פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.carsound.com/ Announcement from the Publisher CMP Entertainment Media has ceased publication of its two automotive magazines -- Car Sound & Performance and AutoMedia. The decision is based on the growing consolidation in the automotive market and the trend toward product commoditization. However, CMP Entertainment Media will continue to invest in the development of Carsound.com, the successful online brand extension of Car Sound & Performance magazine that provides daily news updates and vibrant forums. The site receives over 180,000 visits each month, and will remain a valuable resource for all car enhancement e…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 82 תגובות
- 15.9 אלף צפיות
שלום! הנה לפניכם כמה תמונות ראשונות מתהליך ההתקנה שאני עושה באוטו שלי,אני בכל פעם אעדכן את השרשור הזה מחדש עם תמונות חדשות מההתקנה. מצטער על איכות התמונות כי זו מצלמת סלולרי. לבסוף לקחתי את הסאב קיקר קומפויאר והוא מנגן בהרבה יותר טוב מהסאונדסטרים.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תרשו להתחיל מהסוף להתחלה: מבחינתי - הגעתי לשלמות. ניצלתי את צהרי יום-שטוף-השמש שבא עלינו לטובה לאחר כמה ימים סגריריים במיוחד. הרעיון היה להפוך את המערכת ממערכת שמופעלת בצורה "סטנדרטית" (קריא מגבר, סאב, קומפוננט, קרוס פסיבי) לצורה מקצועית יותר ושימוש בקרוס האקטיבי של ההד יוניט. המטרה הייתה להרכיב את המערכת בשיטת "'way 3" שזה אומר שליטה מההד יוניט על הטוויטרים, מידבאסים וסאב ללא צורך בקרוס הפאסיבי של סט הקומפוננט. השליטה מתבטאת באפשרויות חיתוך (סלופ) של כל דרייבר (אפילו ניתן לחתוך את הסאב ב -36 (!) dB), שליטה בפאזות ללא צורך הפיכתן באופן ידני, שליטה בגיין של כל דרייבר ושליטה בתדרי החיתוך של הסאב, התחום התחתון של המידבאס, התחום העליון של המידבאס וחיתוך של הטוויטר. …
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני עומד כרגע להשלים את המערכת שלי - סאב - 1000 וואט פיוניר מגבר - לאנזר 421 125X4 רמקולים - 6X9 420 וואט פיוניר רמקולים קדמיים - 160 וואט קנווד עכשיו הציעו לי פנל של JVC - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137647 מה אתם אומרים על מערכות שלהם, לי אישית אין ניסיון איתם והאם מישהו מכיר את הפנל הזה ספציפי ויכול לתת לי חוות דעת עליו? (חשובה לי האיכות). המחיר הוא 1300 ש"ח, האם אתם ממליצים על משהו אחר-המחיר עד 1500, יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 1 תגובות
- 884 צפיות
שלום אני רוצה לקנות את המגבר של גיביאל מהדיוטי פרי או פה בארץ ב1200 וראיתי מודעה על המגבר אודיובאן יד שניה 700 שקל מה אתה אומרים על המגבר ? טוב יותר מהגיביאל או שעדיף לחכות עוד שבועיים שדוד שלי יטוס לחול ? המגבר יגביר קומפננט קדמי דוטק ורמקולים אחוריים 6 על 9 350 וואט
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות 500 שקל אני רוצה לחבר אותם למגבר של JBL 64.4 נראה לי הדגם הזה שנמכר בדיוטי ב200 דולר ויש לי סאב של קיקר 12 ואני בעיקר שומע דאנס האוס וטרנס תעזרו לי בבקשה לבחור רמקולים שהמגבר ירזיק אותם ויתאמו לי לסגנון של המוזיקה תודה
הודעה אחרונה מאת --=DaNnY=--, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש עכשיו קומפוננט חדש בגלל שהאובלים שלי כבר אינם באוטו לצערי. עכשיו אני מחפש קומפוונט שיהיה עוצמתי יותר מהלייטינג שלי וחשבתי על המורל פולס כי הוא בעצם האופציה הכיי זולה . מה אתם אומרים על העוצמה האם הרמקול באמת כול כך חזק??
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השבוע פירקתי את הרדיו דיסק הישן כדי להחליף בחדש , כעת החדש לא נידלק וכשאני מחבר בחזרה את הישן (אדום לאדום ,שחור לשחור,צהוב לצהוב) אז הוא גם לא נידלק,יש לציין שנישרף פיוז אדום ברכב ושמתי חדש.והפיוזים במכשירים תקינים. יכול להיות שהמצבר חלש למרות שכל האורות עובדים?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה עדיף? (בהחנה שהסאב/סאבים יחוברו למונובלוק ככל הנראה P3001(עדיין מתלבט) ) 300 RMS ב2 אום. 150 RMS ב4 אום. סאב אחד קיקר קומפויאר 400 RMS (יש לו 2 סלילים של 4 אום) או 2 סאבים רוקפורד P2 שכל אחד מהם 200 RMS (כמה סלילים יש להם???) תודה חבר'ה!
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
היי חברים. בחרתי להעלות לפורום מאמר מתורגם (שאני תרגמתי אה אה אה) מהאתר bcae1.com. מי שלא מכיר את האתר הזה, זה אתר מצויין שמכיל בתוכו בערך את כל מה שצריך לדעת בחשמל בסיסי ואודיו בפרט. הכל כתוב באופן מאוד פשוט וברור. החלטתי לתרגם את המאמר הנ"ל בעיקר בגלל שהוא זה שגרם לי להחליט לבצע את השינוי מהשיטה הקודמת (באמצעות הקרוס הפאסיבי) לשיטת הבי-אמפינג. אני מקווה שתהנו ממנו ותפיקו ממנו ידע חדש. המאמר נמצא במקור בכתובת: http://www.bcae1.com/elxovsp2.htm כל הזכויות שמורות לאתר www.bcae1.com. תהנו... יתרונות של קרוס-אובר אלקטרוניי אל מול קרוס-אובר פאסיבי כמו שאתם כבר יודעים, בקרוס אובר פסיבי נקודת החיתוך נקבעת בין השאר לפי התנגדות הרמקול. מדף התנגדות VS…
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
http://video.google.com/videoplay?docid=-4115902923446254364&q=kicker+solox
הודעה אחרונה מאת sashok17, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע אולי אם רשת אוטו דיפו מחזיקה קומפננטים של מורל? מישהו ראה אולי ובאיזה סניף?
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 0 תגובות
- 738 צפיות
http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid=gto7556&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9&aff=Zap אני לא מבין באתר מישהו יודע אולי?
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
איזה קומפוננט עדיף לקחת ? אני אציין שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, טראקים, שחורה, מזרחית איזה קומפוננט לפי דעתכם עדיף ? אציין גם שהם יעבדו במקביל לסאב L7 SOLOBARIC של קיקר.
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה בנושא תודה
- 0 תגובות
- 786 צפיות
קנינו רכב חדש וברכב הותקן רדיו דיסק Pioneer דגם: 4750 עם תוספת של טויטרים ובוקסות בכל חלקי הרכב(10 בוקסות וטויטרים) ובבאג'ז יש גם מגבר של Pioneer שתואם ככה זה נראה עכשיו ברכב הישן שלי הייתה גם מערכת של Pioneer ישנה מאוד ובוקסות גם כן ישנות ללא תוספות (טויטרים או מגבר) הבעיה היא שבמערכת הפשוטה והישנה שמעו יותר איכותי ויותר חזק נסיתי עם המדריכים והשירשורים שבאתר לשנות את ההגדרות שבמערכת החדשה אבל ללא הצלחה מקווה לעזרה תודה!! אה ועוד דבר אני לא ממש מבין גדול אז בבקשה תסבירו בשפה פשוטה אני חדש בתחום יום טוב!!
הודעה אחרונה מאת dudiedri, -
- 1 תגובות
- 600 צפיות
היכן ניתן למצוא/לקנות את השלט הספציפי הזה שמיועד למונו הזה. (500.1BD)? javascript:enlargedImage('http://www.cardomain.com/shop/view_large_image_frameset.pl?sku=ROC501BD') תודה ... איציק. 0528875249
הודעה אחרונה מאת ido224, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחר בשעה טובה אני הולך להתקין מגבר + סאב+קומפוננטים.. הרעיון הוא להתקין מגבר JBL 75.4 סאב של JBL 12 אינץ.. ומקדימה סט קומפוננטים של מוראל...5.25 אינץ. השאלה היא האם הסאב של JBL חזק ומדויק?? אני אוהב גם דיוק לא רק פיצוצים..... מאחורה כדאי להוסיף רמקולים או סט קומפוונט נוסף (שנמצא ברשותי בגודל של 6.5 אינץ שלא מתאים לדלת מקדימה) או כלום??? נ.ב המגבר + הסאב + הקומפוננטים בלי עבודה בערך 2500 ש"ח.. מחיר סביר?? ואשמח לשמוע הצעות נוספות בסדר גודל של המחיר הנ"ל.. אני רוצה שישמעו חזק. המון באס ..ומדויק לא סתם פיצוצים.. בתודה מראש דורון...
הודעה אחרונה מאת rally5, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש מידע מאנשי מקצוע לגבי קומפרסורים מקצועיים של חברות הגברה. לדוגמא: לאם, DBX , EAW, ימהה. ברינגר. אשלי. אני רוצה לברר לגבי האיכות של כל אחד. כמובן =ביחס לכסף. לדוגמא קומפרסור של ברינגר DCX 2496 איך הוא? תשובות מאנשי סאונד שמכירים את המכשירים הללו. , לא מחברה שמכירים את ברינגר 700 בתור מיקסר מדהים.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 815 צפיות
מה קורה חברה ??? הרבה מאוד זמן לא הייתי פה...ככה זה שחוזרים הביתה פעם בשבועים שלוש מהצבא... אני צריך את העזרה שלכם, קרה לי משהו מאוד מוזר ברדיו דיסק פתאום אני לא יכול להעביר קדימה או אחורה את השיר ברגע שאני רוצה להעביר קדימה זה מעביר אותי לשיר 10 או 12 ושאני רוצה להעביר אחורה זה מחזיר אותי לתחילת הדיסק חברה שלי לחצה על כמה דברים שהיא לא ממש יודעת מה עושים...הבעיה שהיא גם לא זוכרת על מה היא לחצה ואני לא הייתי לידה... ישבתי כמה דקות וחיפשתי כול פונקציה שיש ברדיו דיסק ולא מצאתי משהו שקשור לזה.. יש למישהו מושג..? ( פיונר 4600 ) שבוע טוב מתן
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום .. השאלה שלי אולי טיפשית אבל רלוונטית ביותר .. יש לי סאב שכנראה עומד לשבת על המדף חודש - חודשיים בגלל מצב כלכלי.. בכל אופן רציתי לדעת במה לעטוף אותו ואם זה בכלל הכרחי, מהמטרה להגן עליו מפני יובש, אבק וכ'ו. אשמח לעזרה .. שמעון.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בחברה מבקשים עבור הצ'נג'ר כ-8,000 ש"ח - מישהו יודע היכן ניתן לקבל במחיר סביר יותר?
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני עומד להתקין קומפננט ברכב בקרוב, מורל דוטק עכשיו קראתי כמה תרדים על ויכוחים מהו המקום הטוב ביותר לקרוסים היו כאלו שאמרו שהתקנת קרוסים בבגאג' מוריד מערך הסאונד אוקיי ... עכשיו אפשר למצוא לקרוסים מקום, רק צריך טיפה רצון ! אפשר למקם אותם בדלתות, איפושהוא במקום נסתר בדש ואפילו מתחת לשטיח הרצפה ברכב. אבל למה להיות חאפרים ?! עכשיו לשאלה שלי .. בכמה איכות הסאונד תרד אם הקרוסים יהיו בבגאג' ? כל כך שעדיף להתקין אותם באיזה מקום מקדימה שנמצא ?!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מיד של מורל CDM 54 חייב נפח מסויים לעבודה? או שהוא יעבוד בלי נפח בכלל ו באיזה תדרים? כמה וואט רמס בערך אני צריך לתת לדרייוור? האם מקום על הדש בורד לכיוון החלונות, והרכבת טוויטרים על הקורות ירימו ו ירוויחו לי את הבמא?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=10129&taxonomy_id=25-130 לא כל-כך הבנתי ממה שרשום שמה 24ליטר לתיבה אטומה? ו 49.6ליטר לתיבה פתוחה? הבנתי נכון? כעקרון אני רוצה לדעת מהי המלצת היצרן לנפח לתיבה אטומה בגלל חוסר מקום בבגאז' וגם בגלל שהסאב הזה בטוח ישמע הרבה יותר טוב בתיבה אטומה מאשר פתוחה תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
שאלה לגבי תיבה
מאת guy08- 1 תגובות
- 647 צפיות
תיבה 65 ליטר של סאב 15 אינץ' נכנסת באימפרזה?
הודעה אחרונה מאת omrisu, -
- 3 תגובות
- 923 צפיות
שלום חברים ... אני צריך עזרה בבניית תיבה אטומה לסאב שלי rockford p3 stage3 4 / 2 ohms הנתונים שלו Size12 inchTypeWooferVoice coilConfiguration - Dual Material - Aluminum Description - 2.5"Cone MaterialPoly/Plastic - Parabolic Injection Molded PolypropyleneFrame MaterialFrame - Cast Material - AluminumSurround Material Spider Crossover SpecificationsPower handling(RMS) - 500 Watts Power handling(Peak) - 1000 Watts Impedance - 2 Ohms Sensitivity - 87 db Vas - 50 Fs - 25 Qts - .398 Xmax - 12.0DimensionsDepth Bottom mount - 6.3 in. Cutout - 10.81 in. Displacement - 141.70 cu in. Magnet weight - 1…
הודעה אחרונה מאת omrisu, -
- 1 תגובות
- 979 צפיות
אוקיי אז קודם כל מזל טוב לי קניתי פולו בשעה טובה שנת 2001 ואני מעביר את המערכת מהאוטו הקודם ולכן אני צריך את הצמה כדי שאני לא אצטרך להשחיט את הצמות המקוריות אז אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקום שבו אני יכול לקנות אחת בתודה מראש לכולם טל
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, כבר חשבתי שאני נעול על Clarion dxz655mp ואז גילתי שהתדרים שלו לא מתאימים לארץ.... מה שהשאיר לי את ALpine 9847 שהעדפתי לא לךקנות למרות האיכות עקב המחסור בפיצ'רים.... מישהו יודע אולי אם הJVC KD-LH810 מתאים לתדרים של הארץ? והאם שווה ללכת על הדגמים הפשוטים של Eclipse עקב האיכות המטורפת??? ואם כן האם הם נכנסים בתקציב של 180 דולר? (אמריקה) תודה מראש, ניר.
הודעה אחרונה מאת arbelia, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מדובר במכשיר מסוג KD-G300, כמו שמצוין בכותרת של חברת JVC המכשיר התאפס, אני לא מצליח להחזיר אותו לתדר אירופאי! כיצד אני עושה זאת?! (ביצעתי חיפוש, לא מצאתי כלום) עזרה תתקבל בברכה.. תודה אלון
הודעה אחרונה מאת a.c,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 678 אורחים (הצג רשימה מלאה)