Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Trable'Bass-איך אני יודע על כמה לכוון שאני ישמע הכי טוב ונקי?

Badi_Mami
שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לשים אותו באמצע?

לפיי האוזן?

הרי מין הסתם שהטרייבל הוא על גבוה אז שומעים יותא חזק ושהבאס יותר גבוה אז הצלילים הנמוכים(בומים)שומעים יותר חזק

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המערכת מיועדת אך ורק בשבילך , ואתה שומע ואוהב סיגנוני מוזיקה עפ"י האוזניים שלך !

לכן , הם הקריטריונים לסוג המוזיקה ולדקויות שבה !

אתה צריך להתאים ולכוון עפ"י האוזניים שלך . איך שישמע לך טוב !

לא סתם מציעים לאנשים לשמוע רמקולים לפני שקונים .

תשחק עם האקולייזר או כל פונקציה אחרת , עד שתקבל את התוצאה שאתה הכי אוהב (בשביל זה יש את הכיוונים והמשחקים בתדרים ובפונקציות) .

בהצלחה ,

זה נכון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Tomcar

אני לא כל כך מסכים איתך. כל הרעיון של השקעה גדולה במערכת היא בדרך כלל שחזור האות באופן מדויק כפי שהוקלט. כל שימוש באקולייזר אומר ש-:

1. המערכת לא מסוגלת לשחזר את האות באופן אופטימלי

2. השומע רגיל לשמוע צלילים כאלה או אחרים באופן בולט יותר ('טעם' לפי מה שהגדרת).

מוסיקה צריך ללמוד לשמוע וזה קשה. פעם שתיתי קפה עם סוכר והיום לא. התרגלתי.

פעם אהבתי לשמוע עם טרבל גבוה והיום אני שומע ב- Flat.

הכל ענין של הרגל, למידה ואיכות המערכת.

הבעיה - לא תמיד יש ממי ללמוד......

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Tomcar

אני לא כל כך מסכים איתך. כל הרעיון של השקעה גדולה במערכת היא בדרך כלל שחזור האות באופן מדויק כפי שהוקלט. כל שימוש באקולייזר אומר ש-:

מסכים ב 100%
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Tomcar

אני דווקא לא מסכים , לדעתי כמו שאמר tomcar המערכת היא בשבילך , ברור שאתה בונה אותה כדאי שתשמעי את הצליל

בצורה הכי מדויקת שיש, אבל בסופו של דבר השאלה היא האם אתה מרוצה מהסאונד של המערכת שלך ?!

מה יעזור אם המערכת תהיה הכי איכותית שיש ותשמיע שיר בצורה הכי מדויקת שיש ואתה לא תהיה מרוצה מהצליל ?!

אז תתרגל לשמוע בצורה הזאת כי "ככה צריך לשמוע" ?!

אז הנכון שב flat יש איזון הרבה יותר טוב מאשר שאתה מרים את הטרבל , אבל שוב למי זה איכפת ?! אם אתה אוהב

לשמוע עם הרבה טרבל למה שלא תרים אותו באמת ?!

אבל שוב על טעם וריח ... כל אחד והדעה שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הרעיון של השקעה גדולה במערכת היא בדרך כלל שחזור האות באופן מדויק כפי שהוקלט. כל שימוש באקולייזר אומר ש-:

כמה שזה נכון...

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתם משהו חשוב,

א. האות שבסופו של דבר מתנגן במערכת עברה הרבה מאד הלכים שרובם לא דיגיטלים שמורידים מהאיכות, 90 אחוז מהשירים שהציבור שומע הם שירים מהמסחר באינטרנט כך שכל קובץ בפורמט MP3 ולא משנה מהיא איכותו- הוא נפגע מאבד מאד מאיכות הטריבלים בכך שהפורמט דוחס את המדיה בכך שהוא מאחד צלילים בטווח קרוב מאד, וככל שאיחוד הצלילים נעשה על טווח גדול יותר=איכות ירודה.

ב. כיוון האקולייזר במערכת שמע מיועד לכך "לשחזר" או לוא דווקא אבל להבליט צלילים שנפגעו, זה לפחות עוזר.

ג. יש חוק שחקוק באבן שאומר שחייבים לשמוע את השיר באות המקורית שהוקלטה? אני ממש חושב שלא יש שירים מסויימים שהפונקציה "לאודנס" בפיונירים מאד עזרת וטובה. דוגמא במוסיקת אייטיז זה מעולה וזה גרוע בטראנס, וזה שוב מעולה במוסיקה שחורה, לכן יש את האופציות האלה.

חגי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין חוקים בעניין של כיוון . ואין הגדרה של נכון או לא נכון. אף אחד לא אומר שנכון זה נאמן למקור ולא נכון זה אחרת. כל אחד לפי מה שמתאים לו.

זה שמישהו ישים את הרדיו דיסק על FLAT לא אומר כלום. משום שבדרך יש הרבה גורמים שמשפיעים כמו:

* אם מישהו ישים 2 L7 בבגאז וסט קומפוננט מקדימה , זה שהוא ישים על פלאט את האקוולייזר לא יגרום לצליל להיות מאוזן .

* האקוסטיקה ברכב ומיקום האלמנטים משפיעים על הצליל.

* סוג האלמנטים , נקודות החיתוך שלהם , עוצמת המגברים ועד המון גורמים שונים.

לכן , לא נכון לטעון בצורה גורפת שאקווליזר על FLAT הוא הדבר הנכון בשביל שחזור המקור. בגלל כל הגורמים שמשפיעים על הצליל ברכב , משתמשים באקווליזר גם על מנת לכוון לפי טעם , וגם על מנת לכוון לפי נאמנות למקור.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...