Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רדיו דיסק ושני רמקולים (קומפוננט) להרכבה בטויוטה יאריס (הרדיו דיסק מן הסתם יבטל את הרדיו טייפ המקורי ברכב).

מבחינת הפונקציות של הרדיו, וכשכמובן המטרה היא להשיג איכות שמיעה אופטימלית, אני מעוניין ברדיו דיסק שיכול לקרוא MP3 ובנוי במבנה הרגיל של פתח כניסה לדיסק גלוי על הפאנל ולא לרדיו דיסק עם פאנל נופל/נשכב/מתקפל וכל היתר. כמו כן אני רוצה שתהיה האופציה להוסיף מגבר ואולי גם סאב בהמשך. היה לי ניסיון מוצלח בעבר עם רדיו דיסק של סוני ורמקולים 3way של קנווד, אבל עברו כמה שנים מאז. בתקציב של עד 2000 ש"ח, אשמח לרעיונות לדגמים של רדיו ורמקולים.

פורסם

השאלה האם אתה מתכוון לחבר מגבר באמת בעתיד ?

אם כן הייתי מחלק את התקציב ככה - 1000 ש"ח + - לקומפוננט ו 1000 ש"ח + - ל HU

ואז שוב כמו תמיד ב 1K הסט הכי מומלץ הוא הדוטק אבל הכי טוב שתלך ותשמע ותחליט לפי האוזן.

לגבי הרדיו דיסק אם אתה לא רוצה פאנל נופל יש את האלפיין 9845 \ 9843 בסכום הנ"ל. אפילו שלדעתי הפיוניר

סידרה 7 למינהם נותנים תמורה גדולה יותר למחיר בכל מה שנוגע לאפשרויות , חיתוכים , תצוגות ועוד..

אם אתה לא מתכוון לחבר מגברהייתי ממליץ לך ללכת על סט ברמה יותר נמוכה 500 ש"ח גג , פה יש את הפולס

יש גם את הסט של קנווד שהוא לא רע לטעמי - אלה סטים שגם ישמעו לא רע ללא מגבר .

ואז נישאר לך 1500 ש"ח לרדיו דיסק - ישנם המון אפשרויות , בסכום הזה כבר תוכל להביא את האלפיין 9847

שהוא קצת יותר מתקדם מה 9845 וה 43. או שוב את הפיוניר סידרה 7.

פורסם

על סמך ניסיון העבר, בקליאו עם 2 רמקולים 6X9 של קנווד, שני רמקולים סבירים מקדימה ושני טוויטרים, המערכת עבדה בצורה מספקת בהחלט. אני אשמח לשמור את האופציה לשים מגבר בשלב מאוחר יותר, אבל כרגע אסתפק במערכת שתפיק צליל איכותי ונעים. רוב המוסיקה שאני שומע היא מוסיקה אלקטרונית, לא בהכרח רועשת, רוק וקצת מוסיקה שחורה

פורסם

רדיו דיסק Alpine 9845

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129009

קומפ' Morel Pulse

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

6 על 9 אחורי כל רמקול עד 400 שקל שתאהב לפי האוזן שלך

רדיו דיסק - 1100 בזאפ, אפשר למצוא ב1000

6 על 9 - 400 שקל

קומפ' - 500 שקל

סך הכל 2000 שקל, מערכת אופטימלית מאוד

ההתקנה לא כלולה במחיר

• תוכן חדש...