Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידידי היקר, כל הכבוד שאתה עובד בחנות סטריאו לרכב, גם לחנות המחיר של הקיקר CVR הוא לא 560 ש"ח, גם לא לפני מע"מ.

ובטח ובטח שלא עפ"י מחירון של "אפריל טקליין".

ולמען הסר ספק אין לי כלל קשר ל"אפריל טקליין".

בכל אופן, להבא, אם אתה מקבל איזה מחיר מיוחד מכח היותך עובד בחנות כזו או אחרת, אין צורך לחשוף את מחירי הסוכנים לחנויות, לכלל הציבור הרחב, תבין לבד למה...

הסאב הזה עולה כ70 דולר בסהך כול.....סאב של סוני שעולה כ80 דולר מכרו אותו בארץ ב600 שקלים,

התמחור של הקיקר בארץ סתם גבוה.

תמיר

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי תמיר, ומה הנקודה שלך בדיוק?

אז מה אם הוא עולה בחו"ל 70 דולר.

ופיניקס גולד ZR 12 אינטש עולה בחו"ל 38 דולר, ובארץ נמכר ב1400 ש"ח עם תיבה? אז???

לעומת זאת P1 של רוקפורד עולה בחו"ל 50 דולר ובארץ נמכר ב700 ש"ח עם תיבה..אז???

אני מכיר את התמחור שלו בארץ, ואני יודע בוודאות שהוא לא עולה 560 ש"ח גם לא לחנות וגם לא מחיר לפני מע"מ.

זה הכל, ואני עוד יותר משוכנע שגם עפ"י אפריל טקליין התמחור הוא אף יותר גבוה מאשר יבואן פרללי וגם אז עדיין המחיר רחוק מ560 ש"ח לסאב, גם בקניה מיבואן פרללי.

under construction..

פורסם

משום שכול היבואנים הללו גנבים !.

תמיר

פורסם

מישהו יודע המ העלות של גריל לקיקר קומפ וי אר?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ופיניקס גולד ZR 12 אינטש עולה בחו"ל 38 דולר, ובארץ נמכר ב1400 ש"ח עם תיבה? אז???

אני מכיר את התמחור שלו בארץ, ואני יודע בוודאות שהוא לא עולה 560 ש"ח גם לא לחנות וגם לא מחיר לפני מע"מ.

זה הכל, ואני עוד יותר משוכנע שגם עפ"י אפריל טקליין התמחור הוא אף יותר גבוה מאשר יבואן פרללי וגם אז עדיין המחיר רחוק מ560 ש"ח לסאב, גם בקניה מיבואן פרללי.

אתה יודע מה אתה מוזמן לקפוץ לחנות שאני עובד בא ורק בישבילך אני אשיג את אותו המחיר של 560 ש"ח רק כדי שתיווכך שאני דובר אמת. אצל אפריל טק ליין מחיר לסאב שכזה קצת מעל 900ש"ח לפני מע"מ כולל קופסא מקורית לחנות.

ובואו לא נהפוך את השרשור הזה לשרשור:"ואווו מהו התמחור של קיקר קומפויאר בארץ???",תודה!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בניה יפה, די לקנא על המחיר - אם השגת בזול אז כנראה שהיה לך ממי לקנות והלוואי על כולנו.

הדבר היחידי שאני לעולם לא אתפשר עליו - זה הגלגל הרזרבי, אני לא מוכן להתקע בעד שום הון שבעולם בגלל מערכת סטריאו בלי גלגל - תחשוב, אולי כדאי לך להגביהה קצת את הרצפה? לאבד קצת מנפח הבאגאז' אבל לא מיכולת הניידות של הרכב שלך? זה גם בטיחותי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גבר אני עושה את הבנייה מסביב לגלגל הרזרבי כך שהגלגל יהיה זמין בכל מצב,אני בחיים לא הייתי מוותר על הגלגל הרזרבי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כל הכבוד.

הייתי שוקל לתלות לבד איכן שהזרועות של הבאגאז' נכנסות.

פשוט תלוי כך שלא יפריע לזרועות להכנס ויכסה את החור כשהבגאז' פתוח. מה דעתך?

האם יש בניות בתוך הרכב? בדלתות, לטוויטרים?

לסיכום - לדעתי יצא יפה מאוד!

כל הכבוד.

פורסם

האם יש בניות בתוך הרכב? בדלתות, לטוויטרים?

אם רוצים רמקולים בדלתות בסופר לאנסר חייבים לעשות בניות. היצרן לא ממש הכין את הדלת לרמקול, הקדמיים המקוריים נמצאים בתחתית הדש בורד, והם 4 אינטש.

פורסם

green monster

רק בשביל הידע הכללי, ניתן להשיג את הסאב הזה ללא תיבה ב600 שקל בתחנה ברכזית ישנה

תל אביב .

אז חדל וויכוחים בנושא .

פורסם

יהיו בניות בדלתות מפיבר וגם ב בקורות לטוויטרים,וכמו כן בסוף כל הבנייה בבאגז' אני אעשה פינישים(אשים דגש על כל הדברים הקטנים הללו שמפריעים לעיין).

פורסם
יהיו בניות בדלתות מפיבר וגם ב בקורות לטוויטרים,וכמו כן בסוף כל הבנייה בבאגז' אני אעשה פינישים(אשים דגש על כל הדברים הקטנים הללו שמפריעים לעיין).

קודם כל לא אמרתי זאת לפני זה אבל תתחדש.:wink: .

אל תעלב\תפגע\תתעצבן על עניין הסאב פשוט זה סתם הציק לי בעין.:).

בכל אופן הרעיון של הבנייה מאחורה עם הסאב והמגברים ברצפה הוא יפה, ואני רואה שאתה מתקדם בנושא, למזלך יש יחסית הרבה מקום בבגאז של הלאנסר.

בכל אופן לגבי הפינישים וכו', אז אני הייתי רק מוסיף עיצה קטנה ומייעץ לך שמתחת ללבד תשים ספוג דק רק על מנת לקבל מרקם שונה מאשר הקווים החדים והלא סלחניים של העץ.

ולגבי הרצפה, אז המלצה מנסיון, תחלק את הרצפה ל2 חלקים לפחות על מנת שתהייה לך גישה נוחה יותר ומהירה יותר לגלגל הרזרבי.

כי כאשר עושים זאת עם פלטה אחת זה מקשה על העניין.

בכל אופן נראה יפה למרות שתמיד התמונות פחות מחמיאות מאשר המראה המציאותי.

אם תצתרך עזרה עם העבודות פיבר על הקורות וכו' ,בין אם זה מקומות לרכוש ובין אם זה טיפים, אתה מוזמן ליצור איתי קשר ENY TIME.

כמוכן אתה יכול להסתכל בשרשור של הבנייה שלי (בחתימה) ולשאוב אולי רעיונות לוופרים ולטוויטרים.

תתחדש בכל אופן.

under construction..

פורסם
=

ANYTYME. אל תעלב גריני.

יפה מאוד אחלה עבודה נראה מעולה.

לא נעלבתי, רק הלכתי לקפוץ מתחת למשאית של שכן שלי...

בכל אופן תומר, שאתה צודק אתה צודק, נו קצת עילגות לא הרגה אף אחד...:wink:

under construction..

• תוכן חדש...