Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 - התקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני לא יגיד לך שהחבר'ה במאזדה לא צודקים - אבל הם יודעים להגזים לא מעט.

עד לא לפני כמה חודשים היה בבעלות ההורים שלי מוסך מורשה ומרכזי מאוד גדול, וכשהתחלתי לעשות את מה שעשיתי ברכב שלי (ועשיתי המון!!) שאלתי את אחד מבוחני הרכב שם מה הנהלים ומה מקובל בנושא של האחריות לאחר שהתעסקתי עם הדברים האלו, והוא אמר חד משמעתי שהאחריות תתבטל אך ורק - שים לב - אך ורק אם יוכח ע"י אותו מוסך, שהתקלה שבגינה אתה מבקש את האחריות, חד משמעית נגרמה כתוצאה מההתקנות השונות ברכב.

בקיצור, אם הם לא מוכיחים שבגלל שהתקנת מערכת (ולא משנה איזה) הווינקרים שלך הפסיקו לפעול, או שחלונות החשמל כבר לא עובדים, או שמליון ואחד דברים - אתה זכאי לקבל את האחריות....אני מניח שבמקומות האלו אוהבים להפחיד אנשים שקצת לא מבינים.

בינינו, אם אתה הולך למקום מקצועי, שעושה עבודה כמו שצריך, אין לך ממה לפחד בקשר לתקלות.

מה יגידו כל אותם אנשים שהתקינו למשל דיבוריות? או דלקנים? או מליון ואחד דברים ברכב? מה? גם הם איבדו אחריות? זה שטויות!

אבל בכול מקרה, אני מבין את הדאגה שלך - וזו בהחלט החלטה אך ורק שלך - ותעשה מה שטוב לך.

בהצלחה בהמשך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד - אני לא חושב שאתה צריך ללכת למוסך מורשה .. יש גבול.

פשוט לך למתקין שאתה בטוח שהוא יודע מה הוא עושה (או שתתקין לבד).

הוספת ה"אינטגרציה" היא איפשהוא בתחום האפור ואפשר לשחק עם זה.

היא תאפשר לך לקבל 4 ערוצים אבל מכיון שאתה מעוניין ב4 רמקולים שמזוג הימניים שומעים סריאו ימני ומזוג השמאליים שומעים סטריאו שמאלי יש לך שתי אפשרויות:

1. להתשמש במפצלי RCA למגבר שעולים 20 שקל. החסרון - תלוי במגבר אבל חיבור כזה מבטל לך יכולות חיתוך שאני מתאר לעצמי שהיית רותה לעשות לפי סוג הרמקול.

2. אפשר לחבר את הרמקולים הימניים במקביל ב2 אוהם. החסרון - צריך לבדוק אבל יש מצב שתקבל ירידה באיכות השמע.

המלצה - לך על סט קומפוננט (האינפינטי ...) וסאב. אלא אם כן מאוד אכפת לך ממי שיושב מאחורה ...

פורסם

איזו הקצנה...."להתשמש במפצלי RCA למגבר שעולים 20 שקל. החסרון - תלוי במגבר אבל חיבור כזה מבטל לך יכולות חיתוך שאני מתאר לעצמי שהיית רותה לעשות לפי סוג הרמקול."

לא צריך להגזים יותר מדי....אחרי הכול זה כולה מפצל RCA, אומנם יוריד מעט את העוצמה שתיכנס למגבר - אבל שם יש לנו גם קרוס נורמלי וגם הגברה נורמלית....בשביל מערכת מקורית זה בהחלט פתרון מצויין.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לפוחת התדר:יש לך מגבר JBL 75.4 . יש במגבר הזה אופציה לחיבור ללא כבלי RCA ( כניסת HI POWER )

כלומר אופציה זו מחליפה את מתאם RCA שהציעו לך להוסיף ומשתמשים בזה כאשר אין יציאות RCA ברדיו דיסק.

היתה לי לפני שנה סיאט איביזה עם רדיו מובנה והיה לי מגבר קנווד עם כניסות HI POWER . חיברתי את הרדיו למגבר בחיבור של HI POWER והכל עבד מצויין.

יך מבצעים את החיבור:

כבלים לחיבור לרמקולים מהרדיו דיסק מובנה מחברים לכניסת HI POWER במגבר ( יש שתי כניסות , בכל כניסה מחברים 2 זוגות רמקולים ). בהמשך הכל רגיל: מושכים כבלים מהמגבר לרמקולים.

• תוכן חדש...