Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דימה אני מציע לך לעשות כפי שהציע shalevho יכול להיות שהרמקולים עושים קיצר אצלי אותה בעיה עם המגבר והכל היה תקין חשבתי שהבעיה מהמגבר אבל לא, חברתי את הרמקולים לרדיודיסק והיום הרדיודיסק נכבה פתאום, הורדתי את הרמקולים לגמרי. ומחר אני הולך לחשמלי לראות מה קרה לרדיודיסק.

פורסם
יהודה נירא לי עשיתה סלט פה אתה מערבב הכל ביחד.

מה קשור זרם, קליפינג, סאב יורד ל 1אום?

מה זאת אומרת מושך יותר עוצמה ממה שישי לו?

אני לא מבין כל כך, אתה יכול להסביר לי.

תודה על העזרה!

רוב המגברים מיועדים לעבוד בין 11V עד 16V לא? או שטעיטי?

לגבי הזרם שהם מיועדים לעבוד , עד כמה שהבנתי האלטרנטור מייצר 12V בסיבובי סרק ו14.4V כשהמנוע עובד חזק , ועד 12V כל הזרם הולך למצבר למלא אותו רק השארית היא זרם חופשי שהולך למערכת אולי אני טעיתי .

אני מתכוון שכשהסאב מציג בפני המגבר התנגדות של 1אוהם הוא מושך יותר עוצמה/זרם מהמגבר.

2 - המגבר הספציפי הזה לא יציב כל כך בהתנגדות של 1 אוהם

3 כשהאלטרנטור יוצר זרם של 14.4V יש זרם למערכת , אבל כשהמצבר לקוי הוא לוקח יותר מהאלטרנטור לשימושו ואז לא נותר מספיק זרם חופשי למערכת .

אם תשים את העובדה שעכשיו המגבר צריך לעבוד חזק אבל יש לו פחות זרם יש לו בעיה.

ולמעשה כל מה שהתכוונתי שמערכת החשמל יוצרת בעיה כי המצבר נחלש ,אבל אם זה היה סאב נורמלי שלא יוצר ירידות להתנגדויות כאלו , ו/או מגבר שיציב בהן ,זה לא היה כל כך נשמע כמו במצב הנוכחי.

אני מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי יותר טוב . ומצטער על הניסוח הקודם הוא היה קצת חסר ו/או לא ממוקד בתודה על ההערות יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

ביום שישי, אני יודע שחבר שלי שמע במערכת שלי מוזיקה כ40-50 דק' בלי התנעה!!!

מה שידוע כלא בריא...ואוכל את המצבר המסכן...גם ככה הוא בן 3 אצלי...שזה דיי הרבה..

נתתי למערכת קצת חופש (בלי הרבה באס)...ולמצבר להיטען קצת...

ועכשיו טפו טפו טפו נראה שהכל תקין...

עובד דיי בסדר...

בכל אופן בעוד 3K יש לי טיפול 10K ושם תמיד בודקים לי מתח מהמצבר...אז אני פשוט אבדוק בעומס המערכת את המתח שהמגבר מקבל...וזהו!

ואם הכל יעבוד טוב כמו עכשיו אז ממש לא איכפת לי מה היה שם:)

בכל אופן, אני מקווה שזה לא רק להיום שהכל עובד...אלא יימשך לאורך זמן...למרות שאני בספק..

בכל אופן תודה לכולם.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
לגבי הזרם שהם מיועדים לעבוד , עד כמה שהבנתי האלטרנטור מייצר 12V בסיבובי סרק ו14.4V כשהמנוע עובד חזק , ועד 12V כל הזרם הולך למצבר למלא אותו רק השארית היא זרם חופשי שהולך למערכת אולי אני טעיתי .

אני מתכוון שכשהסאב מציג בפני המגבר התנגדות של 1אוהם הוא מושך יותר עוצמה/זרם מהמגבר.

2 - המגבר הספציפי הזה לא יציב כל כך בהתנגדות של 1 אוהם

3 כשהאלטרנטור יוצר זרם של 14.4V יש זרם למערכת , אבל כשהמצבר לקוי הוא לוקח יותר מהאלטרנטור לשימושו ואז לא נותר מספיק זרם חופשי למערכת .

אם תשים את העובדה שעכשיו המגבר צריך לעבוד חזק אבל יש לו פחות זרם יש לו בעיה.

ולמעשה כל מה שהתכוונתי שמערכת החשמל יוצרת בעיה כי המצבר נחלש ,אבל אם זה היה סאב נורמלי שלא יוצר ירידות להתנגדויות כאלו , ו/או מגבר שיציב בהן ,זה לא היה כל כך נשמע כמו במצב הנוכחי.

אני מקווה שעכשיו הסברתי את עצמי יותר טוב . ומצטער על הניסוח הקודם הוא היה קצת חסר ו/או לא ממוקד בתודה על ההערות יהודה.

יהודה, אלטרנטור לא מייצר זרמים שונים, יש לו וסת שנותן מתח קבוע, בד"כ זה 14.4.

רוב האלטרנטורים נותנים מתח טעינה כבר בסרק (800-900 סל"ד), ולכן אין כלל בעיה וכל עוד הרכב מונע יהיה 14.4V.

אם יש בעיה באלטרנטור, ופאזה לא תקינה,מיישר לא תקין , וסת תקול וכו', יכול להיות שהוא יתן זרם חלש יותר ומכאן לא יהיה מתח טעינה כלל,ואו מתח טעינה חלש.

כאשר ישנו מצבר עייף, העומס נופל על האלטרנטור ומכאן מתחילות הבעיות של נפילת המתח (מפל המתח), כמוכן במצב כזה ישנה אופציה לגרימת נזק לאלטרנטור שכן הוא אינו מיועד לעבוד ללא המצבר.

under construction..

פורסם
יהודה, אלטרנטור לא מייצר זרמים שונים, יש לו וסת שנותן מתח קבוע, בד"כ זה 14.4.

רוב האלטרנטורים נותנים מתח טעינה כבר בסרק (800-900 סל"ד), ולכן אין כלל בעיה וכל עוד הרכב מונע יהיה 14.4V.

אם יש בעיה באלטרנטור, ופאזה לא תקינה,מיישר לא תקין , וסת תקול וכו', יכול להיות שהוא יתן זרם חלש יותר ומכאן לא יהיה מתח טעינה כלל,ואו מתח טעינה חלש.

כאשר ישנו מצבר עייף, העומס נופל על האלטרנטור ומכאן מתחילות הבעיות של נפילת המתח (מפל המתח), כמוכן במצב כזה ישנה אופציה לגרימת נזק לאלטרנטור שכן הוא אינו מיועד לעבוד ללא המצבר.

הבנתי . תודה על התיקון ועל ההסבר . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אהלן,

גם אצלי היתה תקלה מאוד דומה עם המגבר 75.4, גם נכנס לפרוטקשן בווליום חצי, הנמיך ווליום ואחרי כמה שניות היה מחזיר... בסופו של דבר התברר שהתקלה לא במצבר ולא באלטרנטור כמו שכמה מהאנשים פה כתבו... התקלה היא במגבר עצמו. למזלי היתה אחריות על המגבר, אז ללא היסוס מסרתי אותו לתיקון (מעבדות ניופאן), ואחרי שבוע הוא חזר עליי ועבד כמו חדש.

פורסם

וואלה?

אז מה למסור אותו לתיקון?? גם לי יש אחריות עוד לאיזה חצי שנה...משהו כזה..

אבל התקלה חלפה בינתיים...

פורסם

תנסה לשים דיסק עם הרבה באסים ותראה מה קורה. אצלי זה היה בולט במיוחד בשיר של 2PAC - How Long the will mourn me, שהוא עשיר בבאס, המגבר פשוט היה משתולל בשיר הזה...

פורסם

בדקתי היום.....שעה שלמה היה מלא באסים!!

עם Boost

הרמקולים כמעט התפוצצו...הכל עבד ועובד כמו שצריך!

מקווה שזה לא יחזור.

• תוכן חדש...