פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הסט בנוי מ : מיד באס G-5 http://www.xetec.de/main/?cms_seite_id=176&cms_menu_id=260&popup=yes&PHPSESSID=8a08a41ac0ed150a5ff9ee96109f14ff טוויטר T-28 http://www.xetec.de/main/?cms_seite_id=164&cms_menu_id=258&popup=yes&PHPSESSID=8a08a41ac0ed150a5ff9ee96109f14ff קרוס X-2 http://www.xetec.de/main/?cms_seite_id=164&cms_menu_id=258&popup=yes&PHPSESSID=8a08a41ac0ed150a5ff9ee96109f14ff קראתי עליו ביקורות נתונות במחלוקת , חלק מפארים אותו וחלק מציעים להתרחק . אני אישית לא שמעתי את הסט , ואפילו לא סטים אחרים של החברה . יש לי אפשרות לרכוש אותו (בשימוש שנה וללא אחריות , אבל שמור מאוד) . כמובן שאני ישמע אותו לפני הקניה(אם אני יקנה)…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למי מכם שיש מאזדה 323 לאנטיס (אולי זה לא שונה בדגמים) והתקין מגבר לבד ולא באמצעות מתקין זה או אחר, אשמח לדעת היכן להעביר את כבל המתח, אני ממש לא מוצא חור בגוף מרכב הרכב... תודה לכולם ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! אני מעוניין לרכוש רמקולים קומפננט לרכב 6.5 אינץ עד 500 שקל. הסתקלתי על שתי סוגים והם: 1. קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20 2.זוג קומפוננט 6 וחצי אינטש מבית BLAUPUNKT דגם ODCA660 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ODCA660&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap# אני מזמין היום אז אני אשמח אם תעזרו לי מהר ככל האפשר. אשמח עם תעזרו לי בתודה אלדד כהן.
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
תכנון תיבה לסאב 1 2
מאת NIRMINES- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי יש לי סאב audiobahn 400rms הסאב הוא שני סלילים של 4 אום הנה הנתונים: fs=37.4hz qts=0.76 qes=0.88 vas=69 L xmax= 7mm rms=400 מישהו אולי יכול לנסות ולחשב את הנפח הנכון? הרצתי חיפוש וניסיתי לחשב אבל זה לא ממש הלך לי. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום,בימים הקרובים אני מתכוון להתקין אצלי ברכב מערכת סאונד אבל בלבי כמה שאלות (חיפשתי דביקים,שרשורים וכדומה ולא מצאתי תשובה) : התקציב שלי לא גבוה סביבות 1700 שקל למערכת קומפלט הכוללת Pioneer DEHP 2750mp comp. Morel Polse 6 amp. boss c350 400W אני לא מתכוון לקנות עכשיו סאב כי התקציב לא מאפשר אבל אני רוצה לקנות מגבר שאני יוכל בעתיד גם להריץ איתו סאב ,עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם המגבר של הבוס יוכל להחזיק גם את הקומפוננט וגם את הסאב ?(סאב בינוני עד 500W ) ואם לא, האם אפשר לקבל הצעה למגבר יותר חזק בתקציב שצויין למעלה? דרך אגב את ההתקנה והקניה אני מתכוון להתקין אצל תומר מתומקאר שמעתי עליו רק ח"ח אם מישהו יודע משהו אחר מוזמן לפנות אליי בפרטי . תודה רבה. עידן .
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, יש לי כרגע מערכת שכוללת קומפוננט קידמי של מורל בנוסף ל-2 רמקולים 6-9 של מורל מאחורה ורדיו דיסק של פיונר קורא אמפי3. אני אמור לקבל עוד 2 רמקולים חדשים לדלתות מאחורה ורציתי להוסיף מגבר לכל החבילה. אני שומע את כל סוגי המוזיקה(טראנסים,שחורה וגם ישראלית שקטה) התקציב הוא עד 1500 ש"ח. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת idan10, -
- 9 תגובות
- 878 צפיות
ה'מערכת' שלי היום מורכבת מ CD JVC EXAD500, רמקולים בדלתות האחוריות של פיוניר 130watt, וטויטרים בקורות של הדלתות האחוריות. בנוסף: 1. יש לי רמקולים קדמיים 6.5 150watt 2way של DRAGSTER, האם הם רמקולים איכותיים ששווים 400 ש"ח? האם הם שווים באיכותם ל PIONEER דומים? 2. הותקנו אצלי טוויטרים 240WATT של BOSS, האם הם שווים 250 ש"ח?? האם לא מוגזם לקנות טוויטרים בסכום כזה? דבר אחרון, חסר לי באס, כל המערכת נשמעת לא רע (לדעתי חסרת הידע...) רק הבאס כמעט אינו קיים, איך משפרים את העניין?? תודה, אלעד.
הודעה אחרונה מאת droid, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם היום שדרגתי את החשמל ברכב. החלפתי את כבל הפלוס של המגברים מהמצבר מ 8g ל 2g (גם את המינוס מהפח לכבל ו מהפח למצבר). הפסיקו ההיבהובים של אורות הרכב זה קשור אחד לשני ? שומעים הרבה יותר חזק יותר חד הכבל נשאר מעל ל 14.15v הפסיקו הפסים במסך ה dvd שלי. הבעיה שפירסמתי לפניי מספר ימים במכשיר Premier� DEH-P860MP נפתרה המסך נפתח, נסגר, נשלף . בקיצור הצלחה אז למי שיש בעיות בסגנון הזה מומלץ לנסות להחליף את הכבל הקיים שלו. קניתי 5 מטר כבל 2g ב 100 ש'ח בלבד ל seat cordoba sx השקעה מינימלית שומעים ורואים תוצאות.
-
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
האם יש מקום באיזור? הייתי באוטו דיפו, שם ישנו דגם 9845 והמחיר 1350 בערך, קצת יקר לא? אני אשמח להמלצות ואף למידע על המחיר (אני מעוניין ב9847) עוד שאלה, האם אוכל לחבר לראש כזה שני רמקולים קדמיים + טוויטרים, ואולי רמקולים קטנים אחוריים ללא מגבר? האמת שיש לי בארון מגבר עלוב אבל אני לא ממש מתכנן להשתמש בו, אני לא ממש מאזין בווליום גבוה, יותר חשובה לי האיכות.. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
וואוו... היה מדהים! הענות גדולה מאוד של חברי הפורום + מתגנבים ממפגש מועדון היום-חזרתי-מהמוסך-עם-הקליאו-ספורט-שלי. היה מעולה! בגאז'ים נפתחו כפטריות אחרי הגשם והוצגו כמה סטאפים מרשימים. כל הכבוד חבר'ס! איתמר. (וניר ושלומי, אם אתם רוצים עוד אי פעם לדבר איתי אז תדברו להגה שלי בבקשה. תודה.)
הודעה אחרונה מאת RS, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בין סוגי הרכיבים בקנייה של מערכת חדשה שתהיה מורכבת מסאב וסט קומפוננט. אני מתלבט בין מונובלוק ומגבר 2 ערוצים למגבר 4 ערוצים יחיד. השאלה היא האם האלטרנטור שלי ברכב (מאזדה3) מספק מספיק חשמל למגבר PPI 500.2 וגם למגבר 500/1 של JL ללא שדרוג ? כמה אמפר הוא מספק ? כמה אמפר דורשים המגברים ? תודה.
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
קומפוננט וסאב
מאת amit20- 0 תגובות
- 866 צפיות
שלום שלום. מה אתם אומרים על קומפוננט של היפוניק זאוס ,וגם סאב שלהם מאותה סדרה במחיר של 1200 שקל?. הסאב חדש בקופסא והקומפוננט עבדו חודש.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה בנושא - מגבר שנותן 1500rms ב 1 אום על סאב של 1.5אום - האם אפשר לדמות למגבר עכבה של 1 אום ובכך לתת לסאב את הכל ?? עזרתכם הדחופה חשובה - הקניה ממש בקרוב. ==================================== מה ? כולכם נכנסתם ולאף אחד אין דעה או תשובה ? דברו אלי . ===================================
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! השתדרגתי בסאב חדש(http://www.soundstream.com/sub/products_subs_t4.html) וע"פ הוראות היצרן התיבה המומלצת היא 62 ליטר+פורט,עכשיו השאלה שלי מאיפה לי לדעת היכן בידיוק למקם את הפורט בקופסא? ואם אני לא רוצה קופסא פתוחה אלא אטומה והיצרן לא נותן מידות לטיבה אטומה איך אני יכול לדעת איזה נפח מומלץ לקופסא אטומה?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 תגובות
- 677 צפיות
שלום לכולם לעולם לא חשבתי שאני יצטרך לחשוב לכיוון של 4" אבל קניתי אותו כזה ואין לי ברירה וויתרתי על בניה... אני צריך הצעות לקומפ ברמה של מורל פולס מחיר 500-600 שקל
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
בהמשך לבנייה של הבאגז' באוטו שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=100696 התחלתי את התהליך בניית פודים לרמקולים בדלתות הקידמיות. אם למישהו יש שאלות כלשהם אתם מוזמנים לשאול,לבנתיים כמה תמונות:
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה היו לי מספר בעיות עם המערכת (צלילים מקוטעים) ועד אתמול חשבתי שהן נפתרו אך המצאיות היא אחרת.. אתמול התחלתי לשמוע את הסל"ד ברמקולים האחוריים (אשר מחוברים למגבר) ובנוסף מדי פעם נשמע צליל של סקראצ' ברמקולים האחוריים, ומדי פעם כאשר אני מפעיל אורות גבוהים הווליום קצת נחלש ולפעמים לא קורה כלום. אני רוצה לציין שכבל המתח מועבר בצד שמאל של האוטו וכבלי הRCA בצידו הימני.. אני כבר משתגע מהתופעה ואשמח אם מישהו ימליץ לי מה אפשר לעשות בנידון.. תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת DANbKA, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לא הספקתי לשים מערכת חדשה וכבר הגיע השידרוג הראשון(אולי): מגבר מונובולק SOUNDSTREAM CLASS D 900 W RMS ומגבר 4 ערוצים של SOUNDSTREAM לקומפוננט 960X4 וגם כן הסאב ישודרג(אולי) ל סאב של סאונד סטרים 900W RMS. אני עדיין מתלבט אם לשים את כל זה במקום מה שיש לי עכשיו כי ממש חבל לי להרוס את הבנייה ולעשות כמה דברים מחדש(קופסא לסאב,ורצפת באגז' חדשה),שלא תחשבו שאני מליין או משהו כזה ומשתגע על המערכת באוטו שלי זה פשוט הבוס שלי ראה את הבנייה באוטו שלי והתלהב ואמר שהוא רוצה ל"שדרג" ולשים באוטו ציוד ברמה גבוהה ביותר אז הוא נתן לי את הרכיבים החדשים הללו ואמר להתקין. את האמת אני ממש נהנה ממה שיש לי כרגע באוטו ואיך שזה מנגן ואני לא צריך יותר מזה,מה אתם היתם עושים במקומי? הייתם מפרקים ומש…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי אופציה לקבל מערכת מארה"ב אני מעוניין במערכת ברמה ט"מ עם מסך חשמלי 7" מסך נגיעה. האם למישהו יש הצעה חוץ מפיוניר משהו ברמה גבוהה????
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את הרדיו דיסק שלי pioneer deh-p3559mp ברדיו דיסק יותר טוב כדי לשפר תאיכות שמיעה באוטו חשבתי ללכת על סדרה 7 של פיוניר מה אומרים???(תקציב 1500)יש אפשרויות יותר טובות? חוץ מזה רציתי לשאול מה אומר 3 יציאות למגבר מהרדיו דיסק...(הבנתי שזה נותן אפשרות לשלוט על הסאב מהרדיו דיסק)???????????????
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ! השאלה כמו בכותרת , האם יש סאב שהוא 750 RMS ב 4 אום ? ואם כן מה מחירו ? (אני מניח שהתשובה שלילית \ שהמחיר של הסאב לא ריאלי ...) ובמיקרה שהתשובה שלילית , אני מחפש מגבר שיורד ל 1 אום ומפיק 1500 RMS (בשביל זוג L7) התקציב שלי לא סגור כרגע , אבל הוא יהיה מספיק בכדאי להביא מגבר איכותי (לא Hi-end) לסאבים, בוא נגיד שלא יותר מ 7K - 6K, אבל אם יהיה משהו מאוד איכותי אני אהיה מוכן להוסיף לתקציב.. עד עכשיו המגברים שראיתי שיכולים להתאים : Phenix Gold Xenon 1200.1 PPI DCX-1500.1 Kicker SX1250.1 Hifonics BX1500D Rockford T20001BD אשמח לדעת איזה מבין הנ"ל \ אפשרות שלא מוזכרת למעלה , יכולה לעשות את העבודה בצורה הטובה ביותר. בבקשה רק ממי …
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 701 צפיות
שלום לכם! המליצו לי בחום על הפורום, והחלטתי לנסות ולהעזר בכם. בעוד פחות מחודש יגיע אלי רכב חדש - יונדאי גטס 2006 וכבר עכשיו אני מתכנן ובודק את עניין יצירת סביבת אודיו איכותית ומהנה ברכב החדש. הרכב כולל בתוכו ארבעה רמקולים בדלתות (לא זוכר מה גודלם, אשמח לקבל גם את המידע הזה) ושני טוויטרים. כמובן שהכל יוחלף במידת הצורך. ברכב תותקן מערכת פנסוניק אמפי3, הכוללת 3 יציאות למגבר. אילו רמקולים כדאי לשים? 4 קומפוננטים וסאב? 2 קומפוננטים + זוג 6*9 וסאב? כיצד כדאי להגביר נכון את כל הסיפור הזה? מה אתם ממליצים? אשמח לשמוע דעתכם. המטרה: סאונד איכותי, לא "נותן בראש \ ערס", אלא סאונד איכותי שישמיע היטב כל סוג של מוסיקה למעט טראנס ומזרחית . התקציב: 4000 ש"ח …
הודעה אחרונה מאת fade, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המכשיר שולט גם על changer וחבל לי לוותר עליו.
הודעה אחרונה מאת Generation, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא מזמן החלטתי לקנות סאב אבל אני לא יודע איזה כדי ומה עדיף קיצור את הסאב יגביר מונו של spl 1200 וואט. חשבתי על AUDIOBAHN של ה12 אינץ ... מה אתם חושבים האם שווה או שלא מה אתם מצאים תודה מראש .רומן.
הודעה אחרונה מאת jocker, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
התקציב עד 2000 ש"ח אני לא רוצה יותר מזה לא רוצה סאב ולא צריך HU אני מעוניין במעט איכות ועוצמה מעבר למקוריים של הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.wimp.com/subwoofer/
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום בקרוב מאוד אני הולך להתקין זוג קומפוננט של Mbquart דגם Qsd216 - דגם העל שלהם. עכשיו מכיוון שאין לי מקום בדלתות הקדמיות לקומפננט - אני צריך בנייה הלכתי לכמה מתקינים אחד המליץ על בנייה מעץ - M.D.F - מתקין אחר על בנייה מפיברגלאס . השאלה היא מה כדאי יותר - והאם יש לזה משמעות מבחינת איכות השמע שתתקבל כתוצאה מבנייה כזו או אחרת - אציין שאני שם בידוד של Dyanamat - Kit Door Extreme , Dynamat Xtreme Speaker Kit , DynaXorb - כל זה על מנת ליצור איטם טוב. אשמח לתגובות .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
מידע על מגבר
מאת Dome- 3 תגובות
- 772 צפיות
מישהו יודע נתונים על מגבר פיוניר 2 יציאות דגם GMX312 ? כמה אר אמ אס המגבר נותן לכל יציאה וכמה הוא נותן בגישור ?
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 0 תגובות
- 832 צפיות
ו6x9ואינטשוPioneerוTSA6971ו או 6x9ואינטשוKenwoodוKFCM6935IEו
הודעה אחרונה מאת eranmor, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל העניין הזה עם לקנות באינטרנט מפחיד אותי יש חנות לא "חנות וירטואלית"באזור ת"א שאני יכול לקנות את המכשיר? תודה
הודעה אחרונה מאת RomanX,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 388 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ronenfe
- avargel
- samg
- Yuvalino
- itaimoto
- שביט
- גרנד פריקס
- Amitbak
- viper83
- RBRB
- אורח לרגע
- שחר 1