Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה ..

הד יוניט פיוניר 7750 6.5 PREOUT

2 מגברים של JBL GTO

אחד מונו 300.1

והשני המפורסם 75.4

חייוט RCA של רוקפורד קבל רמקול של BOSS

דלתות קדמיות מבודדות עם דיינמייט

קבל של הליקס

סאב כפול של רוקפורד דה פאנץ קלסיק 200 RMS

רמקול אחורי פיוניר 400 80 RMS חייב לעוף למשהו חזק יותר רוצה המלצה לאיזה רמקול..

אני צריך המלצה לקופוננט קדמי כי כרגע אין המגבר שרף לי קומוננט קדמי של JBL מקבלר 120 RMS

ואם מישהו יוכל לנסות להסביר לי למה זה קרה אני אודה לו מאוד

והכל יושב באופל קורסה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לגבי קנייה של סט קומפוננט חדש מומלץ שתגדיר לעצמך תקציב ואז תלך לישמוע כמה סוגים של רמקולים שונים. הרי בסופו של דבר אתה צריך ליקנות רמקולים שיישמעו לטעמך האישי. רק כך, לאחר שתישמע כמה סוגים של רמקולים, תוכל להחליט מה מתאים לטעמך האישי ולא לטעמו האישי של הממליץ. כמובן שצריך לקחת בחשבון את גודל הרמקול ולוודא שהוא אכן יתאים למיקום ברכב. ההמלצה האישית שלי לקומפוננטים קידמיים היא אחד מהדגמים של חברת מורל.

בסה"כ ניראה שיש לך אחלה מערכת. לגבי הרמקולים האחוריים אין צורך להחליף אותם ברמקולים איכותיים יותר. חבל על הכסף. תשקיע את הכסף הזה ברמקולים הקידמיים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

קודם כל בשלב הראשון לא הייתי ממליץ לך לקנות קבל. סביר להניח שלא יהיה בו צורך . במידה וכן , תוסיף אחר כך. חבל סתם לקנות.

לגבי רמקולים אחוריים - מיותר לטעמי. הייתי משקיע את התקציב בסט קדמי טוב ככל הניתן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם כבר קנית הכל ונישאר לך רק הקומפוננט אולי תגיד כמה אתה מוכן להשקיע ויהיה אפשר יותר לעזור לך.

אפילו שבגדול יש המון סטים בהמון רמות מחירים - הכי טוב לשמוע ולחהליט לבד לכל סט סאונד שונה.

פורסם

האנשים פה לא נתנו את הדעת על העניין שלבחור נשרף הסט, כנראה שמדובר בכיוונון לא נכון של המגבר, צריך לשים לב לכמה דברים:

ראשית הסט מוצהר 120 RMS, המגבר "נותן" 104, מה שאומר שכנראה האות היה בקליפינג מה שגרם להרס.

דבר שני הפריי של הפיוניר הוא 6.5 , נניח שזה נכון (למרות שהדעות בעניין חלוקות) זה אומר שהאות נכנס לקליפינג כבר בגיין נמוך מאוד, מכיוון שטווח העבודה של המגבר הזה הוא עד 6 וולט.

בשורה התחתונה לפני קניית רמקולים כאלה ואחרים כדאי להתעניין על מקום רציני להתקנה וכיוונון ראוי[

אריק.

בשיפוצים

פורסם

התקציב שלי לקומפוננט הוא בסביבות ה2000 ש''ח

ואחוריים בסביבות האלף אולי קצת יותר אם מדובר במוצר איכותי

ראיתי את הקומפוננט של וויב סדרה K 115 RMS והאחורי שלהם 69 בערך בתקציב שלי

ם למישהו יש המלצה למשהו עדיף אשמח לעוד דעה בעניין

פורסם

ההמלצה הכי משמעותית שתקבל פה זה שאין לך מה להשקיע באחורים, תישאר אם מה שיש לך ואם תשדרג את הקומפ' למשהו ברמה, תוך שבוע אתה מבטל אותם לגמרי...

יש כל כך הרבה אופציות בתקציב שלך, אם זה איטום, או סט ברמה כמו הJL או בכלל לנסות לעבוד בבי אמפינג, חבל על הכסף אתה רק גורע...

בשיפוצים

פורסם

אני לא צריך לשדרג קומפוננט אני צריך כי אלה שהיו נשרפו ואיטום נעשה בדלתות

פורסם

מה זה בי אמפינג?

והייתי שמח לשמוע מאנשים שיש להם את המגבר GTO 75.4 איזה סט הם שמו עליו וממה הם מרוצים?

פורסם

הפיוניר מוצהר 6.5 וולט (עלק..) רק לסאב....לקידמיים ולאחוריים הוא נותן 2 וולט ! זה גימיק שיווקי וגם את ה6.5 שלהם הייתי לוקח בערבון מוגבל

פורסם
הפיוניר מוצהר 6.5 וולט (עלק..) רק לסאב....לקידמיים ולאחוריים הוא נותן 2 וולט ! זה גימיק שיווקי וגם את ה6.5 שלהם הייתי לוקח בערבון מוגבל

אתה מתקין או בעל חנות סטריאו?

או שיש לך איזשהו בסיס לטעונים שאתה מציג?

פורסם

שמע בא נתחיל מזה שיש לך בעיה כי הקומפוננט שלך נשרף . למה נשרף אתה עוד לא יודע , אבל כבר ברור שיש בעיה.

2 . אף אחד שרוצה בטובתך ומבין לא יגיד לך להשקיע 2000 בקידמי ו1000 באחורי !!!! גם ככה האחורי רצוי שלא יהיה במיוחד כשיש לך סאב , אבל להשקיע סכום כזה זה כבר סתם זריקת כסף לפח.

אני מציע לך לך תשמע כמה קומפוננטים למשל אינפיניטי , פוקל , וכמובן את ההיבריד אובישון , תבחר מה נשמע לך הכי טוב, אם אתה רוצה תקנה לך רמקול פשוט לאחורי ותשקיע את מה שנותר במתקין טוב , שיאבחן מה בדיוק קורה אצלך ויתקין לך את המערכת ויכוון אותה שתשמע בה טוב.

סה"כ השקעת באיטום כך שמתקין טוב יקח את החלקים האלו ויעשה לך מהם מערכת פצצה שתוכל להנות ממנה. ושיהיה לך בהצלחה ,יהודה.

בברכה יהודה

• תוכן חדש...