Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CDXM7815 sony vs KDLH810 JVC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי SONY אבל ניתנת לי ההזדמנות להחלפה בJVC מה ההמלצות שלכם.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

לפי המחירים נראה שלא כדאי לך

אישית אין לי ניסיון ספציפית עם המכשירים האלו אבל מה שכן אני יכול להגיד לך שהיה לי מכשיר בסגנון של סוני והוא התקלקל לי ועשה לי בעיות מטורפות שבסוף פשוט זרקתי אותו

ועכשיו אני עם ג'יי וי סי ואני מרוצה עד הגג טפו טפו טפו

תעשה את החישובים שלך...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
לפי המחירים נראה שלא כדאי לך

אישית אין לי ניסיון ספציפית עם המכשירים האלו אבל מה שכן אני יכול להגיד לך שהיה לי מכשיר בסגנון של סוני והוא התקלקל לי ועשה לי בעיות מטורפות שבסוף פשוט זרקתי אותו

ועכשיו אני עם ג'יי וי סי ואני מרוצה עד הגג טפו טפו טפו

תעשה את החישובים שלך...

נדב,

מה זאת אומרת "מכשיר בסגנון של סוני" או שהיה לך מכשיר של סוני או שלא היה לך מכשיר של סוני. לא קיים מושג כזה בסגנון של..... ובכל מיקרה הרכבתי ברכב של אמא שלי HU של סוני ליפני 5 שנים (הרכב הוחלף בינתיים אבל ה - HU עבר גם לרכב החדש) והמכשיר לא היתקלקל אף פעם והוא עובד מצויין.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מבקש דעות מאנשים שמבינים ומכירים את הדגמים.

תודה...

נ.ב.

אני מכיר את סוני בכלליות ואת JVC אני מבין באודיו פשוט רוצה המלצות בין שתי הדגמים הנ"ל.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

• תוכן חדש...