Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נגמר לי המלווה, רק מה? בתור חובב מוזיקה אני מאוכזב שהרדיו באוטו של אבא (סובארו אימפרזה 1600) הרדיו לא קורא דיסקים MP3.

השאלה שלי היא איזה מה אני צריך לקנות כדאי שאני יוכל לשמוע MP3 ברכב? האם רק את הפנאל, או בכלל רדיו דיסק חדש?

כמה אמור לעלות רדיו דיסק חדש פשוט שקורא צרובים ו-MP3?

תודה.

פורסם
השאלה שלי היא איזה מה אני צריך לקנות כדאי שאני יוכל לשמוע MP3 ברכב? האם רק את הפנאל, או בכלל רדיו דיסק חדש?

כמה אמור לעלות רדיו דיסק חדש פשוט שקורא צרובים ו-MP3?

תודה.

1. הפאנל, הוא רק מפעיל את הHU, כן אתה נדרש להחליף את הרדיודיסק(HU).

2. מחירים של מכשירים שתומכים בMP3 נעים בין 400-8000 ש"ח, תגבש לעצמך תקציב ונוכל להמליץ לך על מכשיר מסויים.

בהיעדר תקציב השמיים הם הגבול...

under construction..

פורסם

ממליץ לך מכשיר בלאופונקט דגם ברמודה החשוב שלוש שנים מלאות ולא כמו שאר המותגים שנה על הליזר ויש למכשיר תוספות כמו קליטת רדיו מאוד גבוה, פלג ארופאי, VOL הדלקת מכשיר והשתקת המכשיר בכניסת שיחת טלפון.

פורסם
התקציב הוא עד 650 ש"ח. ד.א, יכול להיות שאבא שלי מקבל אח"כ החזר מהעבודה?
בתקציב הנ"ל אני ממליץ על JVC KDG310 , נוח , פשוט , אמין .

הייתי אומר שלא תקבל החזר , כשתחזיר את הרכב תוציא את הרדיו דיסק .

זה נכון

• תוכן חדש...