Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר חשבתי שאני נעול על Clarion dxz655mp ואז גילתי שהתדרים שלו לא מתאימים לארץ.... מה שהשאיר לי את ALpine 9847 שהעדפתי לא לךקנות למרות האיכות עקב המחסור בפיצ'רים....

מישהו יודע אולי אם הJVC KD-LH810 מתאים לתדרים של הארץ?

והאם שווה ללכת על הדגמים הפשוטים של Eclipse עקב האיכות המטורפת???

ואם כן האם הם נכנסים בתקציב של 180 דולר? (אמריקה)

תודה מראש, ניר.

פורסם

ה-JVC באמת רדיו דיסק טוב שמעתי אותו והוא נמצא אצל אבא שלי באוטו והוא איכותי ויפה.

העניין הוא מה אתה יותר מחפש? פוזה ויופי של רדיו דיסק? כמו פיוניר ו-JVC או שאתה מחפש

איכותי נטו שאותה תוכל לקבל מאלפיין הסדרות הכי גבוהות שלהם או נקמיצי?!

אני אומר שתבדוק דגמים של אלפיין מהסדרה הכי גבוהה שיתאימו לתדרי הארץ

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

הץקציב שלי לא יכול הלכיל את הסדרה הכי גבוהה של אליפןן...אולי אולי אני אצליח לחסוך ל9851,ש באתחלס מוסיף לי רק שלט שאני לא אשתמש בו גם ככה ואקולייזר פשוט....

כרגע אני חושב ללכת על האלפיין 9847 או שמישהו יגיד לי איך אני הופך את הקלריון DXZ655MP לתדרים של הארץ ואם זה לא כרוך בהרבה כסף אז כנראה שאני אלך על קלריון....

בקשר לJVC, האיכות סאונד שלו לא טובה? הSignal To Noise Ratio שלו עומד על 102DB ושל אלפיין על 105 שזה לא הרבה יותר....

פורסם
ה-JVC באמת רדיו דיסק טוב שמעתי אותו והוא נמצא אצל אבא שלי באוטו והוא איכותי ויפה.

העניין הוא מה אתה יותר מחפש? פוזה ויופי של רדיו דיסק? כמו פיוניר ו-JVC או שאתה מחפש

איכותי נטו שאותה תוכל לקבל מאלפיין הסדרות הכי גבוהות שלהם או נקמיצי?!

אני אומר שתבדוק דגמים של אלפיין מהסדרה הכי גבוהה שיתאימו לתדרי הארץ

לי באוטו יש את הJVC והוא מכשיר אם אכיות מצוינות הנאת צליל מובטחת ואני הייתי ממליץ על JVC

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

• תוכן חדש...