Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הייתם מעדיפים פיוניר סדרה 7 או השמונה - חשוב לי preout גבוה ו 3 waycros.

או שהאלפיין 9855 ודומיו עדיפים בהרבה על הפיוניר .

תודה על עצתכם .

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

תצוגות לא מעניין אותי בכלל - מצידי שיהיה המכוער ביותר העיקר שיתן לי מה שאני רוצה

חיתוכים שליטה על כל אלמנט בנפרד ופרה אואט גבוה

jingel

פורסם

אלפיין

לי יש סדרה 8 ואין חיתוך בנפרד לכל רמקולים

אבל אם כבר מערכת כזאת אז בטח יש לך מגרים אז תשתמש בחיתוך שלהם

פורסם

תשובתך הולמת אך כפי שנבדק לאחרונה בפורום אז חיתוך של ההד יוניט הוא הרבה יותר מדוייק אמין ויעיל מהחיתוך של המגברים .

jingel

פורסם
http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_63891892,00.html

דווקא על פי האתר של פיוניר הוא תומך בקרוס 3 ערוצים

אכן הבחור צודק - אם כך שוב אחזור על השאלה - פיוניר סדרה 7 או שמונה - פרמייר או רגיל או ללכת בכלל על האלפיין - צאו מנדקות הנחה שהכוונה לבנות משהו איכותי אבל כמובן לחסוך בכסף - אני לא מאלה שרוצים להגיד יש לי כזה וכזה אלא פשוט לשמוע כמו שאני רוצה

jingel

פורסם

אם אין כוונה במערכת אקטיבית לחלוטין (וגם את זה אפשר לקבל מקרוס חיצוני) אין טעם לחפש את זה דווקא בהד יוניט.

אפשר פירוט לגבי שאר המערכת?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אם אין כוונה במערכת אקטיבית לחלוטין (וגם את זה אפשר לקבל מקרוס חיצוני) אין טעם לחפש את זה דווקא בהד יוניט.

אפשר פירוט לגבי שאר המערכת?

אני חושב שאני מחפש אקטיבית - אם אני מבין את הכוונה אבל אשמח להסבר.

הכוונה : מגבר לטויטרים , מגבר לקדמיים ומגבר לסאב .

הבנתי שהקרוס של ההד יוניט הוא הכי טוב אפילו יותר מחיצוני - אבל אני פתוח להצעות - ודרך אגב אני לא מחפש לפוצץ סתם כסף

jingel

פורסם

אמרתי לך שיש בסידרה 8 את הקרוס 3WAY אבל לא הייתי בטוח במאה אחוז. אבל מה שאני רוצה להגיד שלאלפיין יש יותר אפשרויות ו תיכנון של התפריט שלו מסבירה לך בידיוק מה אתה עושה אם הקרוס. בפיונר זה נירא קצת מסובח לדעתי. גם צבע של התצוגה שלו יותר נעימה לעיין אז תחשוב.

לSWIFTOREN תרד מהסטיגמה שלך של פיונייר=דולפינים (תצוגות) ואלפיין=איכות נטו. גם לאלפיין יש תצוגות יפות ואפילו יותר יפות מפיונייר וגם פיונייר סידרה 8600 9600 מכשיר מצויין בהשווה ל אלפיין 9855. שני המכשירים ברמה, אבל צריך ליבחור.

פורסם

אומנם נכון ל 9855 ישנם גם תצוגות יפות , אבל מה לדוגמא אם ה 9853 , מכשיר שאמור להיות ממש ב רמה של ה 9855 , לא ?!

לדעתי התצוגות שיש במכשיר הזה הם ממש כמו ברדיו דיסק של 100 ש"ח , עכשיו אני לא אומר שזה רע כי כל אחד

ומה שחשבו לו . סתאם ניראה לי לא הגיוני שהם בכלל לא השיקעו טיפה במינימום של תצוגה למכשיר ברמה כזאת.

(וכן אני יודע שיש את הנקמאצי שאולים פי 10 ולהם בכלל יש תצוגה של רדיו דיסק שנת קוקוס ...)

אבל מה שכן אני לוקח משהו אחד , שבאמת מהפיוניר סידרה 8 הוא לא רק תצוגות הוא גם מכשיר ברמה גבוה מאוד

אומנם עדין לא עם אותו מס. אפשרויות כמו שיש ל 9855 , אבל בהחלט הוא לא רק רדיו דיסק עם "תצוגות יפות" ...

פורסם

fiberman, אם יש לך מכשיר מסדרה 8 ואתה אומר שאין לו חיתוכים, אז כנראה שאתה לא מכיר בשיט חצי מהפונקציות שיש למכשיר הזה \ ממש לא יצא לך לקרוא את המניואל שלו.

לא סתם המכשיר הזה עולה כמה אלפים. ההסבה ממצב standard למצב 3 way network נעשה באמצעות סוויץ' קטן שנמצא מאחורי המכשיר (על הגב שלו, מתחת לתושבת ברזל). יש להכניס מברג קטן ולהזיז את המתג.

לגבי מה לקנות אלפיין או פיוניר, הסדרות הגבוהות של החברות הן ברמה גבוה. אם ממש מתעקשים למצוא הבדלים אז פיוניר קצת יותר מצועצע עם פאנלים נפתחים ותצוגות הצבעוניות. מבחינת איכות שמע - פסיכולוגי בלבד. שני המכשירים יספקו את המשתמש הממוצע +.

אישית, מה שהוביל אותו לקנות את הפיוניר ולא האלפיין היה המחיר, ואני ממש לא מצטער על זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקי - אז נשארה לי שאלה אחרונה בנושא - או לפחות ככה אני מקווהץ

מה לקנות - פיוניר 8600 או אלפיין 9853 או אלפיין 9855.

בהנחה כמובן שהבדל המחירים הוא 600 שח בערך ץ הייתי מעדיף לחסוך אותם אם הייתי יודע שאין שום הבדל - אם יש הייתי שמח לשמוע עליו .

תודה

jingel

פורסם

לך עם מה שאתה מרגיש. פיוניר יעשה לך טוב? סבבה. אלפיין יעשה לך טוב? גם סבבה.

המכשירים ברמה הזאת הם די דומים, השאלה היא עד כמה המותג משנה לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...