Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה'מערכת' שלי היום מורכבת מ CD JVC EXAD500, רמקולים בדלתות האחוריות של פיוניר 130watt, וטויטרים בקורות של הדלתות האחוריות. בנוסף:

1. יש לי רמקולים קדמיים 6.5 150watt 2way של DRAGSTER, האם הם רמקולים איכותיים ששווים 400 ש"ח? האם הם שווים באיכותם ל PIONEER דומים?

2. הותקנו אצלי טוויטרים 240WATT של BOSS, האם הם שווים 250 ש"ח?? האם לא מוגזם לקנות טוויטרים בסכום כזה?

דבר אחרון, חסר לי באס, כל המערכת נשמעת לא רע (לדעתי חסרת הידע...) רק הבאס כמעט אינו קיים, איך משפרים את העניין??

תודה,

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

יש המון דרכים לשפר את הבאס , השאלה האם יש לך תקציב לכך ? ואם כן מהו ?

לגבי הטויטרים , ישנם גם שעולים כמה מאות דולרים , האם שווה תחליט אתה אם אתה מרוצה מהם ואתה חושב שהם

היו שווים את ה 250 ש"ח אז סבבה, ולא משנה מה אומרים לך ...

פורסם
1. יש לי רמקולים קדמיים 6.5 150watt 2way של DRAGSTER, האם הם רמקולים איכותיים ששווים 400 ש"ח? האם הם שווים באיכותם ל PIONEER דומים?

ממש לא אני במקרה שמעתי אתמול זוג של דרגסטר כאלו חדשים נשמעים באמת טוב לרמקול קטן הפיונייר לא קרוב אליו, דרך אגב הם עלו 350 ש"ח לא 400 (לא כזה הבדל גדול)

פורסם
יש המון דרכים לשפר את הבאס , השאלה האם יש לך תקציב לכך ? ואם כן מהו ?

לגבי הטויטרים , ישנם גם שעולים כמה מאות דולרים , האם שווה תחליט אתה אם אתה מרוצה מהם ואתה חושב שהם

היו שווים את ה 250 ש"ח אז סבבה, ולא משנה מה אומרים לך ...

התקציב מוגבל בהגיון הפשוט שלי (בלבד!) שאומר שהשכנים מהרחוב ליד לא צריכים לשמוע את המוזיקה אלא רק אני בתוך הרכב, אבל אני צריך לשמוע אותה באיכות מעולה.

בקשר לטוויטרים, אני חשבתי שהם אמורים להיות זולים יחסית ואני מגלה שלא...

בריאות לכולם!

פורסם

נו אז מה אתם אומרים, איך משפרים את הבאסים?

אם אני אחליף את הרמקולים והטוויטרים הקדמיים לקומפוננט ללא מגבר, כאילו לא עשיתי כלום נכון?

בריאות לכולם!

פורסם

לפותח השירשור,

בכדי לשפר את הבאס אצלך במערכת צריך יהיה להוסיף סאב (או רמקולים מאחורה 6/9 שזאת אופציה הרבה פחות מומלצת ורצויה) וכמובן שתיצטרך להוסיף מגבר. ללא השינויים האלה לא תקבל באס טוב. עכשיו הכל תלוי בכיס שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם רמת הבאס היא פחות מסבירה עבור הרמקולים או שאתה מרגיש שהבאס מגיע מהמושבים האחוריים

הייתי ממליץ "לשנות פאזות".

תהליך די פשוט שכל מה שצריך בשבילו זה להחליף + ו - באחד הרמקולים.

אם אתה יכול תעשה את זה עם הסד"פ הבא:

1. נתק את הרמקולים האחוריים.

2. תשמע את המערכת.

3. הפוך + ו - באחד הרמקולים הקדמיים.

4.תשמע את המערכת.

5. חזור על פעולות 2-4 עד שתחליט באיזה מהמצבים קיבלת יותר באס.

6. חבר את הרמקולים האחוריים ובצע את אותן הפעולות עליהם.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם
לפותח השירשור,

בכדי לשפר את הבאס אצלך במערכת צריך יהיה להוסיף סאב (או רמקולים מאחורה 6/9 שזאת אופציה הרבה פחות מומלצת ורצויה) וכמובן שתיצטרך להוסיף מגבר. ללא השינויים האלה לא תקבל באס טוב. עכשיו הכל תלוי בכיס שלך.

שלו.

יש משהו מומלץ? אני יודע שהמגוון רחב מאוד אבל תמיד יש משהו די 'סטנדרטי' אם אפשר לקרוא לזה כך, שלא יעשה לי חור גדול מדי בכיס וייתן תמורה טובה בדמות סאונד מצויין?

אני לא מחפש משהו שידפוק לי ולכל השכונה בראש, אלא משהו שייתן לי בס נקי וברור.

אני לא מבין בזה אז מה הן ההמלצות שלכם בנושא?

בריאות לכולם!

פורסם
אם רמת הבאס היא פחות מסבירה עבור הרמקולים או שאתה מרגיש שהבאס מגיע מהמושבים האחוריים

הייתי ממליץ "לשנות פאזות".

תהליך די פשוט שכל מה שצריך בשבילו זה להחליף + ו - באחד הרמקולים.

אם אתה יכול תעשה את זה עם הסד"פ הבא:

1. נתק את הרמקולים האחוריים.

2. תשמע את המערכת.

3. הפוך + ו - באחד הרמקולים הקדמיים.

4.תשמע את המערכת.

5. חזור על פעולות 2-4 עד שתחליט באיזה מהמצבים קיבלת יותר באס.

6. חבר את הרמקולים האחוריים ובצע את אותן הפעולות עליהם.

ישנן דוגמיות באס חלשות מאוד, את הרמקולים ששמתי כיוונתי שמרכז השמיעה תהיה בערך בין הכסאות הקדמיים, ככה זה נשמע הכי טוב ומלא.

אני אנסה היום להפוך את ה + וה - ונראה מה נקבל, את הטוויטרים להשאיר באותו החיווט או גם לנסות להפוך?

אני לא רוצה להתקין 6X9 מאחור, כדי שמרכז הסאונד יישאר באותו מקום ולא יעבור אחורה.

בריאות לכולם!

פורסם

אם הטוויטרים נשמעים צורמים נסה להחליף גם לאחד מהם את הפאזה.

אגב, חשוב מאד שתהפוך את הפאזה רק ברמקול אחד מכל זוג רמקולים.

אחרת המצב ישאר אותו הדבר.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

• תוכן חדש...