Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד למה שלא תחבר את המגברים על הגב של הבניה שעשיתה לסאב, יש שם מספיק מקום מאוורר וגם פחות כאב ראש.

הכל בהנחה שעוד לא הרכבת אותם...

בשיפוצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש בסוף נישמעת לעצתי ולקחת את הVR, שמח אני שגם אתה מרוצה ומקווה אני שאתה מזין אותו בהגברה ההולמת אותו.

תתחדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חבר אני מוריד לך כובע :arrow: בניה יפה מאוד הפינץ' גם תתחדש.

יש לי רק שאלה אלייך איזה סאב זה?05cvr12 ה400RMS?

והאם הוא יפעל טוב ב 250RMS?כי אני חושב להביא אחד אבל אני מתלבט לגבי הגברה של 250RMS ממגבר r8.0:4 שאומרים שהנותן נכון ויש עוד מגבר tx8805 hifonics שנותן 440RMS אבל אומרים שזה לא נכון ?מה אתה חושב לקחת את הR ולתת לו 250RMS או לקחת את הפינקס שאני לא בוטח שהוא אפילו 300+ ?

פורסם

הנה שתי תמונות מסוף ההתקנה בבאגז',מחר אני אצלם במצלמה איכותית יותר ואפרסם עוד כמה תמונות:

20012006(001).jpg

20012006.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

באמת מברוק !

אני מקווה בקרוב להגיע לרמה כזו גם אצלי .. כי זה בדיוק הרעיון שרציתי לעשות,

פשוט, ויפה!

אשמח שנדבר בפרטי אולי תוכל לתת לי עצות שיוכלו לעזור לי, טיפים למינהם.

אהבתי !

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

נראה לא רע בכלל. עבודה נקייה ויפה.

אבל, סליחה שאני מתערב, יהיה איטום כלשהו בבגאז'? מנסיון עם סופר לנסר, הבגאז' לא ממש מתלהב שמכניסים סאב לתוכו. תתכונן לרעשים לא נעימים.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

טוב אז כפי שהבטחתי הנה תמונות סופיות ורישמיות מהבנייה בבאגז',עכשיו נשאר לבנות פודים וקורות לטוויטרים:

stam2 001.jpg

stam2 002.jpg

stam2 003.jpg

stam2 004.jpg

stam2 005.jpg

stam2 006.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עוד כמה:

נ.ב: לכל הסט-אפ נוסף מגבר מונובלוק של JBL 300.1 מזיז ממש טוב את הקיקר!.

stam2 007.jpg

stam2 008.jpg

פורסם

יצא עבודה יפייייייפיה נקיה לעין ומסודרת קבל ח"ח... פשוט מדהים יש לך ידיים זהב

נ.ב

אני זוכר שהעלת פרוויקט שעשית לפנסים האחרויים מין מסכת פיבר כזו.. למה לא רואים אותה בתמונה?

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

בנייה יפה ונקייה!

אגב, אתה משאיר את כל הרכיבים בלי איזושהי הגנה? די מבטל לך את האפשרות שימוש בבגאז..

לא חשבת לשים איזשהו מעטה מסוים עליהם (שקוף כמובן)?

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...