Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במגבר XETEC!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אחרי חודשים של "איומים" כאן בפורום, התלבטויות, קיבוץ נדבות (מכל מיני מתנות לימי הולדת ואיסוף שקל אחרי שקל מהמשכורות הזעומות) והתייעצויות אינסופיות... רכשתי לעצמי מגבר של XETEC, מסדרת הגרביטי!

המגבר הוא מדגם 5G900 עם חמש ערוצים,

4 ערוצים של 100 RMS

ערוץ חמישי מוגבר דיגיטלית (CLASS D) שמפיק 360 וואט RMS כבירים בהחלט! (בייחוד בשביל מגבר לא מונובלוק), וכמות כיוונונים פשוט אדירה!

QFACTOR, EQ, SUBSOCNIC וכמובן כל שאר החיתוכים, היפוכי הפאזות, שלט לסאב וכו'...

לצערי - כל מה שאני כרגע יכול "להעניק" למגבר הזה זה סט של מילניום (מורל) קדמי, ופולס 6*9 אחורי... ועוד איזה סאב 12" של B52 (שלגביו ניסיתי לשאול אותכם לפני כמה חודשים)... שדווקא התברר כיחסית לא רע בשביל אחד שקיבלתי בתמורה לזוג פיוניר 6*9 ישנים...

אבל אפילו עם הרכיבים העלובים הללו - אני חייב לציין שהסאונד באוטו פשוט פ-צ-צ-ה!!

היה לי מגבר אחר באוטו לתקופה של כשבועיים (של PREMIER)... וההבדל ביניהם הוא פשוט מטורף!!!

עכשיו התכנון הבא הולך להיות סט קומפוננט נורמאלי שיגרור אחריו בידוד דלתות ושאר הירקות.

כרגע אני מתלבט בין פוקאל 2/3 חלקים או אלייט 2/3 חלקים.

שמעתי שבוע שעבר פוקאל בסט אפ מטורף (עם פודים מאלומיניום ובידודים על כל האוטו) - והתאהבתי!

אשמח לשמוע חוות דעת על שני הסטים (בין אם על ה3 או ה2 חלקים).

בברכה!

יונתן.

פורסם

עכשיו התכנון הבא הולך להיות סט קומפוננט נורמאלי שיגרור אחריו בידוד דלתות ושאר הירקות.

כרגע אני מתלבט בין פוקאל 2/3 חלקים או אלייט 2/3 חלקים.

שמעתי שבוע שעבר פוקאל בסט אפ מטורף (עם פודים מאלומיניום ובידודים על כל האוטו) - והתאהבתי!

אשמח לשמוע חוות דעת על שני הסטים (בין אם על ה3 או ה2 חלקים).

הקפצה קטנה...

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...