Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לעשות התקנה ברכב יונדאי אלנטרה שנת 2003 דגם GL,

עכשיו השאלה שלי קודם כל איך האקוסטיקה של האוטו הזה? האם היא נחשבת אקוסטיקה טובה...

גם לעומת האוטו הקודם שהיה לי בו המערכת שזה מיצובישי סופר לנסר!

עכשיו, לגבי בעיות התקנה מסוימות האם ידוע למישהו על משהו?

ולגבי קומפוננט קידמי... איזה גודל אפשר להכניס בדלת?

ומאחורה אין בעיה להכניס 6 על 9 נכון?

כל מה שידוע למישהו לגבי התקנה שיכול לעזור לי אז שירשום

תודה מראש:

אביחי

פורסם

אל תצפה מאף רכב יפני או קוריאני שהאקוסטיקה שלו תהיה טובה כמו רכב גרמני או צ'כי או שוודי עם פח בעובי של נגמ"ש גולנצ'יקי ממוצע. הרכב צריך להיות עשוי מפח טוב קודם כל ואחרי זה מבפנים מפלסטיקה טובה, סה"כ הרכב הזה הוא רכב שקט ולכן רעש המנוע לא יהווה הפרעה גדולה.

בגלל הפח הדק שלו (הפלסטיקה באלנטרה 2003 דווקא לא רעה - הרכב נוח מאוד, מרווח)

רצוי מאוד לאטום את הרכב - בייחוד את הדלתות הקדמיות, המגש האחורי ואם יתאפשר לך גם את דלת תא המטען והרצפה שלו. לאחר האיטום רצוי לבודד את כל החלקים שירעישו לך כאשר המערכת תעבוד בעוצמה חזקה.

לגבי 6*9 מאחורה - אני חושב שהרכב הזה בא עם הכנה לרמקולים במידה הזאת וגם אם הדגם הזה ספציפית לא - זאת לא בעיה גדולה לעשות הכנה. יש לנו אחד כזה בעבודה אמנם שנת 2000 או 2001 לכל היותר - הרשתות על המגש האחורי הם ל6*9 אבל אני חושב שהרמקולים עצמם הם 6.5 - אבל יש הכנה. אותו הדבר באלנטרה 2003 של אבא של חברה שלי.

לגבי הדלתות הקדמיות לפחות 5.25 צריך להכנס לך שם בלי בעיה - לגבי 6.5 ייתכן ותצטרך לבצע התאמה כלשהיא כמו הגבהה מעץ או הרחבה של התושבת המקורית בתוך הדלת... לא יכול לאמר לך במפורש כי יונדאי אלנטרה לא יצא לי לפרק מבחינת רמקולים.

ושלא תבין אותי לא נכון - ברכב של אבא של החברה יש סאונד מספק לחלוטין מהמרמקולם המקוריים של הרכב - את הHU החלפתי לו לפיוניר מדגם פשוט ובאמת יש צליל נחמד, הצעתי לו לשדרג גם לרמקולים קצת יותר טובים, אבל לטענתו זה מספיק לו, מה אני יכול לאמר, הבן אדם מבסוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אבא שלי היה מבסוט מהרמקולים של VOYAGER שהיו לו מקדימה בהספק של איזה 20RMS

אבל אז לקחתי את העיניינים לידיים ושמתי ELATE מקדימה-עכשיו הוא מזההההההההההה מבסוט

יום אחד ירדתי למטה וראיתי אותו נוסע בשכונה בפול ווליום עם 2PAC - זה היה אחד המצחיקים.

אולי לא קשור לת'רד אבל זה פשוט קורע.

פורסם

ברשותי אלנטרה 2002 שעברה 100 אלף (רכב מהעבודה).הרכבתי מערכת די טובה ומסקנותיי:

1. האקוסטיקה ברכב על הפנים - את המגברים שמו לי על פלטת עץ וזה חוסם יופי את הסאב (a/d/s מוגבר עי" JL 500/1). לעומת זאת דלת תא המטען נותנת יופי של צליל (מהרעידות....)

2. הפלסטיקה ברכב רעה מאד - המראה הפנימית רועדת, הדלתות משמיעות רעשי צקצוק כל הזמן, רעשים מלוח השעונים ומה לא (ואני באמת שומר על הרכב ככל שניתן - זה לא רכב ליסינג ואני לא צעיר שמתפרע)

3. ניתן להכניס קומפוננט 6.5. לי יש Polk שהם מאד עמוקים (נדמה לי 68 מ"מ) ועם הגבהה קלה של טבעות עץ הם נכנסו (בקושי אבל נכנסו).

4. אין לי בידוד (מחכה לרכב הבא). ע"מ לבודד יש לבצע באמת עבודה מקיפה (זמן וכסף רב)

5. רמקולים מאחורה - 6x9. אין בעיה (אצלי היו Infinity)

6. למעט זה - אין שום בעיה בהתקנה

אני מאוד מאוכזב מרמת הגימור של הרכב. ציפיתי ליותר.

אל תצפה לסאונד מדהים ללא איטום מקיף. מציע להתקין המגברים ישירות על המושבים ללא פלטה.

• תוכן חדש...