פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 857 צפיות
ברשותי מכשיר 9855 של אלפיין... השאלה שלי היא באיזה אקולייזר עדיף להשתמש כדי להגיע לתוצאות מירביות. הפרמטרי או הגרפי?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
שלום! אני יומיים לפני קניה... (ה1 לחודש.. משכורת ) מתלבט בין שני הסאבים הנ"ל. יהיה מוגבר ע"י מונו של ליטנינג B2.250.1 . מה יותר מומלץ? יותר מדוייק? יותר איכותי? ומה בכלל ההבדל ביניהם? תודה מראש. בברכה.
הודעה אחרונה מאת barbars, -
קיקר L5
מאת rockford912- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עוד לא יצא לי לשמוע או להיתקל בו יצא לי להתקל ב-L7 ! משו יכול אולי לומר\ לספר לי איך הוא? מבחינת עוצמה איכות ואם הוא דורש הגברה כל כך רצינית כמו אחיו הגדול (L7) אגב אני מתייחס לדגם ה-12 אינץ
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
שאלה מטומטמת
מאת ABOVE-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 905 צפיות
אז ככה קניתי מערכת לא מזמן 2 אחוריים של מורל פולס 300 וואט מקדימה - קומפנפט מורל פולס 150 וואט נראה לי ושומעים חזק (אין לי מגבר) דרך הסידי עצמו אז חשבתי בשביל מה לקנות מגבר? בשביל להרוס תאוזן (מספיק אני דיגיי שהמשיעה עם השנים יורדת חח) ? או שמגבר פשוט מוציא סאונד יותר טוב מהרמקולים? קניתי בכוונה רמקולים "גדולים" שאני אוסיף מגבר בעתיד מישהו יכול להסביר לי ?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשר לעשות רדיו דיסק שיקלט רדיו בישראל נכון? אבל איפה?וכמה בערך זה עולה? אני מחיפה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 2 תגובות
- 959 צפיות
איזה מכשיר יותר טוב? 7894RB או 9830 ומה הבדל בניהם חוץ משנת הייצור?
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל מי שמעוניין לרכוש כבל מתח 4G או 2G בקנייה קבוצתית מחיפה והסביבה שיעלה.
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 2 תגובות
- 869 צפיות
כמו שמוצג בכותרת ברשותי סובארו לגסי 92 ברצוני לדעת מהו גודל הרמקול היכול להכנס בדלת הקידמית 4,5,6.5 ???? בנוסף ברשותי 800-1000 ש"ח ואשמח להשקיע אותם ברמקולים חדשים אשמח מאוד לשמוע הצעות לרמקולים 2 או 4 ללא הגברה מנסיון של אנשי הפורום תודה יואב
הודעה אחרונה מאת yoav21, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש איפה אני יכול למצוא אלטרנטור של בערך 200A. איפה אני יכול למצוא אחד . שיתאים לגולף. גנריישן. שנת 2000/2001.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אני מחפש בן אדם בעל ידע ושמיעה טובה אשר היה יכול לעזור לי לכוון את המערכת שברשותי. אני מאזור הצפון,יכול להגיע עד חיפה. אם יש מפגש ביום שישי הקרוב אז אפשרי להיפגש גם שם. תודה מראש לכל העוזרים!. סלבה.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 1 תגובות
- 956 צפיות
שלום לכולם! רציתי לירשום על מכשיר שמואד מעניין אותי קלריון DZX958RMC מכשיר אם הרבה פונקציות דומות ל9855 של אלפיין אבל יש לו כמה חיסרונות ו יתרונות מעניינים. למכשיר יש 4זוגות של RCA יציאות למגבר 3 שהם יכולים להישמש גם להגברה BI-AMP בעזרת סוויץ' שאופך את הקרוס אובר הרגיל לקרוס אובר 3 WAY וגם כניסת AUX רגילה בעזרת RCA .ב יציאות של סאב וופר ו רמקולים אחוריים נקודות החיתוך בקורס אובר HI PASS הם מ16 הרץ עד 250 הרץ, ב LOW PASS מ25 הרץ עד10 קילוהרץ. כשמשתמשים בצורת חיבור 3 WAY אז בערוצים של MID נקודות חיתוך הם HI PASS הם מ25 הרץ עד 10 קילוהרץ ובLOW PASS הם מ630הרץ עד 10קילוהרץ. בכל הקרוסים אפשר לשנות SLOPE מ6 עד 18 DB\OCT לאומת אלפיין ששם זה עד 24 DB זה החיסרון. במכשיר יש…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
HU בתקציב מוגבל
מאת idans- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש מערכת MP לאוטו והתקציב שלי מוגבל עד ל 1000 שקל(פלוס מינוס) ההתלבטות שלי היא בין : DEHP4750MP Pioneer , DEHP4700 Pioneer DHE3750MP Pioneer אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ואיזה HU מבין הדגמים הנ"ל יספק אותי בצורה הכי טובה (איכות סאונד,רדיו,MP3 ואיכות כללית...) *אני מתכוון להגביר עם ה HU קומפוננט מורל פולס(עד שיהיה מגבר) אז איכות ההגברה והחוזק צריכים להכלל בחשבון גם . תודה רבה עידן
- 1 תגובות
- 826 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רדיו דיסק MP3 לרכב, ברשותי 1100 ש"ח, הדרישות שלי מהמכשיר הן כאלה: שכניסת התקליטור תהיה בצורה הישנה, FLIP FACE לא ממש נוח לי. שתהיה אפשרות לראות את השם המלא של הקטע המנוגן, ולא רק את האותיות הראשונות (דבר שראיתי ב-PIONEER ולא אהבתי) תצוגה רגילה ונוחה בלי קשקושים מיותרים האפשרות לכוון באס וטרבל בעצמי כמובן שאני מעדיף מכשיר מחברה יחסית אמינה, אולי אפילו עם אחריות מסויימת אני מירושלים תודה רבה!
כבל 4G -מחיר? 1 2
מאת DANbKA-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום .. אני מעוניין לקנות כבל 4GAGE . היכן אפשר לקנות אותו באזור קריות/חיפה ובכמה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
מישהו מכם מכיר את הסאב הזה ? jbl gt3 הנתונים האלה נראים לכם הגיוניים ? 1800 וואט peak power 225 וואט rms למישהו יצא לשמוע אותו ? יש לי הזדמנות לקנות אותו ,חדש מהקרטון לא נעשה בו שימוש ( ניו פאן ) כנראה הוא נתקע שם.(סדרת יצור ישנה )
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
סאב ב750-800
מאת amit20- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השבוע מכרתי תפיוניר יהלום ,אחלה סאב אבל צריך להשתדרג . חשבתי על הפיוניק זאוס ,לחבר שלי יש כזה והוא פשוט סאב חזק הוא עולה 750 שקל. מה אתם אומרים איזה עוד סאבים יש בתקציב הזה?.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 3 תגובות
- 924 צפיות
יש מישהו שרוצה למכור לי שני קיקרים c12 כל אחד 150RMS עם המגבר הזה האם כדאי?ב 150$ סאב: http://shopping.com/xPF-Kicker_Kicker_Comp_Subwoofer_05C124_12in_150W_rms מגבר: http://shopping.com/xPF-Crunch_P200_2
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. הסט היה מותקן על לאון טורבו 4X4 2002 הוא מקורי של הרכב עם המערכת האינטגרלית כמה הוא שווה ? יש לו שוק ? ליאור
הודעה אחרונה מאת Krusty, -
שלום, אני רוצה להרכיב מערכת שתיתן סאונד איכותי ותספק ווליום בינוני-גבוה בתקציב של 8000 עד 9000 שח כאשר יש לי כבר סט קומפוננט אחד ( morel pulse 6) שמיועד להחלפה לhybridOv (החלפה זו לא בתקציב הנ"ל). חשבתי על מגבר ppi dcx1000.4 שיפעיל את הקומפ וסאב Alpine SWR-1222D שנותן 500wRMS ובעל dvc של 2 אוהם כל סליל. כמו כן אני כרגע עובד עם מכשיר מקורי ומנחת rca של david navone ומעוניין לעבור לpioneer7750. החישוב - ppi - 5000 alpine - 1500 pioneer - 1500 כולל קופסא לסאב וחיווט מתאים. לפי הנתונים היבשים הPPI ייתן בגישור 500w שיספיקו לסאב ובנוסף יש לו damping factor של 300 שזה מה שרואים היום במגברי מונובלוק וגם thd של 0.08 , signal to noise ו-freq res גבוה שאומר שהסא…
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
שלום לכולם.... רציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים איפה אפשר לקנות ציוד כזה בארץ ? מגברים 1.מגבר מבית BPX2200.1 jbl הקישור http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=BPX2200.1&cat=AMP&ser=POS&language=ENG&country=US®ion=USA 2.מגבר מבית rockford fosgate Power T30001bd הקישור http://http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063518&CategoryDesc=Power%20Amplifiers סאבים 1.סאב מבית jbl w12gti הקישור http://http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=W12GTI&cat=SUB&ser=GTI&language=ENG&country=US®ion=USA 2.סאב מבית Rockfo…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
בואו נתחיל אני מעוניין להשתדרג בסאבוופר חדש\ סאב כפול חדש הכיוון שלי זה קיקר קומפ וי אר 12 כפול או L7 יחיד השאלה א' מה עדיף לי שיכנס בתקציב שתכף אני יגיד ומה עדיף מבחינת שמיעה עכשיו אני צריך גם מגבר מונו שירים אותו\ אותם וכל זה בתקציב של בערך 3000 3500 ש"ח (ד"א לא מחייב רכיבים חדשים) עכשיו השאלה השניה שלי במידה ואני בוחר שקומפ וי אר כפול מה כדאי? תיבה כפולה? או כל סאב בנפרד?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מתכוון שמאחורה יש מקום לשניים ליד הקרש מה שבטוח הם לא 6*9 השאלה איזה גודל הם בדיוק ודבר נוסף גם בדלתות איזה גודל אני צריך לשים שם תודה רבה לכל הזעור
הודעה אחרונה מאת cmishal, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. התפנה לי קצת כסף , והייתי רוצה מאוד לשדרג את איכות השמע במכונית. כרגע מותקן לי: HU של JVC, מדגם KD-SX840 (ישן יחסית, ללא MP3). מגבר פרואל 4 ערוצים מקדימה: Infinity Kappa מאחורה: Kenwood 6X9 KFC 6908 או משהו כזה... בסך הכל אין מה להתלונן, אבל משהו חסר לי ומפריע לי. לי באופן אישי נדמה שהאחוריים הם החוליה החלשה, אבל חשבתי שאתם המקצוענים תוכלו לייעץ לי איזה שדרוג הייתם עושים קודם. אני מקשיב בעיקר לרוק/ג'אז. תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 0 תגובות
- 908 צפיות
הייתי רוצה לבקש עזרה מחבר בפורום או המלצה על מקום שיכוון לי את המערכת באוטו, עם עדיפות גבוהה לבנאדם שכבר מכיר את הפאנל 9855 של אלפיין שמותקן אצלי באוטו. תודה רבה מראש! אני גר בהרצליה
הודעה אחרונה מאת מרון, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש את ההבדל בין הדגמים. משמכיר את הדגמים ויודע למה יש לו מיספור אחר??
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש מחיר זול אפשר גם יד שניה
הודעה אחרונה מאת Sp4zm, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם , אני חייב לאמר שזהו פורום מצויין עבור אנשים שרק מתחילים לעסוק בתחום זה .... אני מתכנן לקנות רדיו דיסק חדש לאוטו של אבא שלי (אין לי אוטו משלי ) עכשיו יש לי גם הגבלת תקציב של 750 ש"ח (אני קונה לבד את הרדיו דיסק ,ואני לא טחון ) האוטו הוא דיהו סופר רייסר משנת 97 ככה שגם הרמקולים הם לא משהו ,ואני מתגייס עוד פחות משנה . אני מתלבט מה לקנות האם לקנות איזה רדיו דיסק זול ב 450 ככה ולהסתכן , הרי אי אפשר להיות בטוח אם מה שתקנה הוא באמת יחזיק מעמד ולא תצטרך להחליפו אחרי שבוע ... או לקנות משהו מקורי וטוב .. עקרונית אני פשוט רוצה להחליף את הרדיו טייפ שיש באוטו ברדיו דיסק(MP3 ) שיהיה אמין וזול . האם תוכלו לעזור לי להמליץ ? תודה רבה לכל מי שעוזר
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה להביא מחו"ל מערכת של אלפיין לא חשוב הדגם כרגע עוד לא החלטתי, הבנתי שתיהיה בעיה עם הערוצים של הרדיו איפה אפשר להמיר את לערוצים שלנו וגם כמה זה עולה? והאם זו הבעיה היחידה? האם כל דגמי הרדיו דיסק של אלפיין שולטים על הסאב בנפרד? אם לא אז אילו דגמים לא שולטים? תודה מראש על העזרה זה חשוב מאוד! שבת שלום לכולם!
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני לדעת מה עדיף? התחדשתי ב-2 קיקר קומפ וי אר עכשיו השאלה שלי זה מה עדיף לשים אותם בתיבה אחת כפולה? או כל אחד בתיבה אחרת והאם למישהו יש את המידות של התיבות הנ"ל? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי מכשיר HIGH END של CLARION דגם DXZ938R. http://www.clarionworld.co.uk/stock/dxz938r.asp ואני מתלבט אם להחליפו למכשיר של ALPINE דגם 9855. http://www.easthamiltonradio.on.ca/CloseUpDecksAlpCDA9855.htm מכוון שעוד לא התנסתי במכשירים היוקרתיים של ALPINE אני לא יודע מה יותר איכותי. המכשיר שאצלי כרגע נשמע לי מצויין מבחינת איכות (קלריון) אך אנני יודע להשוותו לאלפיין. נ.ב הקלריון לא קורא MP3 אך האיכות השמיעה שלו מדהימה להפליא. הרכיבים שמחוברים למכשיר הם: AMP1 ROCKFORD 500.1BD AMP2 ROCKFORD 301X COMP 6.5 ROCKFORD POWER 12/15 S.W VMAX חיווט ROCKFORD TYPE RF האם כדאי להחליף לאלפיין? או להשאר עם קלריון ולהביא נגן MP3? תודה אי…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 591 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- ishayk
- daniel.asu
- אורי מ.
- DareDevil
- sperial
- דניאל1983
- rev-Match
- יבגניפ
- flytomars
- nimo
- שביט