פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש פיוניר דגם ישן ואני אמר לקבל אחד מדגם חדש שאין לא את הצמת חוטים אני מעונין לדעת עם הצמה שיש ברדיו שלי יכולה להתאים מה שיש לי זה 1400 וקיבלתי 4800 תודה אוהד
הודעה אחרונה מאת אiהד אפרת, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. קניתי סאב Pioneer 1000w(400Rms מאיזה עץ עדיף לבנות את ה תיבה?? MDF או סנדוויץ?? וגם לחזק את הקופסה עם סיליקון או רק ברגים?? תודה.
הודעה אחרונה מאת WannaBe, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני מספר שבועות קניתי סט של מוראל דוטק (יד שניה) עדיין במסגרת האחריות. לאחר שחיברתי את הסט ניתגלה לי כי אחד הטוויטרים מתנתק בוליום גבוה. בהתיעצות עם חברי הפורום נאמר לי כי הבעיה דיי נפוצה ובמפעל בנס ציונה יחליפו לי את הטוויטר ללא שום בעיות. כאשר הגעתי למפעל נתנתי את הטוויטר לבחור ששם הוא אמר שהם יבדקו אותו ויחזירו לי תשובה. כעבור רבע שעה חזרתי למפעל והוא אמר לי כי המירכוז של הטוויטר נידפק (או משהו בסגנון) וכי אי אפשר לתקן את זה, בנוסף הוא תירצ זאת בסיבה שהטוייטר קיבל יותר מדי ווליום והוא לא יודע איך הטוייטר השני עדיין עובד כשורה. אני לא מבין גדול בתחום הרמקולים ולכן לא ידעתי בכלל מה לענות לו. מה שעיצבן אותי יותר היה שהוא אמר כי טוויטר חדש יעלה לי 200 שקלים (לטוויטר…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב. חשבתי לקנות לי פיאט אונו ,רציתי לשאול אם אפשר לשים בפיאט אונו מערכת רצינית ?. האם צריך לשדרג דברים כמו לשים קבל, אלטרנטור גדול ? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת koyote, -
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
לפני חודש הביאו לי רמקולים מי חול אמרו שהם טובים.....אחד 100 ואט אלה רמקולים של 4 אינץ קטנים בכדי לשים בדאש בורד ועןד רמקולי קומפוננט 6.5 אינץ של 180 ואט המוזיקה והאיכות מצויינים אבל ברדיו דיסק בווליום 26 זה מתחיל כבר לעשות רעשים וכאת אני חושב לשם איזה מגבר התקציב הוא עד 800 שח ואיזה מגבר לקנות מונו בלוק לא מונובלוק ומה זה בכלל...ובשביל המגבר שמעתי שצריך סלילים מיוחדים האם מישהוא יכול להסביר לי בקצרה איך הכל עובד
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הייתי היום אצל מתקין. לא משנה מי,והוא אמר לי שסאב בתוך תיבה עם זוית,זאת אומרת כאילו הסאב פונה כלפי מעלה מעט(כמו כל התיבות האוניברסליות) לא בריא לסאבים כי במשך השנים המימברנה מתעוותת בגלל ההדף השונה כביכול במקומות שונים בתוך התיבה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל העניין תודה שגיב.
-
בחירת טיוטר
מאת R8082- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איזה טיוטר יותר איכותי ונעים לאוזן לדעתכם MT-23 או MT-3
הודעה אחרונה מאת R8082, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מגבר של דרגון פלי 4 יציאות שהאוטו מכובה הוא בסדר שהאוטו מונע הוא מוציא רעשים של אלטרנטור מישהו יודע למה? תודה מראש
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סאב או סאבים שינוצלו כראוי על ידי המגבר בתיבה 28 ליטר אטומה או פורט. מהירים, פאנצים עמוקים ונמוכים ובעלי נצילות גבוהה - אני רוצה שיפתחו גם בווליום נמוך . אני חולה באס עמוק מרעיד ושמכה בך קשות . ממתין לעצתכם
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב, מזמן שלא כתבתי פה, בכל אופן..... מותקנת אצלי ברכב מערכת...כבר שנה וקצת...ללא כל בעיה עד כה..מגבר JBL לפתע מאתמול מתחיל להיכנס לפרוטקשן....רק בווליום חצי ומעלה, ורק בבאסים! מוזר? אם אין באס, הוא לא נכנס לפרוטקשן..רק בבאס!...ובווליום חצי, שיחקתי עם החיבורים...ונראה שהם לא מקצרים... השאלה היא?, ידוע לי שהמצבר שלי התחיל לרדת ביכולתו בזמן האחרון, כשאני מתניע לוקח קצת יותר זמן..והאור מהבהב כשאני מתניע וכו'... השאלה היא? האם לדעתכם יש קשר למצבר? והאם יכול להיות שבגלל שהוא חלש...המגבר עובד בפרוטקשן? בתודה מראש, דימה
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 8 תגובות
- 956 צפיות
שלום לכל החברים! לאחרונה רכשתי רכב מסוג סיטרואן סקסו ומן הסתם גם מערכת חדשה...! להלן המערכת: 1. פיוניר HU 5750 2. מגבר אוריון 4004 3. קומפוננט MB QUART DSE 213 ברצוני לרכוש כעת סאב ואין לי מושג ממה להתחיל אני רוצה שהסאב יהיה בגודל של 10 אינצ' (סקסו), ושיהיה מדוייק ואיכותי שלא ידפוק סתם בשביל הדאווין. לא יודע כמה בדיוק המגבר נותן בגישור אני מניח שחלקכם יודעים...לא חשוב המחיר כרגע אני רק רוצה לדעת איזה סאב בדיוק אבל בדיוק יתאים לי...? (דרך אגב הבגאז' יעבור איטום) אנא עזרו לי להשלים את המערכת תודה מראש עידן!
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 2 תגובות
- 803 צפיות
אני רוצה רמקולים 6X9 עד 400ש"ח תקציב מוגבל. אני מחפש איכות הרמקולים יהיו על HPF אז אין לי צורך הרמקולים עם באס חזק איכות סאונד רק
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני חושב לבחור פוקוס 2006 מהעבודה . אני יודע שבגירסה היוקרתית של הפוקוס זה מגיע עם סי די מקורי שמיוצר על ידי סוני. אבל לגבי הגירסת ליסינג אין לי מושג מה יש שם.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי .. אני מתלבט בין 2 סטים של קומפוננט הראשון זה הפוקל מסדרת K2power דגם 130KF (זה כמו ה165K רק בגודל 5 ורבע) או אינפיניטי מדגם האמצעי קאפה. 5.25 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15365 הגברה שמתאימה לשניהם יש .. אני מחפש סט חזק ונקי ואני שומע רק מוזיקה שחורה ד"א מישהו יודע מה טווח המחירים שלהם ? אשמח לקבל את עזרתכם אביחי
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 31 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום! אני שואל את השאלה לאחר שביצעתי חיפוש ולא ממש מצאתי את התשובה לשאלה. אז השאלה היא כזו: אצלי במגבר יש שלושה אפשרויות LP FULL HP,על איזו אפשרות צריך לשים בישביל הקומפוננט? HP? או FULL? כשאני שם HP הקומפוננט בקושי מוציא באס כלשהו כלומר ביכלל לא מדגיש את הבאס אבל כשאני שם על FULL הכל משתנה ישר ניתן להרגיש את הבאס יותר מקדימה. אז לפי דעתכם על איזה תדר צריך לחתוך את הקומפוננט? HP? FULL?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי נתן לי מגבר שהיה אצלו שני ערוצים 2X120WATT של boss-japan דגם: ea-333 מישהו מכיר?לא מצאתי בגוגל.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה הייתם מעדיפים פיוניר סדרה 7 או השמונה - חשוב לי preout גבוה ו 3 waycros. או שהאלפיין 9855 ודומיו עדיפים בהרבה על הפיוניר . תודה על עצתכם .
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
פוקאל אוטופיה או רוקפורד פאוור שניהם 6.5 אינץ . או מידים אחרים בכלל - מחכה לעצתכם .
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי זוג סאבים וי מקס 12''. לאחרונה קיבלתי המלצה להכניס את שניהם לתיבה אטומה כפולה. אחרי ההתקנה חשתי שאיבדתי כח וצליל לאחר ששמתי אותם באטומה והחזרתי אותם חזרה לשני תיבות עם פורטים. ברור לי שבתיבה אטומה שומעים יותר מדויק, אבל לדעתי שמעו פחות איכותי ויותר חלש, ותדרים מסוימים שהוא דפק בתיבה פתוחה בקושי נשמעו באטומה. יש לציין שהתיבות שנבחרו היו לפי הוראות היצרן הן לאטומה והן לפתוחה. השאלה שלי היא כזאת: 1. באיזה תיבה שומעים יותר איכותי? 2. יכול להיות שתיבה אטומה "בולעת צלילים" או מונעת מהסאב תדרים מסוימים? 3. שמעתי שתיבה אטומה שומרת על אורך חיים של הסאבים, זה נכון או שההפך?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר שנסע לחו"ל קנה לי את המגבר הנ"ל בדיוטיפרי ואתמול קיבלתי אותו. ליפני שאני מרכיב אותו ברכב החלטתי לבצע למגבר בדיקת הספק. ראשית אני רוצה לומר כמה הערות ואילוצים שהיו לי בבדיקה. 1. הבעיה העיקרית שלי הייתה ספק המתח. יש לי ספק מיוצב שבנוי ל - 30A - 25A וזה לא כל כך הספיק לצורך הבדיקה. המתח בבדיקה נע בין 14VDC כאשר המגבר דולק ללא עומס לבין 12VDC בעומס. כאשר המתח נפל למתחת ל - 12VDC לא ראיתי עוד טעם בהמשך הבדיקה. 2. יש לי בסה"כ 2 נגדי עומס בלבד, כאשר ההתנגדות של כל נגד היא 4 אוהם. לכן יש באפשרותי ליבדוק ביחד פעולה של 2 ערוצים בו זמנית ב - 4 אוהם, או לחבר את שני הנגדים במקביל ואז אני יכול ליבדוק רק ערוץ אחד. יש לציין שכל נגד של 4 אוהם הוא בהספק של 12,750 וואט לנגד. …
- 1 תגובות
- 708 צפיות
פירקתי מחליף דיסקים בלאופונקט מדגם CDC-A05/777 ומכשיר רדיו השולט עליו ממכונית מושבתת. המחליף הותקן שם בצורה אנכית, ואני מעוניין להתקינו במכונית שלי במצב אופקי. איך צריך לכוון את שני מכווני ההתקנה הנמצאים מתחת למעטה הפלסטי השקוף על מנת שיעבוד כמו שצריך ? תודה מראש, אורן
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין להביא סאב של חברת MTX מחו"ל והייתי רוצה לדעת איך החברה נחשבת ואיך הסאבים שלה... אין לי את הדגם שלו, אני רק רוצה בכללי לדעת איך החברה. ידוע לי רק שהוא 10 אינץ'. תודה, סם.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 5 תגובות
- 939 צפיות
יש ביקוש?
הודעה אחרונה מאת ido224, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קניתי רכב חדש והתקנתי את המערכת החדשה מגבר JBL GTO המדובר קומפוננט מורל מקרום 4" עם מישהו מכיר... הד יוניט - פיוניר 4700 סאב 305C שאני מת להעיף כי הוא הורס לי את הרמה ההתלבטות שלי היא בין 2 סאבים או VMAX או COMP VR רציתי לשאול את אלה שיש להם קודם איך זה יעבוד עם המגבר ומה מתאים למוזיקה אלקטרונית יותר וראפ אני אוהב בומים חזקים ומדויקים לעומת ה305 שיש בו באסים חזקים אבל לא מדויק אני ישמח לשמוע עוד הממלצות בטווח המחירים של הסאבים שצייניתי דרך אגב מה המחיר היום של ה VMAX?
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
יש לי מגבר של רוקפורד 900W איזה סאב עדיף? Pioneer 1000(400rms Kicker 150rms http://www0.shopping.com/xFS?FD=0&KW=kicker+c124 תודה.
הודעה אחרונה מאת WannaBe, -
- 1 תגובות
- 987 צפיות
אז ככה התקציב שלי הוא כ1000 שקל. אני צריך רדיו דיסק איכותי וטוב, משהו שלא יהרס לי תוך שבוע. הדרישות שלי הם כאלו: שיהיה אקויליזר טוב (אני אוהב לשמוע מוזיקה עם באסים טובים) וגם אני צריך שתהיה יצאית aux במכשיר. תודה רבה לכל העוזרים..
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 2 תגובות
- 758 צפיות
יש לי בעיה אני צריך לקנות רמקולים לרכב . אני מעדיף את הקומפוננט של מורל אבל השקעים המקוריים הם בגודל 6 אינץ ולמורל יש רק 6.5 . האם זה משנה ? זה יכנס או לא? כי אני מתכוון לשים אותם בשקעים המקוריים של הרכב ...
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 2 תגובות
- 878 צפיות
כשאני לוחץ לחיצה ארוכה על הכפתור של הכיווני שמיעה מופיע לי המסך הזה מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק?! ואיך מכוונים אותו...? תודה
הודעה אחרונה מאת עמנואל, -
מאזדה 3 - התקנה 1 2 3
מאת illuminator- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לשמוע מגורם בעל מאזדה 3 שביצע התקנה. אני מעוניין לבצע התקנת מגבר + סאב + קומפוננטים + רמקולים אחוריים 6 על 9 הבנתי שאת ה HU לא ניתן להחליף ומה שעושים זה מחברים מתאם למגבר . מישהו מכיר ? יודע ? הרכב הוא מליסינג כך שאני מחפש פיתרון יצירתי ללא הרס אשמח לשמוע אורן
הודעה אחרונה מאת smax, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום . יש לי דהיייטסו שרייד שנת 93. אני מעוניין לקנות סאבוופר + מגבר מונובלוק שיתאים לסאב . אני יקנה את המוצרים בארה"ב כי שם יותר זול . אני מכיר את החברות jlAudio , Mbquart - השאלה היא איזה חברה עדיפה או שעדיף מגבר וסאב של חברות אחרות בכלל . מה אתם אומרים עדיף מגבר של Jl-Audio 500/1 או מגבר של Mbquart דגם Qaa1000 . ומה אתם אומרים לגבי סאבוופר - איזה חברה יותר איכותיתי ? . תודה מראש לעונים , אשמח אם תוכלו לכוון אותי . שבוע טוב מאמיר.
הודעה אחרונה מאת truejoker,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 460 אורחים (הצג רשימה מלאה)