Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

השאלה כמו בכותרת , האם יש סאב שהוא 750 RMS ב 4 אום ? ואם כן מה מחירו ?

(אני מניח שהתשובה שלילית \ שהמחיר של הסאב לא ריאלי ...)

ובמיקרה שהתשובה שלילית , אני מחפש מגבר שיורד ל 1 אום ומפיק 1500 RMS (בשביל זוג L7)

התקציב שלי לא סגור כרגע , אבל הוא יהיה מספיק בכדאי להביא מגבר איכותי (לא Hi-end) לסאבים,

בוא נגיד שלא יותר מ 7K - 6K, אבל אם יהיה משהו מאוד איכותי אני אהיה מוכן להוסיף לתקציב..

עד עכשיו המגברים שראיתי שיכולים להתאים :

Phenix Gold Xenon 1200.1

PPI DCX-1500.1

Kicker SX1250.1

Hifonics BX1500D

Rockford T20001BD

אשמח לדעת איזה מבין הנ"ל \ אפשרות שלא מוזכרת למעלה , יכולה לעשות את העבודה בצורה הטובה ביותר.

בבקשה רק ממי שבאמת מכיר את המגברים לעזור בכל זאת מדובר על כמה אלפי שקלים ואני לא ארוץ ואזרוק

כי מישהו פה אומר שניראה שלו שאחד מהם יהיה הכי מתאים. :-)

בתודה מראש לעוזרים.

פורסם

בשביל 2 L7, אתה לא צריך 1500 וואט RMS ב1 אוהם, אתה צריך קצת יותר, אתה לא תרצה לזרוק את כספך על מגבר שתוביל אותו לקצה גבול יכולתו והוא פשוט יקרוס לך.

לדעתי אם כזה אז ללכת על ההיפוניקס BX2005D.

הוא יורד ל1 אוהם ומספק בעקבה זו, 2000 וואט RMS.

כמובן שלפני הכל הייתי ממליץ לך לשדרג את מערכת החשמל שלך ברכב בכלל, ואת האלטרנטור והחיווט הראשי בפרט.

גם הPPI 1500.1 הוא אופציה טובה, אך שוב כפי שכבר אמרתי, אתה תזדקק למגבר שחזק לפחות בכ20-25 אחוז מינימום.

under construction..

פורסם

ידוע לי שמערכת החשמל אצלי באוטו תצטרך לעבור שידרוג עקב הוספת הסאב הנוסף.

2 גיג אמור להספיק לא ? או שצריך עוד יותר עבה ? וגם האלטרנטור \ המצבר יוחלפו. אני זוכר שבמפגש צפון

האחרון עופר סיפר לי על מצבר שפורק יותר מהר ממצבר רגיל ,מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותו , ומה מחירו ?

גם הרוקפורד וגם ההיפוסוניק הם 2000 RMS ב 1 אום , למה אני צריך מגבר כל כך חזק ?!

(ואני חשבתי שאלה מגברים כבר מוגזמים לזוג L7)

ולגבי השאלה הראשונה , יש חיה כזאת (סאב 750 RMS ב 4 אום) ?

פורסם

יש סאבים עם 2 סלילים של 2 אום וטור ההתנגדות של הסאב תהייה כ4 אום.

לא בעיה בכלל ונפוץ מאוד.

תמיר

פורסם

שלום,

תן לי רק להבין את המצב שלך יותר טוב (יש לי קצת קושי להבין :smile:),

כבר קנית את הסאבים של ה L7? או שאתה מתכנן ?

התקציב שהקצבת הוא בשביל המגבר בלבד?!

בתקציב כזה גדול אפשר להביא בהחלט משהו רציני, אבל בכל מקרה, מה שלא תסגור שאתה קונה אני חושב שקנייה מחול תהיה עדיפה, אלא אם כן אתה חייב את האחריות ואתה לא מעוניין אחרת.

לדוגמא אם תיקח על פי ההמלצה שקיבלת את ה HIFONICS 2005D יצא לך בסביבות 2300 - 2400 שאני בטוח שמגבר כזה בארץ יהיה יקר יותר ולא במעט.

אז תיקח את זה גם לתשומת ליבך, מקווה שעזרתי.

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

מגבר כזה בארץ עולה יותר מ2300- 2400 למגבר. לכיוון של 4K.

W7. דורש לפחות 750W RMS. ב 3 אום. לדוגמא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המצב שלי הוא כזה - כרגע יש לי L7 אחד שאר מוגבר ע"י מגבר פיניקס גולד.

המגבר יכול להפיק 1500 RMS ב 2 אום (אבל במצב שהוא על מקסימום - כמו שהבנתי מצב לא כל כך ריאלי..)

אז ירדתי מהעיניין של 2 סאבים של 750 RMS ב 4 אום.

מה שאני רוצה זה להביא עוד L7 ולחבר את הזוג למגבר אחד .

התקציב שהוצג הוא רק בשביל המגבר ! אז כמו שציינתי אני מעוניין במגבר איכותי שיצליח להפיק מין הסאבים

את המקסימום.

את האמת שאותי הכי תפס דווקא הרוקפורד (שגם מוצהר כ 2000 RMS ב 1 אום) איך המגבר ?

מישהו יודע מה מחירו בארץ ?

ושוב אני פתוח להצעות נוספת למגברים.

• תוכן חדש...