Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול 4 אינץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי ברכב קומפוננט של מורל פולס מקדימה ויש לי עוד מקום בדשבורד מקום לרמקולים 4 אינץ'.

השאלה שלי אם אני יוסיף רמקולים כאלו זה כדאי? זה ישנה לי קצת את העוצמה ואת האיכות?

אם כן אז אז איזה רמקולים? עד 300 ש"ח

בנתיים ראיתי את אלו:

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=B1402&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405&aff=Zap

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

כל המוסיף גורע

בתחום האודיו לא הכמות קובעת אלה האיכות של המוצרים שאתה שם.

לכן אין שום הגיון בלהשקיע בעוד רמקולים בבמה הקדמית

זאת דעתי האישית בלבד

פורסם

איזה מורל 4 אינץ'?

לפני שאתה אומר משהו רצוי שתבדוק קצת ותייעץ על מוצר מסויים ולא רק באוויר.

האם אתה מייעץ לו לרכוש את האינטגרה?

מה הטעם לשים שתי רמות שונות?

אם כבר אז כבר...אם יש לך פולס אז תנסה למצוא מורל 4 אינץ' שיתאימו...יקר אבל איכותי..
פורסם
כל המוסיף גורע

בתחום האודיו לא הכמות קובעת אלה האיכות של המוצרים שאתה שם.

לכן אין שום הגיון בלהשקיע בעוד רמקולים בבמה הקדמית

אז נגיד לכל בעלי הסטים 3 חלקים לזרוק לפח?

הוא יכול לקנות מידים של מורל וכמובן גם להחליף את הקרוס. האם יהיה שיפור? בטוח שכן.

מה הטעם לשים שתי רמות שונות?

אני מכיר חבר פורום אחד ואני בטוח שיש עוד, שמבין הרבה יותר ממני ששילב דוטק עם טוויטר הייבריד.

פורסם

אני אזרוק כאן הצעה למשהו שאני ניסיתי לעשות פעם - אבל בסופו של דבר ירדתי מהרעיון בגלל שפחדתי מהתוצאות...

קניתי בתחנה מרכזית קרוס של RCF שהוא מיועד לרכב והוא 3way

החיתוך שלו הוא - וופר נחתך ב700 הרץ ב12 (חיתוך בדרגה שניה) DB והחיתוך הזה נראה לי קצת גבוהה מידי בין המיד לוופר (הוופר ינגן חלק מאוד חשוב מהמיד בזמן שהוופר הוא רמקול שזז לאט מאוד יחסית לדרייבר של המיד וזה עלול לפגוע בקול של הזמר - מיד אמור להתחיל מה300 עד 400 הרץ ולכן בסט הזה, אין הפרדה מוחלטת בין הבאס למיד)

המיד נחתך מ700 עד 3.8 קילו הרץ ב6DB (חיתוך דרגה ראשונה)

והטוויטר נחתך ב3.8 ומעלה ב12DB

הקרוס עולה רק 150 ש"ח ולכן האיכות שלו מפוקפקת והוא מותאם לסטים של RCF שכן, הם קיימים אצלו ב"חנות" אבל את זה כבר לא רציתי לרכוש...

חיברתי סט קומפוננט 4 אינטש של מיק שהיה לי וסאב 8 אינטש של אינוקס (אלה שיש לי כרגע על המגש האחורי) דווקא נתן רושם שזה עובד יפה.

ירדתי מהרעיון משום שבאותה התקופה לא רציתי לשגע את הרכב בבניות מיוחדות וגם לא היה לי רמקול מיד מספיק איכות (המיקים היו ממש בדיחה)

ברכב הבא (שזה אולי בעוד איזה שנתיים שלוש) אני מתכוון מראש להשקיע בסט איכותי שלוש חלקים - ולכן אני שומר את הקרוס הזה לרכב שני אם יום אחד יהיה - אז אני אעשה ניסויים מעניינים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשוב להדגיש כי סט 3 WAY דורש בניות מיוחדות והשקעה רבה לכיוונים אופטימליים.

אין לפי דעתי טעם להתקין 3 WAY במידה ויש סאב ברמה גבוהה.

ולגבי ההגדרה של הקומפוננט.

הקומפוננט הינו סט מוצרים אשר תוכנן מראש לעבוד בצורה אופטימלית ביחד! לא לחוד, ביחד.

בהצלחה בניסויים שלכם, אבל בכל זאת הצעה, כדאי שתיגשו לבעלי מקצוע ותקבלו מהם חוו"ד לגבי הנושא.

סלט כל אחד יכול לעשות השאלה היא רק מה יהיה טעמו.

פורסם

לגבי אין טעם לסט 3 חלקים אם יש סאב ברמה גבוהה -

יש עוד סיבה - ברגע שיש לך סט שלוש חלקים, המיד עובד ע"י דרייבר נפרד לחלוטין שמשדר בצורה אופטימלית את התחום הזה.

כשאתה לוקח רמקול מיד - באס - ככל שהוא יותר גדול בקוטר ככה הוא גם זז יותר לאט ומסוגל לספק פחות מהתחום הגבוהה של המיד, ככל שהמיד באס בעל קוטר קטן יותר ככה הוא מסוגל לספק פחות באס, המיד נפגע פחות אבל אין לך באס - כאן אתה צריך לפצות בבאס טוב ולכוון אותו בצורה כזו שהוא יורגש מקדימה - אבל עדיין תחום המיד ינגן יותר טוב ברגע שתנגן אותו דרך דרייבר ייעודי.

בנוסף לכך אפשרויות הכוון והשליטה בבמה הרבה יותר גמישה (אמנם מורכבת) כאשר יש לך סט של שלושה חלקים.

בגלל שזה "לעשות סלט" ירדתי מהרעיון בסופו של דבר - אבל גם סלט זה דבר טעים כשיודעים לעשות אותו כמו שצריך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל אפשר לקנות תמיד ופרים של המקרום 4 אינץ'? מה רע בזה...זה רק יכול להוסיף...אומנם זה מעל הרמה של הפולס אבל זה רק יוסיף לבמה המוזיקלית מקדימה

• תוכן חדש...