פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני זמן מה התקנתי דיבורית אצל שלמה בן חמו בחיפה. (ברירת מחדל כי זה כלול בעיסקה של אורנג'). לאחר ההתקנה, נדלקה הנורה של הכריות אוויר. הוא טען שזה היה ככה גם לפני ההתקנה, העניין הוא, שבזמן ההתקנה ולפניה, הוא לא היה נוכח ליד המתקין, כך שהוא לא יכל לדעת. אני יודע בוודאות שהנורה לא הייתה דלוקה. לא היה טעם להתווכח איתו על הנושא... הוא אמר לי שרק במוסך הראשי של הרכב שלי יכולים לפתור את הבעיה. (טוען שצריך לאפס את מערכת המיחשוב של הרכב). בכל מקרה, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? דרך אגב, אני עכשיו הולך להתקין מערכת חדשה לרכב. PIONEER 6750. לפי ההמלצות הרבות, אני הולך להתקין אצל דני זומרשטיין במצת אור.
הודעה אחרונה מאת eran-go, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר'ה מישהו מכיר מגבר מונו של חברה בשם marriola?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות ממסר פחת למגברים שלי: (ROCKFORD MONO BLOCK 500.1BD+ ROCKFORD 301X) השאלה היא כמה אמפר? והאם לחבר את שניהם לאותו ממסר או כל אחד בנפרד? הכבלים הם 4 ו 8 גייג. והכי חשוב- איפה הכי זול לקנות?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר'ה האם אפשרי באיזשהי דרך ליצור לקבל ללא תצוגה דיגיטלית תצוגה דיגיטלית? ואם כן אז איך?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי סט קומפוננט של רוקפורד דגם POWER 100W RMS. ומגבר של רוקפורד 301X הנתונים של המגבר הם: 4*RMS 40 ב 4 אוהם 2*RMS 150 ב 4 אוהם השאלה היא איך לחבר את הקומפ? 1. בשיטת ה BI-AMP (שתי יציאות לקרוס 1למיד +1לטוויטר)40 RMS לכל אחד. 2. לחבר אותו רגיל (גישור שתי יציאות לקרוס ופיצול מהקרוס למיד ולטוויטר)150 RMS לשניהם ביחד.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאחת הכניסות שעל המגבר הטרמינל של האר סי איי נפל ואני פשוט לא מוצא אותו אני מתכון לכניסה מזהב שאליה מחברים את האר סי איי למגבר. מישהו יודע היכן ניתן לקנות את החלק הנ"ל באיזור המרכז? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
שלום לכולם האם יש פה הצעות לקניית מגבר עד 700 שח ,יש לי שאלה האם מישהוא שמע עשה ראה...ששמם רמקולים של 6*9 בדלתות הקדמיות של האוטו עם ההגבעה כמובן ...
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלתי ברלינגו חדשה ואני רוצה להרכיב בה רמקולים בדלתות, הבעיה שלי היא מאיפה אני מעביר את החוטים לרמקולים כי כשפתחתי את הכיסוי לרמקולים לא ראיתי שם שום חוט שאני צריך לחבר אליו את הרמקולים, או שיש כבר בדלת ואני צריך להוציא אותם מאיזה מקום, חשבתי להעביר אותם בצינור שבין הדלת למכונית אבל יש שם מעין מסננת שכזו שאי אפשר להכניס בה סתם חוט. בתודה מראש, BASS
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חבר'ה יש לי קבל של HI FONICS 1.2F בעל REMOTE . אני רוצה להחליף את כבל המתח של המערכת ובשביל זה אני אצטרך לנתק את הקבל. אני מעוניין לדעת כיצד אפשר לפרוק את הקבל??? (אני יודע שבעזרת נגד לפלוס+ אך איני יודע את ערכו)
הודעה אחרונה מאת Borka, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למשל מגבר JBL 75.4 נתונים : 104watts RMS x 4 channel at 4 ohms and ≤ 1% THD + N 284watts RMS x 2 channel at 4 ohms 14.4V supply and ≤1% THD + N אז לעשות ככה , לעשות 2 ערוצים , ערוץ אחד 284W יהיה לסאב ואת הערוץ השני לחלק ל2 רמקולים , לכל רמקול 142W יש מצב לעשות ככה? אם לא אז איך ? תודה
הודעה אחרונה מאת rocky000, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב חברה ושבוע טוב רציתי לשתף אותכם במשהוא שקרא לי אתמול . אתמול אני נוסע באוטו שומע מוזיקה ופתאום ,אני שומע שהרקול הימיני מימני מוציא רעשים מוזרים כמו של תחנת רדיו שלא נקלטה ,שהתדר שלה לא מכון ,עכשיו ניסית לשחק בחיבורים מחורה של המגבר וכלום לא עוזר נסיתי לראות עם זה עם הקרוס וגם שמה אני לא מוצא משהוא מיוחד, אז פתחתי את הדלת לראות עם אני מוצא משהוא , אבל כלום אני כבר לא יודע מה לעשות , עם משהוא יכול לעזור לי אודה לו מאוד . שבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
כיוונונים ב6750
מאת F_B_I- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם! שנים שלא כתבתי פה בפורום. ליפני שבועיים גנבו לי את המערכת(KENWOOD 2023) וליפני שבוע קניתי PIONEER 6750 עד פה חוץ מהגנבה הכל טוב. לפי דעתי לקנווד היה אחלה איכות של סאונד והיה קל מאוד לכוון אותה היה בס מיד טרבל וסוג רמקולים. אחרי שהתקינו לי את הפיוניר התחלתי לשחק בתפריטים בכדי לכוון אותה שתשמע יותר טוב אבל פה לי מתחילה הבעיה אני לא מגיע איתה לשום קונפיגורציה שאני יכול להיות מרוצה. הבעיה מתחילה שכל שינוי בהגדרות מביא איתו עוד הגדרות לדוג' אני אפילו לא יודע מה שיניתי בשביל זה פתאום אחרי ששיחקתי איתה אתמול הופיע לי בתפריט של האודיו עוד שתי אופציות "חדשות" NON FAD ועוד משהו שאני אפילו לא זוכר בגלל שיש כלכך הרבה. בתפריט הראשי ביטלתי את הסאב (גם מהPREOUT …
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה מחירם של הטויטרים הנ"ל של מורל ? והיכן אני יכול למצוא אותם בארץ ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
רמקול 4 אינץ'
מאת yoniko-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי ברכב קומפוננט של מורל פולס מקדימה ויש לי עוד מקום בדשבורד מקום לרמקולים 4 אינץ'. השאלה שלי אם אני יוסיף רמקולים כאלו זה כדאי? זה ישנה לי קצת את העוצמה ואת האיכות? אם כן אז אז איזה רמקולים? עד 300 ש"ח בנתיים ראיתי את אלו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=B1402&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405&aff=Zap
הודעה אחרונה מאת gks, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ככה .. הד יוניט פיוניר 7750 6.5 PREOUT 2 מגברים של JBL GTO אחד מונו 300.1 והשני המפורסם 75.4 חייוט RCA של רוקפורד קבל רמקול של BOSS דלתות קדמיות מבודדות עם דיינמייט קבל של הליקס סאב כפול של רוקפורד דה פאנץ קלסיק 200 RMS רמקול אחורי פיוניר 400 80 RMS חייב לעוף למשהו חזק יותר רוצה המלצה לאיזה רמקול.. אני צריך המלצה לקופוננט קדמי כי כרגע אין המגבר שרף לי קומוננט קדמי של JBL מקבלר 120 RMS ואם מישהו יוכל לנסות להסביר לי למה זה קרה אני אודה לו מאוד והכל יושב באופל קורסה
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
LANZAR OPTI 1400D נתונים : Mono Block Subwoofer Amplifier 1 Ohm Stable MOSFET Power Supply PWM (Pulse-Width-Modulated) System Double Sided Epoxy PCB Circuit Board Gold Plated RCA Inputs Custom Terminal Block for Speaker Connections Thermal, Overload & Short Protection Remote Bass Control Soft Turn On/Off 500 Watts RMS Power into 4 Ohms 800 Watts RMS Power into 2 Ohms 1000 Watts RMS Power into 1.3 Ohms 1300 Watts Max Power into 1.3 Ohms THD @ 1Watt/4 Ohm: 0.1% S/N Ratio: 90dB Frequency Response: 15Hz - 150Hz (+/-3dB) Damping Factor @ 20Hz/4 Ohms: 400 Variable Low Pass Filter: 50Hz-150Hz, 24dB/Octave Variable …
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כלומר 2 מגברים שאם הנתונים של שניהם (רמס) ניתן להגיע לרמס שהסאב יכול לספוג. לדוגמה 400 רמס. תודה.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 9 אלף צפיות
שלום כולם! החלטתי לקרוא ולתרגם מאמר נוסף מבית היוצר של bcae1.com. המאמר הנ"ל מסביר קצת על כוח ועל שריפה \ פגיעה ברמקולים. לפי דעתי האישית המאמר הזה פספס כמה דברים ולא בדיוק מדייק במונחים שלו, אבל בהחלט מדובר במאמר טוב שעוזר להבין את מה שמתחולל מ"אחורי הקלעים" במערכת שלנו. התרגום הוא לא תרגום מדוייק ומקצועי ב 100% ואני מצטער אם יש קטעים שמובנים קצת פחות. כל מי שמסוגל להאיר \ להעיר בקשר למאמר מוזמן לשרשר זאת. אני מקווה שתהנו ושתפיקו מהמאמר את המיטב... קריאה נעימה!!! __________________________________________________________ לקוח מאתר www.bcae1.com. כל הזכויות שמורות למחברים. הדף הספציפי באתר: http://www.bcae1.com/2ltlpwr.htm קצת…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
אני רוצה לקנות סט קומפוננט של מגנט 5.25 לקדימה ומאחורה לשים רמקולים קטנים (5.25) וכמובן + מגבר של בוס . השאלה שלי היא איזה רמקולים כדאי לשים מאחורה, אני הבנתי שלא כדי לי לקנות פיוניר כי הם נישרפים מהר. מישהו יכול לעזור לי .?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 7 תגובות
- 939 צפיות
שבת שלום לכם, אני צריך עזרה במציאת נתונים לתיבה פתוחה ל-kicker comp vr cvr12" יש לי 2 סאבים כאלה שכרגע נמצאים בתיבה אטומה כפולה ההגברה שהם יושבים עליה זה מגבר של היפוניקס bx1000d הם מחוברים ב-1 הום. השאיפה היא לכמה שיותר SPL תודה לעוזרים ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת ®ToMe, -
סאב עד 300 RMS
מאת MAORSO- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה סאב הכי משתלם מבחינת עוצמה ואיכות עד 300 RMS אני לא מצליח להחליט מה לקנות חוות דעת יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 0 תגובות
- 726 צפיות
יש לי מערכת קנווד דיי ישנה של דיסק רגיל לא MP3 יש למישהו צמה בשבילה? מאיזור הצפון?
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נידלקתי אל הדגם והוא בידיוק בתקציב שלי מה דעתכם האם CADENCE היא חברה טובה ברדיו דיסק? למגבר יחבור מגבר כניראה מאגנט אוו מאק אודיו מה דעתכם אל הרדיו דיסק? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CR750I&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap
הודעה אחרונה מאת liorman, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דחוף דחוף תעזרו לי לקרוא מה כתוב פה בבקשה!!!
הודעה אחרונה מאת Lilsauce, -
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חבר'ה... אני צריך לשמוע את הדעות שלכם בקשר לחברות של מערכות סטריאו - תדרגו מהטובה לגרועה יותר בSQ!!!! (ההשוואה מדברת על הדגמים הכי גבוהים בכל חברה)- מוזמנים להוסיף חברות משלכם קומפוננטים: MB QUART, JL AUDIO, FOCAL,Rockford, Kicker, RAINBOW, מגברים: ROCKFORD,JL AUDIO, KICKER, AUDIOBAHN, ORAYON, ALPINE, AUDISON סאבים: ALPINE,JL AUDIO,ROCKFORD,KICKER, CLIF DESIGN,FOCAL, תוסיפו חברות משלכם חופשי לא הזכרתי הכל זה מה שעלה לי בראש כרגע...
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מורל פולס 6 וחצי אינטש מוגבר בדלתות של 306 שנת 2001 הרעידות של הפלסטיק בלתי נסבלות בבאס פשוט אתה שומע כל חלק פלסטיק בדלת מה אפשר לעשות? אם אני בונה קופסא מפיברגלאס במקום היעודי לרמקול בדלת (בעצם יוצר שטח אטום שלא תלוי בדלת אבל מחובר עליה) במה אפשר בעצם להשתמש בתור משטח לבלימת הרעידות בין הקופסא לדלת(ספוג)? הרי שברגע שאני אחבר בורג אחד הדלת תתחיל לרעוד לא כך? יש פה מישהו עם 306 שיודע איך לפתור את זה? יש למישהו רעיון מה לעשות?
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה אתם יכולים לספר לי עליו שאני לא יודע? יש איזה גאדג'טים מיוחדים שאני לא יודע עליהם? דעתכם על המערכת באופן כללי...
הודעה אחרונה מאת eran-go, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוקייאז בהמשך להודעה הראשונה שלי על בניית מערכת לאחר גניבה, הלכתי היום לחנות והמוכר הציע לי את המפרט הבא: מגבר ROCKFORD P4004 קומפוננט קידמי 4 אינץ' של אינוקס פרו (אני שם רק 4 אינץק מהסיבה שיש לי באוטו מקום ל 4 אינץ' ואני לא מעוניין לעשות חורים בדלתות) תיבבה + סאב 12 אינץ' של PLANET AUDIO וHU של ROCKFORD ( עדיין לא יודע איזה דגם) כששאלתי אותו מה לגבי רמקולים אחוריים הוא אמר לי שחבל על הכסף וזה סתם מיותר אז השאלות שלי הם ככה 1.קודם כל מה דעתכם על המפרט 2. ניראה לכם שישמעו מספיק טוב וחזק ללא רמקולים אחוריים 3. איזה דגם אתם ממליצים על HU של רוקפורד בטווח ה 1500 שקל פלוס מינוס אם בכלל או שעדיף חברה אחרת... תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
איזה סאב מחובר אצלכם? כמה אתם מרוצים ממנו? הוא מוחזק כמו שצריך בגישור?
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אני רוצה להשקיע על שתי מגברים אחד רגיל שתי יציאות לחיבור הקומפוננטים שלי ואחד מונובלוק לסאב שאני יביא בעתיד בינתיים אני רוצה להשקיע במגבר שתי ערוצים..טוב אז ככה הנתונים של הקומפוננט שברשותי: Size: 6.5 Inch Sensitivity: 94dB Frequency Response: 50-20kHz RMS Power Handling: 90 Watts Peak Power Handling: 180 Watts Impedance: 4 Ohm Magnet Weight: 18 Oz הקומפוננט של חברת Audio Bahn דגם AS62Q בעתיד אני ארצה להשקיע בסאב בעל עוצמה שתוציא לי את השעווה מהאוזניים ובשביל לדחוף את הסאב כמה שיותר עדיף להשקיע על מגבר מונובלוק(לא?) הסאב שאני רוצה להשקיע כמובן שיהיה יותר איכותי אבל שיהיה חזק כמו שאמרתי.. האוטו שלי הוא סובארו אימפרזה שנת 94.. ולגבי התק…
הודעה אחרונה מאת swiftoren,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 470 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- redroze
- bv12
- yoav911gt2
- ידית
- IsraCar
- שביט
- JohnnyEnglish
- FROGIE
- garicho
- גולדן191
- T_A
- hondacivic02es