Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מורל פולס 6 וחצי אינטש מוגבר בדלתות של 306 שנת 2001

הרעידות של הפלסטיק בלתי נסבלות

בבאס פשוט אתה שומע כל חלק פלסטיק בדלת

מה אפשר לעשות?

אם אני בונה קופסא מפיברגלאס במקום היעודי לרמקול בדלת (בעצם יוצר שטח אטום שלא תלוי בדלת אבל מחובר עליה) במה אפשר בעצם להשתמש בתור משטח לבלימת הרעידות בין הקופסא לדלת(ספוג)?

הרי שברגע שאני אחבר בורג אחד הדלת תתחיל לרעוד

לא כך?

יש פה מישהו עם 306 שיודע איך לפתור את זה?

יש למישהו רעיון מה לעשות?

פורסם

גם לי הייתי בעיה דומה (פיזו 306 שנת 99).

הבעיה הראשונה שהפלסטיק אפילו לא מחובר לדלת (כמה ברגים פותרים את הבעיה..)

אני קניתי קיט קטן יחסית של דיינמיט (של 2 חלקים קטנים) שחיברתי אותו מסביב לחור של הרמקול

והרעשים ממש כמעט ונעלמו.

פורסם

אני לא מבין למה קומפוננט אמור להוציא באסים שיגרמו לדלתות לרעוד?

אצלי הקומפוננט מוציא נטו סאונד בלי באס בכלל, רק הסאב מוציא באס.

פורסם

לפי דעתי באס מקדימה מיותר כי הוא בולע את הסאונד של הבמה הקידמית

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתם רציניים? אז מה העניין במידבאס מקדימה? אם אתם חושבים שלא צריך באס מהקומפוננט שימו 4 אינץ' מקדימה ותשמעו הרבה יותר טוב.

כל העניין הוא שהקומפוננט יתן כמה שיותר באס וכמה שיותר נמוך(כמובן בגבול יכולת הקומפוננט) כדי שהסאב ישמע מקדימה.

פורסם
לפי דעתי באס מקדימה מיותר כי הוא בולע את הסאונד של הבמה הקידמית
איתי אתה פה?

אני מיתכוון לזה שבאס חייב ליהיות במידה מסויימת. אבל ל שסאב יתן לך את כל הבאס.

גם הסאב אם הוא חזק הוא יעלה על כל המוסיקה.

• תוכן חדש...