פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברה אני עומד לרכוש את הסאב והייתי רוצה חוות דעת למי שיש את הסאב או שהיה לו ... תודה מראש .רומן.
הודעה אחרונה מאת droid, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זו הינה שאלה טיפה מוזרה אבל.. לפני כשבועיים אחי חזר מחו"ל ועם מתנות לכל המשפחה... לפני שנסע ביקשתי ממנו שיביא לי סאב כמתנה ממנו .. אז הוא הביא לי אני ממש נהנה מהסאב אבל לא יודע איזה סוג הוא ! על הסאב יש סמל כזה באדום ובו כתוב : Punch xlc עכשיו חיפשתי באינטרנט עליו ומצאתי שהוא של ROCKFORD אבל מצאתי בכמה גדלים 10 אינץ 12 ו15! וכל אחד הכוח שלו שונה.. עוד דבר האם יש כזה סאב אטום למכונית ??? כי בסאב שהביא לי יש רק את העיגול של הסאב עצמו ואת כניסות הפלוס והמינוס!
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים מישהו יודע מה ההבדל בין הדגמים . תודה לכולם מראש
הודעה אחרונה מאת smax, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
כרגע באוטו שלי יש רדיו דיסק של BOSS ויש לי אפשרות להחליפו לרדיו דיסק הזהCDXR3300 Sony ...או שניראה לי דגם של שנה קודם..כדאי?
הודעה אחרונה מאת gks, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי מס' שאלות: הראשונה, למי שיצא להסתכל על הקרוס אובר של סדרת הפולס (כלומר מבפנים) ראה שיש מן גו'ק שאפשר להוזיז אותו, אשמח לדעת מה התפקיד שלו, לפני שאני ינסה לבד ואני יהרוס משהו השנייה, יש לי את הסט של החמש ורבע של פולס, שומעים בהם יפה אבל משהו לא מסתדר לי.. הסט אמור לספוג בין 70 -80 RMS ולנגן טוב, ואני נותן לו סך הכול בין 30 -40 (BOSS 150C) וכשאני מגביר טיפה הרמקול מתעוות, והשמיעה הולכת, אז אני שומע יפה, אבל לא בעוצמה שאני רוצה.. יש למישהו השערות ? שלישית, יש לי את הפאנל JVC KD-G805, באקווליזר יש משהו שנקרא WIDTH אפשר לדעת מזה ? בחיתוכים של הצלילים הנמוכים ("הבאסים") יש לי מ60 - 120 בקפיצות של 20... אני מכוון אותו על 60, זה החיתוך האידיאל? או שכד…
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי שאלה קצרה היכן יציאת היי-פאוור ברכב מאזדה 3 ?? שמעתי שיש יציאה שכזאת . נמצא מאחורי מערכת ה HU המובנת או במקום אחר ברכב ?
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון איתם ? ובכללי איך MBQUART כיצרני רמקולים ? בחיפוש בגוגל הבנתי שזה הרמקול : http://www.acaraudio.com/product_info.php?manufacturers_id=17&products_id=258 מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני בדרך לקניה של מגבר, קיבלתי שתי הצעות דומות לשני מגברים שונים. אודה לכם אם תעזרו לי ותכוונו אותי למגבר האידיאלי עבורי (אין לי ידע בנושא כלל) המגבר מיועד לרמקולים JBL 6/9 210W 75W RMS ומאוחר יותר גם לסאב. הנה שתי האפשרויות מגבר של LOGIC 1000W 4 יציאות, לא זוכר את הדגם. מול מגבר Impedance imp75.4 4 ערוצים 75W rms*4 על לוג'יק שמעתי, על אימפדנס לא, הוא גם טיפה יותר זול.... תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת erezmi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
way3 165 3ve מה דעתכם ? כדאי לשלם 2000 שקל על חדש??
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 838 צפיות
שלום רב לכולם, חזרתי אחרי המון זמן יש ברשותי קלריון מדהים כבר שנה ה746 24 ביט ואני מאוד מרוצה ממנו. יש לי אפשרות להחליף אותו ב פיונייר P1Y ללא תוספת כול שהיא, מחבר. השאלה שלי מה ההבדלים העיקריים בין 2 המכשירים ומה לדעתכם יותר עדיף ולמה. כמובן שאני מרוצה מהקלריון שלי אך בא לי לחדש קצת את המערכת שלי. בברכה ADVANT.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
איזה סאב הכי חזק ואיכותי אני יכול להביא למגבר Magnat Phantom Monoblock תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
גישור במגבר.
מאת yoniko- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לפני כמה ימים הסתכלתי בחיבורים במגבר שלי יש לי מגבר של אלפיין 4 ערוצים ומחוברים אליו קומפוננט וסאב. עכשיו בחיבור של הסאב למגבר יש חוט אחד שמחובר לפלוס של ערוץ אחד ולמינוס של ערוץ שני. האם זה נקרא גישור? אני לא ממש מבין בחיבורים וכל זה אני רק רוצה להיות בטוח מה מחובר למה. אם אתם רוצים תמונה אני יעלה רק תגידו. תודה.
- 2 תגובות
- 890 צפיות
אני חושב לקנות מגבר של http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=155 או מגבר כזה http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=BA2200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=388&aff=Zap וסאב 100% אני קונה יד שניה במחיר 400 שקל http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=236 עכשיו אני רוצה לדעת איך מערכת כזו בתור התחלה אני לא מחפש רמות גבות לאט לאט אני ישפר את מערכת. בקשר למגבר השאל מעדיף מגבר של 2 או 4 אני חשבתי 4 כי אני יכול לחבר עליו גם רמקולים או קומפוננט אני אשמח אם תכלו לעזור לי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 998 צפיות
http://en.toppreise.ch/prod_53757.html משהוא מכיר? מחיר ביחס לנתונים?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Adire Audio Shiva http://www.adireaudio.com/Mobile/ShivaSeries.htm Phoenix Gold Xenon X12D4 אני יודע שיש בזה את הקטע של טעם אישי וכו' אך עדיין יש נתונים ודעות של כל אחד... איזה סאב לדעתכם איכותי יותר ולמה?
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ZS12SQ&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap# http://www.car-media.co.il/product.asp?productid=10 שלום חברים! מה אתם אומרים על שני הסאבים האלה? מישהו מ פה שמע אותם בפעולה? איזה משניהם יותר מומלץ? באילו תיבות? יוגבר על ידי מונובלוק חלש יחסית (B.2.250.1 ) תודה.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
אני מחפש מישהו לשמוע את ה 9847 רצוי עם מגבר ממוצע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 2 תגובות
- 925 צפיות
טוב אז ככה את הסרווין ווגה VMAX שמעתי במפגש ואהבתי אותו,צליל מאוד יפה דופק יופי יופי. את האלפיין לא שמעתי אבל קראתי דברים טובים עליו. עכשיו מפורסם בפורום מכירה סאב של אלפיין והוא פחות או יותר במחיר של VMAX. אז השאלה שלי היא איזה לבחור, את הכיוון הבנתם...SQ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
- 2 תגובות
- 855 צפיות
שלום יש לי סאב 10 אינץ של חברת ORION והוא היה בלי רשת הגנה וקיבל מכה קצת מעל אמצע המיברנה והתבקע טיפה.... רציתי לשאול איפה אפשר לסדר את זה אם אתם מכירים מקום וכמה זה עולה? אם אפשר הייתי רוצה אולי להחליף את כל המיברנה האם זה אפשרי? ספרי לי בבקשה על סידורי התקנה ומחירים והיכן אפשר לסדר תודה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 4 תגובות
- 756 צפיות
הבאתי תיבה חדשה בערך כ 50 ליטר התיבה PORTED כדאי לנסות לחבר את הסאב שיש לי(LANZAR MAX 12) יש בזה סיכון ? אני רק רוצה לבדוק אם יש שיפור בסאונד כי עד עכשיו יש לי רק אטומה.. תודה מראש אלון.
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אימא טסה לחו"ל ושהיא תחזור כנראה גם יחזור איתה מגבר חדש... אני מבקש המלצה למגבר מונובלוק שיתאים לסאב קיקר cvr בתקציב של 1000 ש"ח... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היכן אפשר לקנות פאנל מיוחד לטויוטה קורולה שיהיה אפשר לשים רדיו דיסק אחר?. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת amit20, -
מגבר rockford
מאת WannaBe-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 952 צפיות
מעונין בחוות דעת אל המגבר rockford 301x וסאב שהוא יכול להחזיק תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש חברה שנקראת CONCEPT . אני יודע שזו חברה אמריקאית ושמעתי עליה בינתיים רק דברים טובים. אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת, אני ישמח.
הודעה אחרונה מאת The Last Don22, -
בעיה במגבר
מאת NAUS- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם שאלתי אתמול שאלה אך לא הגדרתי אותה נכון אז ככה יש לי 2 מגברים 1 של דרגון פלאי 4יציאות וה2 של סוליד אודיו 4יציאות f43 הסוליד עובד מצויין אך כאשר אני מחליף אותו בדרגון פלאי יש רעשים ברמקולים רק כאשר האוטו מונע כשהוא מכובה הרכב שומעים טוב העברתי כבלים ישירות מהמצבר וזה גם לא עזר שלחתי את המגבר 3פעמים לתיקון והוא אמר לי שהכל תקין אני לא יודע מה לעשות חיברתי את הרימוט לכבל מתח בשביל לראות אם זאת הבעיה וגם לא עזר יכול להיות שהכבלים דקים?8גייז?אני כבר התייאשתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד תודה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
ראיתי שיש פרסומת של סאונד סנטר אפקט. לפני בערך חודש הלכתי עם דוד שלי לקנות מערכת, נכסנו לסדנא היא נראת מושקעת ומקצועית. המוכרים מאוד נחמדי ומקצועיים, בסוף דוד שלי קנה נאקמיצי וסאב של קיקר קומפ סי. ההתקנה הייתה מאוד מקצועית לדעתי ובסוף היא נראתה יוצא מין הכלל. ביררנו בכמה מקומות והמחירים של היו הכי זולים. אני ממליץ בחום על החנות ביגלל מחירים, יחס ומקצועיות. צירפתי תמונה של ההתקנה, התוצאה הסופית לדעתי יצאה חבל על הזמן. אני לחנות הזאת חוזר אני מבסוט ממנה, וגם שיגיע טורי למערכת אני ירכיב אותה שם.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 998 צפיות
אני צריך עזרה במציאת נתונים של מגבר אינפיניטי דגם קאפה 102A על המגבר רשום 100WX2 300WX1 אני רוצה לדעת האם הנתונים הנ"ל הם בRMS לכמה אום יורד במגבר נצילויות וכו' בתודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום... אפשר לקבל הכוונה למדריכים לבניות בפיבר? אני גם צריך ללמוד איך ניתן לחשב נפחים בתיבות לא סימטריות... יש איזה טכניקה?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
בניית תיבה
מאת POHUIST- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לבנות תיבה ל pioneer 1000 אז היבנתי כבר מהפורום שצריך להישתמש בmdf אכשיו מה שה מעניין אותי כמה ליטרים אני צריך לעשות את התיבה?(יש לי פיגו 206 אז אין הרבה מקום) והאם זה משנה באיזה שיפוע הסאב? והאם זה משנה באיזו צורה התיבה?(מרובע.משולש......)
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה המצב אנשים מה קורה... אז ככה קניתי בשעה טובה רכב מאזדה לאנטיס.... אני רוצה להרכיב מערכת עליו התחלתי כבר בקניות... אבל יש לי כמה התלבטויות... אז ככה קניתי רדיו דיסק jvc mp3 kd-g455 מגבר של פונר 200 ואט 2 יציאות דגם: gmx-352 בקשר למגבר קבלתי הצעה על החלפה... לקבלת מגבר של B52 1400 ואט 4 יציאות ועוד תוספת של 150 שקל ... משתלם לי?. סאב של פיונר 450 ואט 10 אינץ פרימייר אז עכשיו חסר רמקולים אחוריים וקומפוננט? בקשר לרמקולים אחוריים.. יש שתי אפשרויות... 1) פיונר 350 ואט סדרה כחולה 2)קנווד 280 ואט.. אם יש למישהו עוד הצעות אני ישמח לשמוע... ובקשר לקומפוננט לא ידוע עדיין אבל שמעתי שמורל פולס טוביםם... י…
הודעה אחרונה מאת Slava 1982,