פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי. אני רוצה להעביר כבלים לרמקולים אחוריים בפונטו 96... יש תעלות מוכנות או משהו כזה ??? תודה...
הודעה אחרונה מאת g_a_l_t, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני לפני קניית סאב, מנסה להחליט על איזה ללכת המגבר: JBL GTO 75.4 104X4 RMS הפאנל: KENWOOD 4029, אין יציאה לסאב עד כמה שאני יודע אבל יש שליטה מהפאנל עליו. (רכב 4 דלתות, אם זה משנה...) האפשרויות: 1) ROCKFORD - P112S4 - 150 RMS 2) HELIX - DARK BLUE - 250 RMS 3) KICKER - CVR12 - 400 RMS שלושתם 12" ושלושתם באיזור ה850-900 כולל תיבה. יש אפשרות להציע סאב שלא מהרשימה במחיר הזה... תודה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות אחד מהסאבים הנ"ל: Rockford Punch P212S4 Kicker COMP VR12 Cerwing Vega VMAX 10 SVC אני מחפש סאב שיתן באסים חזקים אבל שלא ישבור חלונות... יש גם דגש קטן על איכות כי אני לא מחפש רק בומים שיעשו לי בעיות בעמוד השדרה... תודה
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מיתכון להשקיע עד 700 שקל לרדיו דיסק ומה שאני מצפה זה להפציץ ולקבל איכות ולא משנה לי הקטע הזה של דיפדוף בין סיפריות ב MP3 וכל השטיות האלה שיש היום העיקר שאני יוכל להכניס דיסק (MP3) ולישמוע אותו חזק אבל לקבל איכות לא כמו בכל הרדיו דיסקים שמגבהים עד הסוף אז שומעים מקורטע (מדבר אל מכשירים שעולים במחיר הזה) כרגע אני חושב להזמין את הסוני לגבי פיונר שיש אולי בכול אוטו אני לא מיתלהב מהם כי את האמת ובנינו השמיעה של כל הרדיו דיסקים היא אותו דבר וכולם מקרטעים בווליום גבוה (ללא מגבר כמובן) לחבר שלי יש פיונר ואני לא מיתלהב כל כך בעתיד אני כניראה יחבר מגבר עם סאב ואל הדרך יחליף את הרמקולים שלי מאחורה (פיונר 60 RMS) ויחבר למגבר באוטו שלי אין חורים מקדימה לצערי רק 4 אי…
- 0 תגובות
- 639 צפיות
איזה סט קומפוננט טוב יותר , בגודל 5.25 .... מגנט או בלאונפוט ????
הודעה אחרונה מאת ofir351, -
רמקולים ???
מאת ofir351- 0 תגובות
- 544 צפיות
כדי האם שומעים טוב צליל באס מרמקולים 1 way ? ואם כן איזה כדאי לקנות ??? או 2 way ???
הודעה אחרונה מאת ofir351, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 883 צפיות
חבר'ה הרדיודיסק החדש של קנווד x789 שיש לי נכבה באופן מוזר ולא רוצה להדליק יכול להיות שהפיוז בו נשרף? מה יכולה להיות הסיבה האם הרמקול הקרוע שעשה את הקצר וזאת הסיבה שהמגבר גם נכנס להגנה?(למי שלא יודע על מה אני מדבר שיקרא את התרד שלי לגבי מגבר נכנס להגנה) אני מה זה מבאס מחוברים באוטו שני כבלי RCA מהרדיודיסק וכבל מתח וכבל הארקה וכבל פלוס הפלוס אין בו פיוז אז הוא לא מעביר חשמל יכול להיות שהמתח והארקה נגעו ועשו קצר? או לא קורה כלום אם נוגעים
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 866 צפיות
מה המצצב ?? אני מעוניין לקנות מגבר לרכב מדגם B52 zl 4141 1400 ואט צלעות קירור לעבודה מאומצת וממושכת נורת הגנה נגד התחממות יתר SOFT START למניעת רעשים בהדלקה כולל LOW-FILTER, כולל HI-FILTER התנגדות בין 2-8 אום טווח היענות (5-50000hz-3db) total harmonic 0.05& יחס אות לרעש 100DB כולל שעון 1 PEAK POWER תכונות עיקריות: � צלעות קירור לעבודה מאומצת וממושכת נורת הגנה נגד התחממות יתר � SOFT START למניעת רעשים בהדלקה כולל LOW-FILTER, כולל HI-FILTER � התנגדות בין 2-8 אום טווח היענות (5-50000hz-3db) � total harmonic 0.05& יחס אות לרעש 100DB � כולל שעון 1 PEAK POWER � בנוי לעבודה בעומסים כבדים � פיוז 60 אמפר � 250x4 וואט לערוץ ב 4 אום …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לשדרג את המערכת שלי וזקוק לעזרתכם . מה שנשאר : טיוטרים מורל עיליית - mt23 מקדימה. פולס 6x9 מאחורה מגבר gto75.4 -jbl נתון : 4x104rms 2x280rms מגבר red sound נתון : 2x100rms מגבר מונו 1500d - hifonics - נתון : 1x450rms- 1x900rms - 1x1500rms אני זקוק ל : hu - על פי המלצתכם, pre out גבוה שיכלול קרוס לטויטרים למידים ולסאב(3waycross) - עד 2500 שח. או פשוט יותר ואז יחידת קרוס נפרדת - הבנתי שהקרוס בהד יוניט הוא הכי טוב . מידים לקדימה - נצילים, איכותיים עד 1500 שח. סאב: דרושה התאמה לתיבה של 1cf, נצילות מעל 90(לא מתפשר), או אחד עצבני מאד - או שניים עצבניים, מכל מקום שיהיו סך הכל חלשים מהמגבר ב 25%-30%. הכוונה : לחבר כל אלמנט על מגב…
הודעה אחרונה מאת jingel, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 979 צפיות
זאת מערכת ישנה ואחד הכפתורים נהרס אז אני מחפש שלט..
- 7 תגובות
- 952 צפיות
אז ככה.. היום בשעה טובה אני הולך לקנות קומפוננטים ויש לי כמה הטלבטויות(לא לגבי מחיר) 1.רוקפורד פאוור 6.5 100 RMS 2.רוקפורד טייפ אר6.5 100 RMS 3.פוקל עוד לא ראיתי דגם ספיציפי אולי מישהו ימליץ לי על אחד כזה 4.אינפינטי קאפה אם יש לכם הצעות(חוץ ממורל אני ממש לא אוהב) חוץ ממה שרשמתי(אין בעיה של תקציב) אני אשמח לשמוע דעות בעניין תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 1 תגובות
- 868 צפיות
רציתי לדעת אם הבנתי נכון את השיטה שלהם. נגיד, לי יש דגם 7650. הסיפרה הראשונה (7) אומרת עד כמה הדגם מתקדם (יותר פונקציות וכו'). הסיפרה השנייה (6) עולה ככל שהשנה מתקדמת יותר. הבנתי נכון? מה הן שתי הספרות האחרונות? 50 זה דגם אירופאי ו-00 זה אמריקאי?
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 975 צפיות
אני מנסה לברר קצת פרטים {הספק rms} של סאב של פלאנט אודיו 12" דגם: planet audio p12c4 כמו כן אשמח לקבל ביקורת למי שמכיר ו\או יש לו סאב כזה
הודעה אחרונה מאת Deagle]Pwnd, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהו עשה שיעורי בית והעלה לרשת אתר שמכיל פרטים מרשם החברות האמריקאי לגבי מענה הרשום של חברות אודיו רבות. קיימים מאגרי מידע בתשלום המכילים את מרשמי רשמי החברות בכל מדינה בארה"ב, ופה נמצא מאגר פתוח לציבור וללא חובת רכישת מנוי למאגר: http://www.wholesalecaraudiodirectory.com/manu_list.cfm כלי זה מהווה אידיקציה נוספת מי נגד מי ואלו חברות הם מאותו בית. למשל, בבעלות קבוצה בשם SOUND AROUND http://www.soundaroundusa.com קיימות חברות ה"איכות" - pyle, lanzar,pyramid,blitz, legacy... http://www.wholesalecaraudiodirectory.com/manu.cfm?ID=1252 http://www.wholesalecaraudiodirectory.com/manu.cfm?ID=1171 http://www.wholesalecaraudiodirectory.com/manu.cfm?ID=1251 http:…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי אופל טיגרה GSI שחורה ומהממת הכל במצב מצוין רק שהיא ללא מערכת (אמנם כן אבל רצוי מאוד להעיף אותה לפח ...) אני אשמח מאוד לדעת פרטים על מקומות מקצועים ואמינים של מערכות אודיו לרכב. וכמו כן , מה לדעתכם הכי טוב להתקין ברכב הזה.. אני מוכן להשקיע עד סכום של 3.5 (MP3 ,סאב, מגבר ,קרוס ,קומפוננטים ) נ.ב אני יודע שאתם דוגלים באפשרות החיפוש בפורום אבל אין לי זמן לזה לצערי.. אז קבלו את התנצלותי .. בתודה ויום טוב Dave
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, ברשותי HU של פיוניר 7550MP + 2 מגברים של 2 ערוצים כל אחד (מצורפים תמונות וקישורים), סאב של פיוניר 450W, סט קומפוננט של מורל פולס 5 ורבע, וזוג רמקולים (מיד - וופרים) של סוני 130W (מהדגמים הישנים שמיועדים גם לבזוקות 6 ורבע). http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=1398&taxonomy_id=25;29 http://www.sony.com.au/xplod/catalog/product.jsp;jsessionid=40LPVSPV4G0OQCWSCFBSFEQK0IIUEIV0?id=XM222MK2 כרגע המגבר של סוני מחובר בברידג' לסאב, והקומפוננט מחוברים מקדימה עם המגבר של פיוניר. הסוני מחוברים מאחור ללא מגבר. הבעיה היא שחסר לי סאונד מאחור, ולכן הורדתי פייד מהקדמיים כדי לשמוע את האחוריים ואז אני מאבד מעוצמת ההגברה ... לאחר חי…
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לעשות התקנה ברכב יונדאי אלנטרה שנת 2003 דגם GL, עכשיו השאלה שלי קודם כל איך האקוסטיקה של האוטו הזה? האם היא נחשבת אקוסטיקה טובה... גם לעומת האוטו הקודם שהיה לי בו המערכת שזה מיצובישי סופר לנסר! עכשיו, לגבי בעיות התקנה מסוימות האם ידוע למישהו על משהו? ולגבי קומפוננט קידמי... איזה גודל אפשר להכניס בדלת? ומאחורה אין בעיה להכניס 6 על 9 נכון? כל מה שידוע למישהו לגבי התקנה שיכול לעזור לי אז שירשום תודה מראש: אביחי
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתיתי בבקשה לדעת איזה תיבה אחי מתאימה לסאב של jbl gto 1202d http://jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO1202D/230&cat=SUB&ser=GTO&language=ENG&country=GB®ion=EUROPE ועוד דבר רציתי לדעת אייך הסאב הזה ? מומלץ ? ואיך הוא בהשווה ל פיונייר 305/306 מבחינת ה sq ומבחינת ה spl תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יצא לי לשמוע סאב 12w7 של jl audio ואני מתכנן לקנות אותו (אי אפשר לקנות סאבים אחרים אחרי ששומעים את הדבר הזה...) ומחפש מגבר מונו שמתאים להתנגדות (3 אוהם) וההספק (750W) של הדבר הזה. אשמח לשמוע אם למישהו היה נסיון עם הסאב הזה או עם 10w7 בשילוב של מגבר JL 500/1.
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עזרה בבקשה! איפה ניתן לתקן רדיו דיסק של פיוניר באיזור חיפה והקריות
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
התחדשתי במגבר 4 יציאות 1800 W. ברכב היה מגבר של קונקורד 2 יציאות אשר החזיק רמקולים של קנווד 220 וסאב 8'. השמיעה לא הייתה איכותית, אך הייתה בגדר הסביר ביותר. כרגע לאחר ההתקנה החדשה המגבר (4 יציאות) החדש מחובר לרמקולים, ואילו המגבר הישן (2 יציאות) מחובר לסאב. לדעתי לא התבצע כיוון של המערכת מחדש ולכן האיכות גרועה לטעמי. לדברי המתקין צריך להוסיף חלק שנקרא "משתיק"? אשמח אם תוכלו לתת לי פרטים כיצד ניתן להתגבר על הרעשים החדשים שנוצרו. ולתת לי פרטים על ה"משתיק". תודה ל'
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר שני כרוצים mac audio עכשיו הבלוק בו שבור אפשר לתקן אותו וכמה עולה? תמונה מצורפת http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8804007&alid=338262&uid=6C2A816DE78243EBB7E970C5A0C00F8A&AlbumIsOpen=False
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני ממש מבסוט, גם מהמחיר (800 ש"ח) וגם מהמערכת ועדיין לא התקנתי אותה... אשמח לשמוע את דעתכם עליה איזה פיצ'רים יש לה וכול מיני...
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברתי באוטו מגבר 4ערוצים עם סאב ורמקולים הכל מחבר טוב במקום אבל כשאני שים מוזיקה ל2-5 דקות בוליום נמוך המגבר נכנס לפרוטקשיין הנורה האדמה פועלת מישהו יודע למה?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
יונדאי קופה שנת 2003 מה הגודל של הרמקולים מאחורה ?
הודעה אחרונה מאת Black Code, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקבל חוות דעת על המגבר אודיו סון סדרת אס אר איקס שמעתי שהוא ממש משובח ואם אפשר לקבל איזה לינק לאתר של החברה או לאיזשהו אתר שמוכר אותם בארץ.... ההתלבטות שלי היא אם שווה קצת להוסיף כסף בישבילו או לקנות את האוריון 4 יציאות 75 רמס.... בתודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת צ'ארפאדו, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה של Clif Designs CD40.4LX הוא מוציא 100X4 RMS מה דעתכם עליו ?
- 1 תגובות
- 883 צפיות
שמעתי שיש מעיין גשר חיצוני שבא במקום הכנפיים כך שאפשר לחבר את המגברים. האם משהויודע איפה אפשר להשיג מחבר מסוג זה ??
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם!!! רציתי לדעת מה ההבדל ביין המגברים של רוקפורד : סדרה POWER לסדרה PUNCH ?
הודעה אחרונה מאת arik1, -
פלאנט אודיו
מאת arik1- 0 תגובות
- 912 צפיות
לפני שאתה מציף את הפורום בשרשורים אולי כדאי שתבקר במרכז המבקרים שלנו, הוא נמצא ממש פה, תיכנס, תקרא, תתרשם ותחזור לכתוב בפורום. בתודה ההנהלה.
הודעה אחרונה מאת arik1,
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)