פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אני רוצה להשקיע על שתי מגברים אחד רגיל שתי יציאות לחיבור הקומפוננטים שלי ואחד מונובלוק לסאב שאני יביא בעתיד בינתיים אני רוצה להשקיע במגבר שתי ערוצים..טוב אז ככה הנתונים של הקומפוננט שברשותי: Size: 6.5 Inch Sensitivity: 94dB Frequency Response: 50-20kHz RMS Power Handling: 90 Watts Peak Power Handling: 180 Watts Impedance: 4 Ohm Magnet Weight: 18 Oz הקומפוננט של חברת Audio Bahn דגם AS62Q בעתיד אני ארצה להשקיע בסאב בעל עוצמה שתוציא לי את השעווה מהאוזניים ובשביל לדחוף את הסאב כמה שיותר עדיף להשקיע על מגבר מונובלוק(לא?) הסאב שאני רוצה להשקיע כמובן שיהיה יותר איכותי אבל שיהיה חזק כמו שאמרתי.. האוטו שלי הוא סובארו אימפרזה שנת 94.. ולגבי התק…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 1 תגובות
- 883 צפיות
... יש לי כרגע 2 סאבים סרווין ווגה ופלאנט אוודיו אני רוצה לשדרג את הסאבים לסאב אחד של לפחות 700 RMS ואני צריך מגבר גם ממש ממש חזק שיחזיק אותו וייתן את כל העוצמה שלו אז בבקשה, תנו לי עצה גם על הסאב וגם על המגבר...
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
regulated 1-bit dac quad lllumination bbe processor תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום בקרוב מאוד אני הולך להתקין זוג קומפוננט של Mbquart דגם Qsd216 - דגם העל שלהם. עכשיו מכיוון שאין לי מקום בדלתות הקדמיות לקומפננט - אני צריך בנייה הלכתי לכמה מתקינים אחד המליץ על בנייה מעץ - M.D.F - מתקין אחר על בנייה מפיברגלאס . השאלה היא מה כדאי יותר - והאם יש לזה משמעות מבחינת איכות השמע שתתקבל כתוצאה מבנייה כזו או אחרת - אציין שאני שם בידוד של Dyanamat - Kit Door Extreme , Dynamat Xtreme Speaker Kit , DynaXorb - כל זה על מנת ליצור איטם טוב. אשמח לתגובות .
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
רכשתי SONY אבל ניתנת לי ההזדמנות להחלפה בJVC מה ההמלצות שלכם.
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברדיו דיסק איפה מחברים את הרימוט של המגבר בקינווד x789 יש בחוטים חוט לבד שלא מחבר לשום דבר וכתב עליו משהו לא זוכר מה power wire משהו כזה האם זה הרימוט? בדקתי הכבל כתוב עליו ext.count external amplifier control wire
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר חיפושים ארוכים הבנתי שהדרך היחידה לשמוע MP3 במאזדה 3 היא להתקין צ'נג'ר שתומך ב-MP3 ומשדר ב-FM לרדיו. חשבתי על הוצאת הפנל והתקנת HU תומך MP3, הבעיה שאני חושב שזה יעלה 2000 ש"ח (HU + התקנה...) במקום 1000 ש"ח שיעלה הצ'נג'ר. המוצר היחידי שמצאתי בארץ הוא ה-CDX-565MXRF של סוני. יש למישהו ניסיון איתו ? האם אוכל להתקין אותו לבד ללא צורך במתקין מקצועי (האוטו מליסינג ואני צריך התקנה פשוטה וקלה)? מונו.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, כפי שראיתם אני מחפש מדריך לעבודה עם פיברגלס, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מה שאני מחפש, גם ב"הכרזה" לא מצאתי מה שאני רוצה. אני מעוניין במדריך בעברית כדי שאוכל להבין את מה שלא הבנתי באנגלית, כמו למשל רשימת החומרים שנחוצים והכמויות של החומרים שצריך להשתמש. ראיתי כאן כמה בניות ממש יפות של חברי הפורום רק שחבל שהם לא מצרפים הסבר על אופן העבודה עם הפיברגלס. אני ישמח מאוד אם משהו יענה על בקשתי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה - יש לי סט קומפוננטים מצויינים של אינפיניטי שנשארו לי מהמיאטה (אחחח הימים שעוד היתה בה מערכת... ) ואני מעוניין להתקין אותם בפיקאפ שלי. ערכתי בדיקה ב- www.crutchfield.com כדי למצוא מה הגודל המתאים לרמקולים בדלתות הקדמיות כדי לוודא שהגודל אכן בסדר ונתקלתי בבעיה קטנה. הדגם של הפיקאפ שלי (במידה ומישהו רוצה לחפש את התשובה שם) הוא GMC Sierra 4 door ext. cab without OnStar. הבעיה - לפי מה שאני רואה יש מספר חברות כמו Polk Audio שהקומפוננטים שלהן רשומים כאילו הם מתאימים לרכב בגודל "6.5 ומשום מה האינפיניטים מופיעים כאילו רק ה-"5.25 מתאימים ואני לא ממש מבין מה ההבדל ומדוע לא נרשם כאילו גם ה"6.5 מתאימים. אודה לתגובתכם המלומדת. מוטי
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
**העזרה הכי טובה שאתה יכול לקבל נמצאת כאן**
הודעה אחרונה מאת שיפופו, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
Dotech 5.25 MK II תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת עם אפשר ליצור עוד תצוגה לקבל דיגטלי כדי לראות את המתח בזווית עין נוחה
הודעה אחרונה מאת R8082, -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
אני מחפש לקנות(בעוד פחות משבועיים) מגבר וסאב לרכב שלי, מדובר במזדה 323 סדאן שנת 96(הדגמים המרובעים) כרגע המערכת שלי ברכב בנויה מ: * רדיו דיסק MP3 של קנווד 4029 * רמקולים קדמיים של 200W JVC * רמקולים אחוריים 6X9 280W JVC * טוויטרים 100W כמו שכבר אמרתי אני מחפש סאב ומגבר(4 ערוצים) ב2000 ש"ח אני צריך 2 הצעות: ראשונה לא כוללת התקנה(ז"א סאב ומגבר ב2000 והתקנה עוד 500) והשניה כוללת התקנה(הכוונה רכיבים ב1500 והתקנה עוד 500) ביקרתי ברדיו מילאנו(באיזור תעשיה של בני ברק נראה לי) ושם הבחור המליץ לי על סאב של HELIX דגם DARK BLUE של 12" http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=926&CatCode=84 (שמעתי אותו בחנות והוא נשמע ממש טוב אבל אני לא מב…
הודעה אחרונה מאת Sp4zm, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אז ככה יש ברשותי סאב ומגבר ועוד פחות משבוע קונים קומפוננטים ו6X9 ואחוריים... אז יש לי 2 שאלות... מאחור יש לי מקום להכניס 6.5", האם כדאי לחתוך טיפה בשביל להכניס 6X9 , יענו האם יש הבדל משמעותי בין 6.5 ל6X9 מאחור... ואני כנראה מדבר על הפיוניר 400W 80RMS או זה לא משנה 6.5 ואני ישים מה שאני ימצא בגודל הזה מאחור אם זה משמעותי אני יחתוך טיפה ולשאלה שלי כמה יעלה התקנה של המגבר סאב והרמקולים [לקומפוננטים לא צריך בנייה אני קונה את הדוטק 4"]...הסאב עם תיבה והכל כמה יעלה התקנה כולל חיווט והכל? ממה שאתם מכירים תודה ושבת שלום...
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הכוונה לשמוע ב flat? שכל הפרמטרים על 0?
הודעה אחרונה מאת asfpi, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני עומד לפני רכישת סאב ואני מתלבט בין הדגמים הבאים בלבד: 1. INFINITY R1000BT http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=R1000BT&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap 2. JBL CS1000B http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CS1000B&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177 איזה סאב יותר עדיף? איזה איכותי יותר? איזה מדוייק וכ"ו? למישהו יש ניסיון עם הסאבים הללו? המגבר הוא של אוריון דגם 4004! וחיבור הסאב יעשה על ידי גישור. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת idan10, -
מישהו יכול לעזור לי ? יש לי מיציבושי קולט ואני בדיוק רוצה לקנות מערכת , עכשיו אני מתלבט, אני לא רוצה לעשות חורים במגש מאחור אלא לשים את הרמקולים בחורים המקורים של הרכב מאחור. חשבתי אולי לקנות 2 סטים של קומפוננט של מגנט + מגבר של בוס, השאלה היא האם אני אשמע צליל של באס טוב, או אולי את הצליל של הוופרים של הקומפוננט? אולי יש למישהו עצה אחרת בשבילי?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן . הרכב שהמערכת מותקנת בו הוא פיז'ו 306 שנת 95 הרכב מלא ברעשים מכול הסוגים ,פשוט אי אפשר להפתר מהם ,כול יום מתחיל משהו חדש. האם עוד מישהו נתקל בבעיות חשמל עם האוטו הזה? ואם כבר אפשר מספר של מתקין אמין וממש מקצועי ושיהיה באזור פ"ת
הודעה אחרונה מאת amit20, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום קניתי את הרדיו דיסק כרגע יש לי פיונייר מעפן! מחר הרדיו דיסק יורכב..
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה ניתן למצוא מערכות יד שנייה?
הודעה אחרונה מאת colt77, -
יש לי מיציבושי קולט ואני רוצה לקנות 2 סטים של קומפוננט של מגנט 5.25 +מגבר של בוס. אני לא שם סאב , והשאלה שלי היא אם אני אצליח להפיק צליל של בס עמוק או לשמוע טוב את הוופרים של המגנט? אשמח לתגובות.
הודעה אחרונה מאת ofir351, -
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לשים אותו באמצע? לפיי האוזן? הרי מין הסתם שהטרייבל הוא על גבוה אז שומעים יותא חזק ושהבאס יותר גבוה אז הצלילים הנמוכים(בומים)שומעים יותר חזק תודה
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי את הסאב הjbl 1500 gti קניתי אותו עם תיבה לא מקורית ואני רוצה לבנות לו תיבה במידות כמו של המקורית אבל אני לא מצליח למצוא.. אם מישהו יכול לרשום לי את המידות של התיבה המקורית אני יודה לו מאוד...
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשעה טובה נגמר לי המלווה, רק מה? בתור חובב מוזיקה אני מאוכזב שהרדיו באוטו של אבא (סובארו אימפרזה 1600) הרדיו לא קורא דיסקים MP3. השאלה שלי היא איזה מה אני צריך לקנות כדאי שאני יוכל לשמוע MP3 ברכב? האם רק את הפנאל, או בכלל רדיו דיסק חדש? כמה אמור לעלות רדיו דיסק חדש פשוט שקורא צרובים ו-MP3? תודה.
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 4 תגובות
- 923 צפיות
אני מעוניין לקנות רדיו דיסק ושני רמקולים (קומפוננט) להרכבה בטויוטה יאריס (הרדיו דיסק מן הסתם יבטל את הרדיו טייפ המקורי ברכב). מבחינת הפונקציות של הרדיו, וכשכמובן המטרה היא להשיג איכות שמיעה אופטימלית, אני מעוניין ברדיו דיסק שיכול לקרוא MP3 ובנוי במבנה הרגיל של פתח כניסה לדיסק גלוי על הפאנל ולא לרדיו דיסק עם פאנל נופל/נשכב/מתקפל וכל היתר. כמו כן אני רוצה שתהיה האופציה להוסיף מגבר ואולי גם סאב בהמשך. היה לי ניסיון מוצלח בעבר עם רדיו דיסק של סוני ורמקולים 3way של קנווד, אבל עברו כמה שנים מאז. בתקציב של עד 2000 ש"ח, אשמח לרעיונות לדגמים של רדיו ורמקולים.
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך חות דעת על מי ששמע על המוצרים שלהם וזה לא הסדרה של לנזר אני מדבר על וייב החברה בפני עצמה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש סאבים אקטיביים לרכב ואם כן האם הם טובים יותר הן מבחינת איכות והן מבחינת תמורה לכסף מסאבים לא אקטיביים ? אם יש לכם דגמים אנה תנו לינקים והאם יש אותם בארץ? בתודה מראש לכל העונים יהודה
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב מישהו יכול לומר לי האם ברדיו דיסק שבא עם פוקוס או מאזדה 3 יש יציאות RCA? תודה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני מעוניין לקנות קומפוננט וצריך את עזרתכם בנושא אז ככה נתחיל יש לי רדיו דיסק של פיוניר 770 פרמייר מגבר של Phoenix goldסדרה OCTANE R מאחורה רמקולים 6.5 של סרוין וגה וי מאג (העדפתי שלא לחתוך ל6על9 אבל הם לא רעים !) קומפוננט .. אין סאב של קיקר CVR ומגבר של רוקפורד פי 3001 ואיטם בדלתות ובבגאז' על הדרך התקציב שלי הוא בין 2000-2500 להזכיר שוב נכנס אצלי רק מידה 5.25 ואני שומע רק מוזיקה שחורה, אשמח אם תוכלו לעזור לי ספי.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 933 צפיות
שלום, אני מעוניין לשדרג את מערכת הרמקולים ברכב. כרגע יש לי רדיודיסק DEH-P7700MP של PIONEER ואני מעוניין להוסיף סט קומפוננט. יש לי רכב מסוג פיג'ו 406 שנת 98' ואני שוקל לרכוש רמקולים מסוג פולס של מורל. שאלתי היא, איזה גודל רמקולים עלי לקנות 5.25 או 6.5. כמו כן, רציתי לדעת האם יש טעם לחבר אותם ללא הגברה. ושאלה נוספת, האם יש צורך בהוספה של סאב (עם/בלי מגבר) והיכן יש להתקינו (סליחה על הבורות )
הודעה אחרונה מאת swiftoren,