Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שאתה מדבר סתם מבלי להכיר את מבנה הבאגז',אם היית רואה מה הולך שם גם אתה היית בא ודופק שישה ברגים ברצפת הבאגז' וביכלל מה כל כך מפריע לך ששמתי שישה ברגים ברצפה? הרי לא דפקתי אותם על הכנף ושהם יצאו מהצד השני. בקשר לסאב אז כן הוא דופק טוב חיברתי אותו למגבר באוטו של חבר שלי.

בדקת מהיכן הברגים יוצאים למטה? אל תשכח שיש מיכל דלק מתחת לרכב ובחלקו גם באיזור תא המטען.

איציק.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא, זה המחיר שעלה לו. :roll:

סליחה מיצובישי שאני מציין את זה דוקא בתר'ד שלך, אבל... :

מעניין, כל אחד שפותח תר'ד על "המערכת שלי", תמיד רושם שקיבל מחיר מיוחד כזה או אחר...

מהם המקורות? לא ניתן לדעת...

פורסם
בדקת מהיכן הברגים יוצאים למטה? אל תשכח שיש מיכל דלק מתחת לרכב ובחלקו גם באיזור תא המטען.

איציק.

איציק שלום!

הכל נבדק בקפידה! הברגים לא פוגעים בשום דבר! אם היית מכיר אותי אז אני אחד האנשים שאצלם האיכות במקום הראשון כך שאני לא הייתי דופק סתם ברגים מבלי לבדוק קודם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
לא, זה המחיר שעלה לו. :roll:

סליחה מיצובישי שאני מציין את זה דוקא בתר'ד שלך, אבל... :

מעניין, כל אחד שפותח תר'ד על "המערכת שלי", תמיד רושם שקיבל מחיר מיוחד כזה או אחר...

מהם המקורות? לא ניתן לדעת...

המקורות הם כאלו: אני עובד בחנות למערכות סטריאו ולאביזרי רכב כך שתבינו כבר לבד מאיפה המחירים שאני קונה בהם,אתם בטח לא חושבים שבעל העסק יבקש ממני את המחיר שהוא מוכר לכל אחד אחר.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא נשארו גרילים אצל היבואן(אפריל טק ליין),בתחילת החודש הבא אמור להגיע משלוח עם סחורה חדשה של קיקר ובינהם הגרילים כך שאני מחכה כמו כולם.

פורסם
המקורות הם כאלו: אני עובד בחנות למערכות סטריאו ולאביזרי רכב כך שתבינו כבר לבד מאיפה המחירים שאני קונה בהם,אתם בטח לא חושבים שבעל העסק יבקש ממני את המחיר שהוא מוכר לכל אחד אחר.

ידידי היקר, כל הכבוד שאתה עובד בחנות סטריאו לרכב, גם לחנות המחיר של הקיקר CVR הוא לא 560 ש"ח, גם לא לפני מע"מ.

ובטח ובטח שלא עפ"י מחירון של "אפריל טקליין".

ולמען הסר ספק אין לי כלל קשר ל"אפריל טקליין".

בכל אופן, להבא, אם אתה מקבל איזה מחיר מיוחד מכח היותך עובד בחנות כזו או אחרת, אין צורך לחשוף את מחירי הסוכנים לחנויות, לכלל הציבור הרחב, תבין לבד למה...

under construction..

פורסם

מי אמר שהסאב בא מהיבואן של אפריל טק ליין? אתה יודע שיש גם יבואן פרללי ואני יודע מה אני מפרסם ,מה מותר לי לפרסם ומה אסור.

כל עוד הסאב נקנה מיבואן לא סדיר(אפריל טק ליין) אני יכול לפרסם כל מחיר בקשר למוצר.

פורסם

יפה מאוד ..

אתה יכול לפתוח את הכיסאות מפנים האוטו ולעשות תמונה ?

אני הולך לעשות בנייה אצלי ברכב גם ויש לי הרבה פחות מקום מאצלך וחשבתי בגלל זה ללכת על סאב פרי איר, אז אני רוצה לראות איך עשיתה תיבה מאחורי הכל

פורסם

אין בעיה מחר אני אצלם ואשים תמונות.

פורסם

כל הכבוד, העבודה נראת יפייפיה.

אתה משקיע מאוד באוטו ויפה לראות את זה.

מקווה שתיהיה מרוצה מהתוצאה הסופית ותגיע למפגשים שנראה ונשמע :-) .

לגבי המחיר, אני לא מבין מה הסיפור ?

שיהיה לו לבריאות , גם אם הוא הביא מחו"ל ולא תפסו אותו במכס.... את מי זה מעניין !

קיבלת מחיר בן ז*ונה ! תיהיה מבסוט .

כפיר

פורסם

תודה רבה לך כפיר! וכל מילה שלך במקום.

פורסם

מגבר סאונד סטרים MICHAELANGELO 680X4 עד שיהיה כסף למונובלוק.

הנה זה המגבר: http://www.soundstream.com/sub/products_amps_MICH.html

אם אני לא טועה אז רשום באתר שבגישור ל שתי ערוצים המגבר מוציא 500 RMS ב 2 אוהם גם אם זה לא הכי נכון לתקופה ראשונה זה יספיק לי להזיז את הסאב.

• תוכן חדש...