Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב או סאבים שינוצלו כראוי על ידי המגבר בתיבה 28 ליטר אטומה או פורט.

מהירים, פאנצים עמוקים ונמוכים ובעלי נצילות גבוהה - אני רוצה שיפתחו גם בווליום נמוך .

אני חולה באס עמוק מרעיד ושמכה בך קשות .

ממתין לעצתכם

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

המחיר הוא לא פונקציה כל כך - כי יש המון דברים יד שניה .

בעיקרון - אני חושב ש 2000 שח אמורים להספיק אבל הכל נזיל .

jingel

פורסם

הלנזר לא מתאים לתיבה קטנה,

למר ג'ינגל... אתה מבקש הרבה ונותן מעט, זאת אומרת, איזה מין ביצועים אתה דורש ועוד מתיבה 28 ליטר, גם אם תחבר סאב של 2000WRMS התוצאה שתקבל תהייה נמוכה מאוד, הביצועים בתדרים נמוכים יהיו ירודים ושום סאב בהספקים הללו לא יתפקד באופן אופטימלי בתיבה כזו, כול ה1500W יבוזבזו על כלום.

1.לפני בכלל שימליצו לך על סאב, כדי לקבל תוצאות טובות אתה צריך תיבה של כ50-90 ליטר,

תדרים נמוכים ממש תקבל רק מתיבה פתוחה.

2. בתקציב הזה הסאבים החזקים שאני יכול להמליץ:

PIONEER TS-W121SPL 2000Wpeak 750Wrms

Kicker L7 1500Wpeak 750Wrms

יש לרכטמן סאב היפוניקס 1000W תתקשר אליהם.

http://www.waistex.co.il/main.php?cat=107 ויש פה כמה מעניינים.

אם אתה מתכוון להרזיק שני סאבוופרים תצטרך להכפיל את נפח התיבה, לכן בגלל הדרישות שלך עדיף לך לחפש סאבוופר אחד בהספק גבוה.

פורסם
הלנזר לא מתאים לתיבה קטנה,

למר ג'ינגל... אתה מבקש הרבה ונותן מעט, זאת אומרת, איזה מין ביצועים אתה דורש ועוד מתיבה 28 ליטר, גם אם תחבר סאב של 2000WRMS התוצאה שתקבל תהייה נמוכה מאוד, הביצועים בתדרים נמוכים יהיו ירודים ושום סאב בהספקים הללו לא יתפקד באופן אופטימלי בתיבה כזו, כול ה1500W יבוזבזו על כלום.

1.לפני בכלל שימליצו לך על סאב, כדי לקבל תוצאות טובות אתה צריך תיבה של כ50-90 ליטר,

2. בתקציב הזה הסאבים החזקים שאני יכול להמליץ:

PIONEER TS-W121SPL 2000Wpeak 750Wrms

Kicker L7 1500Wpeak 750Wrms

יש לרכטמן סאב היפוניקס 1000W תתקשר אליהם.

http://www.waistex.co.il/main.php?cat=107 ויש פה כמה מעניינים.

אם אתה מתכוון להרזיק שני סאבוופרים תצטרך להכפיל את נפח התיבה, לכן בגלל הדרישות שלך עדיף לך לחפש סאבוופר אחד בהספק גבוה.

כן , יש לי תיבה כפולה מוכנה כבר - שקשה לי לוותר עליה - ודרך אגב אני קצת חולק על דעתך - אם אפשר על קבלת צליל טוב מתיבה כזו - אני יודע רוב הסאבים יתנהגו טוב יותר בתיבות גדולות יותר אבל זה הנתון - מה ניתן לשדך לה - אחד עצבני כמו hx2 או בככל 13w7 ששמעתי בתיבה של 35 ליטר שנשמע סוף הדרך - או בקיצור מה להביא - ודרך אגב אני מחפש מקסימום 1000 rms ב 1 אום אני רוצה שישאר למגבר הרבה אורך נשימה .

תודה על התגובה מקווה לשמוע ממך עוד

jingel

פורסם
L7 שיורד ל1 אוהם

שמעתי אותו - הוא יורד נמוך אבל יש עליו יותר מידי הייפ - - לדעתי הוא לא נשמע משהו בכלל .

jingel

פורסם

שני אינפיניטי פרפקט...

סה"כ כל אחד בתיבה של 28 ככה שתוכל להוסיף עוד תיבה במקום לבנות תיבה חדשה או להחליף את התיבה הקיימת...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שמעתי אצל מישהו מהפורום שיש לו בניה יפה מאחורה עם שני אינפנטי - אנילא יודע איזה - האוטו לדעתי הוא פורד אסקורוט ישנה .

נשמעים סוף עד הרגע שהם צריכים לרדת נמוך - משום מה שמה הם כבר לא מתפקדים - כנראה בגלל xmax נמוך / קצר .

jingel

פורסם

נשמעים סוף עד הרגע שהם צריכים לרדת נמוך - משום מה שמה הם כבר לא מתפקדים - כנראה בגלל xmax נמוך / קצר .

יכול להיות כמה סיבות המשמעותיות ביותר הן:,

התכנון של התיבה, לא מכוון נמוך.

מגבלות פיזיות של הסאב - XMAX, אולי יש תדרים נמוכים טובים בעוצמה נמוכה ובגבוהה לא.

מגבלות תכניות של הסאב, נתון FS גבוה - לא מסוגל להפיק תדרים ממש נמוכים (20-).

או נתון VAS גבוה, שצריך תיבה ממש גדולה כדי להפיק תדרים נמוכים טובים.

תמיר

פורסם

תמיר למה אתה זורק הצהרות חסרות כל שחר לאוויר???

מה הקשר עכשיו נפחי תיבות?

חסר סאבים מאוד חזקים,מדוייקים בעלי הספק אדיר שלא דורשים תיבות של 50-90 ליטר?

אתה יודע מה? כל סאב שבאמת נחשב לסאב כזה לא דורש את הנפח הזה ובד"כ מדובר על נפחים קטנים יותר (28-40 ליטר)

המממ...מס' דוגמאות להמחשה?

IDMAX by image dynamics

13W7, 12W7,10W7 by jl audio

XXX by RF

TITANIUM by eclipse

TITANIUM ELITE by PHOENIX GOLD

HX2POWER by rockford fosgate (3120,3110)s

והרשימה עוד ארוכה ואני אפילו לא ימשיך...

אגב מדובר פה על סאבים בהספקים של 500-1500 וואט RMS.

תמיר מתי תבין שסאבים זה לא רק SPL ותדרים נמוכים, סאב צריך לדייק להיות מהיר חד ולא מתפשר.

וכל התיבות הפתוחות,סלוט פורטד,אימפריליות,ארונות קבורה וכו', מאבדות מהיכולת של הסאבים לדייק ולהיות פאנצ'ים, רוצה תנועת אוויר מסיבית?---> תתקין מפוח אוויר מאחורה(גם יותר זול ,גם לוקח פחות מקום,וגם לא דורש הספק אדיר), מעבר לכך,בד"כ תיבות אטומות בנפחים קטנים, מצליחים להפיק מהסאב את המירב,גם בתדרים נמוכים ויותר חשוב בתדרים הגבוהים יותר (80-100HZ).

under construction..

• תוכן חדש...