פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 576 צפיות
אני צריך הצעות מחיר ולראות אם המוצרים שווים משהו ... המוצרים הם: קומפוננט 4 אינץ של אינפיניטי דיי ישן סדרה KAPPA 1.1A רדיו דיסק של פטנאסוניק דגם CQ-DFX783N קרוס אקטיבי של איפיניטי הוא גם בן כמה שנים רשום עליו COMPONENT SYSTEM CROSSOVER NETWORK לא רשום דגם או משהו .... הדברים הם לא שלי אלא של מישהו שאני מכיר ולא חבר בפורום .... אני צריך לדעת כמה בערך שווה לי לשלם על הדברים הנ"ל
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היש אפשרות לקחת מגבר 4 ערוצים ו2 ערוצים לחבר לסאב (הסאב הוא 350 RMS 2 סלילים של 4 אום ) זה אומר ש2 ערוצים יצתרכו לעבוד ב2 אום ו2 שילכו לרמקולים יצטרכו לעבוד ב4 אום? אם כן איזה מגבר יצליח להחזיק את זה בסכום של 800 900 ש"ח אפשרי גם יד שנייה?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 899 צפיות
מישהו אולי שמע פעם על החברה הזהו ??? אם כן איך היא?.. http://www.xsiteusa.com/xsite06/frameset.html תודה ..
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צריך להוציא בארץ 14000 שקל? רק בשביל סאב ומגבר? http://rotter.name/User_files/nor/43d7ba6d6b7b13e3.jpg http://rotter.name/User_files/nor/43d7ba796bb04ba4.jpg http://rotter.name/User_files/nor/43d7ba836c4482f8.jpg רציתי לקנות את המגבר של JL 1000.1 בשביל הסאב שלי 13W7 רק שנחרדתי לגלות שהמחיר הוא 7000. המחיר של הסאב אותו הדבר , אבל כבר הבאתי אותו בזמנו עם המגבר של הייפוניקס, שאני מניח שנותן לו בסביבות ה 650 RMS, ככה שהוא אולי מנצל חצי מהסאב. בכל מקרה , גם ה 650 RMS האלה מחרישים אותי , אבל הדיוק האיכות! אני פשוט מת לשמוע איך זה על JL 1000.1 , אבל רק מטומטם ייכנס להשקעה כזאת , ואני כבר מעדיף להשקיע על משהו אחר באוטו בסכום הזה.. אז…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעונין להכניס מורל דוטק MK2 5.25 ליונדאי גטס 2004 ... זה אמור להתאים? תודה אודי.
הודעה אחרונה מאת alien, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פירקתי את הנורה אבל ראיתי שמחוברים אליה 3 חוטים: אדום,ירוק,כחול. איך אני יכול לדעת מה המינוס , הפלוס, ומה בעצם עושה השלישי? טל
-
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אוקיי אז היום כשקמתי לתדהמתי לא ראיתי את האוטו הקטנטן שלי ולאחר כמה טלפונים הבנתי שהוא נמכר לטובת פוקוס חדשה... עכשיו האוטו מגיע עם רדיו מקורי אין לי מושג אם הוא MP... ועכשיו לשאלות: 1) האם הרדיו המקורי הוא MP3? 2) האם ניתן לחבר מגבר לרדיו המקורי? 3) במידה ולא ניתן לחבר מגבר מה העלות ואיפה אפשר להשיג תושבת לרדיו רגיל? 4) האם יש איזה הגבלה של עומק רמקול או הגבלה אחרת בדלת? 5) הרמקול שמתעתד להכנס שמה הוא פוקאל אוטופיה הישן האם אני עלול להתקל בבעיות? 6) במידה וכן האם אמורה להיות בעיה עם מוראל אלייט 2 WAY? 7) אני צריך המלצה למתקין שלא ישחט אותי אבל שיהיה עם ידיים טובות זה בסה"כ התקנה פשוטה ויש לו את הכל נשאר לו רק להריץ חוטים ולחבר כמו תוכי כיוונים והכל אני …
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
משהו שמע על החברה Redsound ואם היא טוב ואם כדי לקנות סאב של Redsound 800W
הודעה אחרונה מאת dudi_by, -
- 4 תגובות
- 830 צפיות
איך יודעים אם הרדיודיסק קולט תחנות בארץ? ואם לא מה עושים?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יש לי מגבר HELIX דגם HXA500. עכשיו בעקרון ב-4 אום הוא מוציא 4X60+1X150 אם אני זוכר נכון, אבל ראיתי שרשום גם לגבי יציאת הסאב שב-2 אום הוא מוציא 250W RMS. האם הנתון נכון, כלומר אני יכול לחבר את ארבעת הערוצים ב-4 אום (כפי שהם מחוברים כיום בצורה יפה מאוד להייבריד שלי בבי אמפינג) ובנוסף לחבר ב-2 אום סאב עד 250W RMS? זה לא יעמיס עליו? חשוב לציין שקיים מאורר שמקרר את המגבר כל זמן שהוא פועל. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב בקרוב תגיע לידי סיטרואן סקסו, שנת 2000 .. שרוב הזמן הייתה בשימוש של אחותי, אך כעת היא בודדה ומחכה ליחס קצת חם ואוהב (המכונית, לא אחותי ). בקרוב מאוד אני מוציא רשיון והאוטו יהיה שלי, אך עוד לפני זה אני רוצה לדאוג למערכת סטריאו נחמדה. לשם כך אני זקוק להמלצות שלכם לגבי מערכת. תחילה אני רוצה רדיו דיסק, רמקולים אחוריים וקדמיים (עדיפות ראשונית לרמקולים אחוריים). בבוא הזמן והתקציב אשמח לשמוע גם המלצות לסאב-וופרים, מגברים ושאר ירקות. כמו כן אני מבקש ממכם לרשום את המחירים בשביל שיהיה לי ולכיס שלי יותר נוח לבחור (בנתיים אני לא עושה הגבלה כלשהי של סכום). תודה רבה, חן.
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5 אלף צפיות
ביררתי קצת על קומפוננטים של אוריון , ננעלתי על הדגם P5.2 http://www.orioncaraudio.com/component/pseries.asp לאחר בדיקה בצ'יפר הם עולים 1800 ש"ח +- נכנסתי לאתר של אדי מערכות (היבואן של אוריון גם), באתר רשום שהמחיר שם הוא 1089 ש"ח http://www.adi-shops.co.il/ProductDetails.aspx?productID=66 התקשרתי לחנות ושאלתי , הבנאדם אמר לי שאם אני מזמין דרך האתר אז המחיר הוא כזה. אם אני רוכש דרך החנות המחיר הוא 1600 ומשהו ש"ח. משהו פה מסריח, בעל החנות אמר שדרך האתר אני חוסך את ה500 שקל האלו -+ כי אין עמלות כמו בחנות רגילה. מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
-
- 1 תגובות
- 748 צפיות
ביום 26.1.06 פירסמתי הודעה בה ביקשתי חוות דעת על קופמוננט p.p.i dcx650s . לאחר שעתיים לערך נכנס מנהל הפורום blackb וכתב הנושא כבר נדון תערוך חיפוש ונעל את הנושא כך שלא ניתן לרשום תגובות נוספות. אם כן אני מודיע כי ביצעתי חיפוש נרחב לפני שכתבתי את ההודעה, הנושא עלה בפורום לפני זמן לא רב אבל התגובות לא התייחסו אל המוצר אלא היה ויכוח האם ניתן לחוות דעה מבלי לשמוע את הרמקול וכו' . אני חדש יחסית בפורום ולא מתמצא טכנית במוצרים ורכשתי לאחרונה מספר מוצרים אלפיין 9853 מגבר jl מונובלוק ורציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הנ"ל שאינם זולים. עם כל הכבוד לתואר מנהל פורום יש להתייחס למשתמשים בצורה מכובדת יותר ולהשתמש בנעילת הודעות רק כאשר ממש אין בהן טעם. משפטי שדה עברו …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא יכול לכוון תחנות זוגיות כלומר 99.0 יש לי רק 99.1 או 98.9 כנל ב102 וכל התחנות.. יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? ועוד משהו יש לכם מושג אם יש אפשרות של SHUFFLE ברדיודיסק?
הודעה אחרונה מאת hypertrex, -
מערכת,ברכב אספנות? 1 2
מאת .liron.-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם!!! פעם שנייה נדמה לי שאני כותב בפורום פה,אז תתחשבו . העניין הוא כזה: כרגע אני משפץ. רכב אספנות מסוג פורד קורטינה. הרכב ילווה אותי בשימוש יומיומי,ולכן צריך להתחיל לחשוב גם על המערכת. יש לציין שאין לי שום מושג במערכות,לכן אני פונה אליכם חבריי. אני מעוניין להשקיע במערכת מחיר של בין 1000-1500 ש''ח לכל הרכיבים. אין לי בעיה גם עם רכיבים יד שנייה,מה שאני מחפש עכשיו בעצם הוא כיוון והדרכה להתחלה. *ממביני דבר במערכות הבנתי שהרכב הנ''ל נחשב לאקוסטי מאד . *הקנייה של המערכת תתבצע בעוד חודשיים בערך,לכן הצעות ליד שנייה לא אקטואליות עכשיו. מקווה שהסברתי את עצמי,ותוכלו לתת לי כיוון והדרכה בסיסית להמשך... תודה מראש, לירון
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
השבוע התקנתי רדיו דיסק אלפיין 9845 אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את האופציות של החיתוכים במכשיר.בס טרבל ועוד... דרך אגב מה זה BBE?
הודעה אחרונה מאת urir123, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, התקנתי בריכבי (זמנית) מכשיר ישן יחסית של פיוניר שהיה מורכב אצלי ברכב אחר לפני שנה. שומעים מצוין והכל טוב ויפה אבל יש לי רעשים ממש לא רציניים של המנוע. באחד הת'רדים שנפתחו דני זומרשטיין רשם : ל"כל הסובלים מבעיית "יציאות RCA " במכשירי פיוניר. אכן לאחרונה נתקלתי רבות בתופעה זו!! אכן ברוב רובם של המקרים ניתן לפתור את הבעיה ללא שליחת המכשיר למעבדה. יש לבצע גשר בין חוט מינוס המכשיר, לסיכוך של הRCA החיבור לRCA יבוצע על המכשיר עצמו בין התקע לשקע (בנקודת הסיכוך בלבד) מיציאת המכשיר בחיבור הRCA אם הדבר הזה אינו פותר את הבעיה, רוב הסיכויים שהרעשים נובעים ממקור שאינו הRCA ." החלטתי לנסות את מה שהוא מציע ואני צריך עזרה בהבנת החומר,אז ככה-…
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ... ברשותי h.u של פיוניר 8600 פרימייר יש לי שתי תקלות אבקש את דעת המומחים . ראשית התופעה היא כזו, שאני רוצה להחליף דיסק או לשלוף את הפאנל הוא נתקע יותר ויותר זאת אומרת יש את הציפצוף אז ככה שאת הפקודה הוא מקבל. למדתי איך אפשר לשחרר אותו בעזרת "זפטה קטנה" אבל זאת שיטה. איך אפשר לסדר זאת ? שנית קליטת רדיו לפני כחודש התעוררה בעיה מוזרה, הקליטה של הרדיו לפעמים טובה ולפעמים לא . ניסיתי לפתור את הבעיה , הוצאתי את המכשיר החוצה ושיחקתי בחיבור של האנטנה פתאום הייתה קליטה ופתאום לא הייתה . איך אני יכול לאבחן את התקלה? האם זה מהאנטנה שבאוטו או מהמכשיר עצמו ? אשמח לקבל כמה שיותר פיתרונות אפשריים . בתודה מראש - אסף
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 871 צפיות
מבקש חוות דעתכם על המוצר בעיקר ממי ששמע את הסט קישור: הסט במחיר מבצע באדי מערכות (1300) http://www.precisionpower.com/speakers/default.asp
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם , לצערי מה שאני לא עושה לא הולך לי עם הקליטת רדיו במערכת. למרות שזה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו זה עדיין מציק כי לפעמים בבוקר בנסיעה לעבודה אין לי חשק לשמוע דיסקים וסתם בא לי מוזיקה שקטה ורגועה ברדיו. בהתחלה חשבתי שזה קשור למכשיר שהיה לי ( PIONEER 3130 דגם קצת ישן ) ששם הקליטה היתה בהחלט גרועה , החלטתי לקנות מכשיר שלפי הביקורות שקראתי עליו בחו"ל לפחות יש לו טיונר מאוד חזק ואיכותי. הדגם של המכשיר החדש הוא CLARION-646 . יש לציין שהסאונד של המכשיר מצויין ואני מרוצה אבל לגבי הקליטה ברדיו - אין שיפור. הגעתי למסקנה שצריך לבדוק אולי את האנטנה ( אופל אסטרה עם אנטנה שחורה בגג למי שמכיר ) אבל האנטנה נמצאה תקינה לחלוטין. יש לכם רעיון האם אפשר לש…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני חייב דחוף לדעת כמה אינץ יש בדלתות של סובארו אימפרזה שנת 2000 (קיצר הדור הישן) למי שיש אימפרזה,אפילו טורבו הדור הישן והתקין קומפוננטים קדמיים בקשה שיענה! כי זה דחוף לפני קנייה! תודה!
הודעה אחרונה מאת kobielk, -
חוות דעת על סאב
מאת ITVT- 6 תגובות
- 941 צפיות
שלום, נתקלתי בסאב הנ"ל: רוקפורד פוסגייט פאנץ' 800WATT. במחיר של 700 שקל כולל תיבת תהודה. הסאב כמובן חדש מנילונים ואינו יד שנייה, כלומר, אני קונה אותו מחנות. רציתי לשאול אולי אם יש 2 סדרות של פאנצ'ים וזאת סידרה גרועה, ובכללי מה אתם חושבים על המחיר ועל הסאב?
הודעה אחרונה מאת ITVT, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
דנון DCA 800 .
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תראות את התמונות האלה אנשים ותהנו !!
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום עזרה בבנית מערכת לפגרו קינג שנת 2001 המערכת תכלול מערכת מגבר קומפוננטים סאב
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
- 1 תגובות
- 722 צפיות
יש לי רדיו טייפ וצ'ינגר מקוריים שהגיעו עם האוטו (גולף) במצב מצויין שהוצאתי אותם מהאוטו כי החלפתי למשהו יותר טוב... רציתי לדעת את המחירים שלהם כיום בשוק החדש והמשומש... הרדיו טייפ הוא: BLAUPUNKT HOLLYWOOD C30 והצינג'ר הוא של חברת BLAUPUNKT... אני לא יודע מה הדגם שלו.. לא רשום אבל הנה תמונה שלו: תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Generation, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי שתי וופרים של סרווין וגה דגם וגה וגה 10" סליל בודד כל אחד אני רוצה לבנות להם תיבה אטומה,זה הנתונים של הסאב: sensitivy - 92 db Frequency Response - 20-500 hz 2.0 " -voice coil diammeter (מילימטר 228.6 ) 9" -mounting diameter (117.0) 5" -mounthing depth free air resonance - Fs 23 hz total q - Qts 0.252 mechanical q - Qms 6.26 elechtrical q - Qes 0.262 compliance volume- Vas 1.78 ft3 maximum excursion- Xmax 1.40" (+- 0.70) mm 35.6 (+- 17.8mm) Revc 3.2 אוהם - voice coil dc resistance volume di…
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם אנשים רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי סיבה למה המגברים של JL כל כך יקרים אפילו אם תגידו לי שהם איכותיים וטובים קשה לי להסכים עם המחיר שלהם לעומת התמורה שלהם בעוצמה זאת אומרת אם אתה קונה לדוגמא איזה מגבר 4 ערוצים שלהם שהוא מפיק איזה 100*4 RMS ב 4 אום הוא יעלה לצרכן איזה סכום שנע בין 3000 ל 4000 ש"ח ואת זה קשה לי לקבל כי תכלס במחירים כאלה אפשר למצוא ציוד ברמה אפילו יותר גבוהה משלהם גם הרבה יותר עוצמה בכסף הזה וגם איכות. אז אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברנו שלי יש רמקולים קטנים מקדימה של איזה 3-4 איץ ואין חורים למטה כדי להביא רמקול של 6.5 אז חששבתי אם כבר 3-4 אנץ הם יותר זולים אז להרשות לעצמי ולהביא קומפוננט אבל השאלה עם יש ביכלל קומפוננט בגודל הזה? אבל שהיה שווה משהוא... והאם זה יוכל לעבוד ללא מגבר?
הודעה אחרונה מאת liorman, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאב jbl 1500 gti נותן 600 אר אם אס... איזה מגבר יתאים לו בתקציב של כ-1000 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת guy08,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 611 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- איציק נ.
- amosbmw
- PASHUT
- עדי-אל
- SlowRide
- hans
- סולל הדרך
- nadavd4
- ModChiP
- ברונקו
- Pavlik
- BoazB11