Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילת הודעות ע"י מנהלי הפורום!

barac_m
שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ביום 26.1.06 פירסמתי הודעה בה ביקשתי חוות דעת על קופמוננט p.p.i dcx650s .

לאחר שעתיים לערך נכנס מנהל הפורום blackb וכתב הנושא כבר נדון תערוך חיפוש ונעל את הנושא כך שלא ניתן לרשום תגובות נוספות.

אם כן אני מודיע כי ביצעתי חיפוש נרחב לפני שכתבתי את ההודעה, הנושא עלה בפורום לפני זמן לא רב אבל התגובות לא התייחסו אל המוצר אלא היה ויכוח האם ניתן לחוות דעה מבלי לשמוע את הרמקול וכו' .

אני חדש יחסית בפורום ולא מתמצא טכנית במוצרים ורכשתי לאחרונה מספר מוצרים אלפיין 9853 מגבר jl מונובלוק ורציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הנ"ל שאינם זולים.

עם כל הכבוד לתואר מנהל פורום יש להתייחס למשתמשים בצורה מכובדת יותר ולהשתמש בנעילת הודעות רק כאשר ממש אין בהן טעם. משפטי שדה עברו מהעולם.

לתשומת ליבכם.

מקווה שלא ינעלו לי את ההודעה הזאת...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדש ?

קרא את כללי הפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

במיוחד סעיף מס. 1.

להבא הודעה כזו תימנע ממך את האפשרות לכתוב בפורום. לתשומת ליבך :idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...