Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקייאז בהמשך להודעה הראשונה שלי על בניית מערכת לאחר גניבה, הלכתי היום לחנות והמוכר הציע לי את המפרט הבא:

מגבר ROCKFORD P4004

קומפוננט קידמי 4 אינץ' של אינוקס פרו (אני שם רק 4 אינץק מהסיבה שיש לי באוטו מקום ל 4 אינץ' ואני לא מעוניין לעשות חורים בדלתות)

תיבבה + סאב 12 אינץ' של PLANET AUDIO

וHU של ROCKFORD ( עדיין לא יודע איזה דגם)

כששאלתי אותו מה לגבי רמקולים אחוריים הוא אמר לי שחבל על הכסף וזה סתם מיותר

אז השאלות שלי הם ככה

1.קודם כל מה דעתכם על המפרט

2. ניראה לכם שישמעו מספיק טוב וחזק ללא רמקולים אחוריים

3. איזה דגם אתם ממליצים על HU של רוקפורד בטווח ה 1500 שקל פלוס מינוס אם בכלל או שעדיף חברה אחרת...

תודה מראש לעונים

פורסם

לא לגעת ב HU של רוקפורד , כל קפיצה קלה של האוטו הם קופצים, הכפתורים בקלות נשברים.

ב 1500 ש"ח ישנם המון אפשרויות יותר מומלצות (שלי אישית הפיוניר סידרה 7 למינהם..).

ישמעו בסדר גמור ללא רמקולים אחוריים , לגבי הסט קומפוננט אני אישית אף פעם לא משעתי אותו, כדאי שתשמע אותו

לפני שאתה מתקין , אם הוא נשמע לך טוב - אז תתקין באמת אם לא ישנם עוד כמה וכמה אפשרויות.

פורסם

אני אומר לא מניסיון אישי אלה של 2 חברים שלי - לאחד יש את הדגם הפשוט שלהם (9120 ניראה לי) ולשני יש

דגם קצת יותר מתקדם , ולשניהם יש את אותם תלונות על הקפיצות של הדיסקים (כן כמו ברדיו דיסקים של ה 300 ש"ח...)

ושהכפתורים מאוד רגישית ונשברים בקלות.

(היה יום שנסעתי עם הראשון עם הרדיו דיסק הפשוט יותר וזה פשוט נכון כל תזוזה קלה של האוטו הרדיו דיסק קופץ..)

זה הניסיון הבערך "אישי" שלי עם המכשירים של רוקפורד.

ועוד שמעתי לא מעט (גם כאן בפורום) על המון שלא ממליצים על המכשירים שלהם מאותם סיבות.

פורסם

קודם כל תודה לכל העונים

ואם אפשר עוד תגובות לגבי ה HU של ROCKFORD

ועל שאר המפרט בכלל

אני יוכל לשמוע בה חזק וטוב?

או שאני כן יצטרך בסופו של דבר להביא גם אחוריים?

פורסם

תוסיף את זה לרשימה

יש לי חבר עם רדיו דיסק של רוקפורד כל הדרך אנחנו רק מקווים שיקרא את הדיסק

יש דיסקים שהוא קורא תוך שניות ויש דיסקים שאולי כן אולי לא ...

אחרי שהוא קורא ומנגן כל בור הוא קופץ מרוב שהוא השתגע התצוגה כבר נכבית ונדלקת

פתאום כתוב על כל המסך בג'יבריש

ועזוב שהכפתור של הווליום מעצבן וצריך להפעיל עליו לחץ

והכפתור של המעבר בין רדיו לדיסק הרוס וגם הוא עושה בעיות

יש לו דגם של שנה שעברה

שורה תחתונה:

אל תיקח סיכונים יש אלפיין ופיונייר שהרבה ממליצים, לך על הקניה הבטוחה

פורסם

סבבה ניראה לי שאני יורד מה HU של רופקופרד וחוזר לפיוניר סידרה 7

הרבה באמת מתלוניים על הבולמי זעזועים והתקלות שיש להם ומהניסיון שלי עם פיוניר אמינות זה צד מאוד חזק שלהם

והשתי שאלות האחרונות שיש לי זה

1 האם הקומפוננט הזה מספיק בשביל לתת לי סאונד ווליום למערכת שישמעו חזק וטוב?

ואם יש עוד קומפוננטים באותו גודל שיותר ממולצים או שהאינוקס פרו חזקים?

2 האם הסאה וופר של פאנט אדיו עדיף על רוקפורד או סרוין ווגה?

פורסם

לגבי הקומפוננט אני לא שמעת אף פעם את הסט הנ"ל ולכן לא רוצה סתאם להגיד כמה הוא חזק \ איכותי.

יש דוטק 4 אינץ , ואולי אפשר גם למצוא עוד את המקרום , וגם לרוקפורד יש 4 אינץ - אני די בטוח שכל אלה סטים

יותר מוצלחים מהאינוקס , אבל גם יקרים ממנו (ראיתי שהוא עולה 500 ש"ח...)..

בנוגע לסאב , תלוי על איזה דגמים של רוקפורד ושל וגה אתה מדבר - אם על ה P1 - עזוב ! אם על ה P2 - סאב מומלץ , חזק ומדויק.

אבל המגבר של רוקפורד מפיק ב גישור 100 RMS , לא ? שזה לא מספיק להזיז את ה P2 או סאב של וגה.

מה הנתונים של הפלאנט אודיו ?

פורסם

עדיף להביא סאב של רוקפורד P2 מאשר של PLANET AUDIO?

כי אין לי ממש ניסיון עם השניים האלה ואני צריך ייעוץ מאנשים שהיה להם איתם ניסיון

• תוכן חדש...