פונקציונלי ונוח במהלך הנסיעה עד כמה שזה נישמע אבסורד.

את השלט הגה שלי הבאתי לחבר ואני לעצמי הבאתי שלט כרטיס שהוא הרבה יותר פונקציונלי ונוח.

לדעתי ,וותר על הרעיון בשלט הגה [עד כמה שזה נישמע נוח ומדליק]אתה דגלה עד מהרה כי שלט הגה [של פיוניר] זה רעיון לא מוצלח [ואם כבר עושים שלט כזה אז שיעשו אותו כמו שצריך ].

בהצלחה.

מעניין שאותו השלט בדיוק עבד אצלי מצויין. תלוי באוטו, בפנל, ואיך מרכיבים.

קצת מתפלא עליך אסף שאתה יכול ככה לשלול דבר שאצלך אולי לא עבד טוב ואצל אחרים הוא עובד מצויין. אחרי שמתרגלים - פשוט אי אפשר בלעדיו.

ממליץ בחום.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לי אמא שלי עשתה את המוות כשרציתי להוציא את המערכת של פיוניר מהאוטו שלה כולל השלט הזה

בלעדיו היא לא ידעה איך מסתדרים עם המערכת והוא עבד אצלנו מצויין.

ממליץ בחום למרות שאני מעדיף שלט כרטיס

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

רז יקר:

לגבי הפאנל מדובר ב740 שהיה בעבר מותקן אצליך בWRX יכול להיות שאצלייך הפאנל היה מותקן בזוית 90 מעלות אל מול השלט הדבר תרם רבות לתיקשור בין השלט לפאנל.

אצלי הר"ד מותקן בזוית 45 בתחתית הקונסולה יתכן שגם זה תרם לתיקשור לוקה בין הפאנל לשלט.

אני לא שללתי את השלט בפומבי אלה הבעתי את חוות דעתי על השלט והשימוש בו כנקודת פתיחה לדרך.

לא אמרתי גם ששלט הוא מיותר , עד רבה-גם אני איני יכול להסתדר ללא השלט[שלט כרטיס], באשר לשלט הגבה -טוב פה הסיפור הוא אחר...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

השלט הזה הוא אוניברסלי: ז"א אם ל HU שלך היה שלט, רוב הסיכויים שהוא יעבוד איתו.

היה לי את השלט הזה בקורולה- עבד מצויין, רק שגמר לי סוללה כל 3 חודשים (אבל מצד שני העבדתי אותו קשה).

• תוכן חדש...