Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז היום כשקמתי לתדהמתי לא ראיתי את האוטו הקטנטן שלי ולאחר כמה טלפונים הבנתי שהוא נמכר לטובת פוקוס חדשה...

עכשיו האוטו מגיע עם רדיו מקורי אין לי מושג אם הוא MP...

ועכשיו לשאלות:

1) האם הרדיו המקורי הוא MP3?

2) האם ניתן לחבר מגבר לרדיו המקורי?

3) במידה ולא ניתן לחבר מגבר מה העלות ואיפה אפשר להשיג תושבת לרדיו רגיל?

4) האם יש איזה הגבלה של עומק רמקול או הגבלה אחרת בדלת?

5) הרמקול שמתעתד להכנס שמה הוא פוקאל אוטופיה הישן האם אני עלול להתקל בבעיות?

6) במידה וכן האם אמורה להיות בעיה עם מוראל אלייט 2 WAY?

7) אני צריך המלצה למתקין שלא ישחט אותי אבל שיהיה עם ידיים טובות זה בסה"כ התקנה פשוטה ויש לו את הכל נשאר לו רק להריץ חוטים ולחבר כמו תוכי כיוונים והכל אני אעשה אחרי זה לפי טעמי האישי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ואתה אומר את זה מתוך ניסיון או מתוך זה שאתה חושב שאתה יודע?

זה לא כזה סיפור כספי גדול וזה לא עצבים אם הייתי מתעצבן מזה לא הייתי מתקין בכלל את המערכת ונכנס לסיפור הזה בכלל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם אני לא טועה מידות הרמקולים נשארו כשהיו ב- 04

הרדיו הוא לא MP3 ויש לו יציאה למגבר.... בחלפתו עולה בדומה להחלפה במזדה (כ-1000 שקל +-)

אל תיקח את זה בוודאות... אתה יכול לאמת את זה באתר של פורד ולעדכן אותי אם טעיתי....

פורסם
אם אני לא טועה מידות הרמקולים נשארו כשהיו ב- 04

הרדיו הוא לא MP3 ויש לו יציאה למגבר.... בחלפתו עולה בדומה להחלפה במזדה (כ-1000 שקל +-)

אל תיקח את זה בוודאות... אתה יכול לאמת את זה באתר של פורד ולעדכן אותי אם טעיתי....

בגרסת הליסינג - הר"ד לא קורא MP3

בגרסת הטרנד X - הר"ד (Sony) קורא MP3.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היום הסתכלתי על הקונסולה של הרדיו דיסק והיא בכלל לא מקושרת למזגן...

היא אומנם לא MP3 אבל להחליף אותה לחתיכת פלסטיק לא אמור לעלות הון תועפות...

זה לא אותו סיפור כמו במזדה...

לגבי עומק הרמקולים מישהו יכול לעזור?

פורסם

מישהו יכול לעזור איפה אני משיג מתאם כזה?

אני ממש על סף ייאוש...

• תוכן חדש...