פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קומפוננט audiobahn as62q איך הרמקולים?? מה יותר טוב קומפוננט audiobahn as62q או morel pulse הם בערך אותו מחיר
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, דוד שלי בא ממש בקרוב ואני מחפש חנות בלוס אנג'לס שאפשר לקפוץ אליה ולקנות את המוצר על המקום. מישהו מכיר אחת? (onlinecarstereo.com לא עונים בטלפון )
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מקווה שאני מבין נכון את מה שאני מתכוון לשאול... במידה ויש לסאב 2 סלילים של 4 אום 1. האם אני חייב לחבר את 2 הסלילים או שאפשר 1 והסליל השני אופציונלי? 2.במידה ואני מחבר סליל אחד בברידג' במגבר א' וסליל 2 במגבר ב' האם ההתנגדות יורדת ל2 אום או נשארת 4?
הודעה אחרונה מאת MAORSO, -
- 4 תגובות
- 968 צפיות
חבר'ה תגידו לי תתחדש סוף סוף זה קורה ...........אני קונה סאבבבבבבבבבבבבבבבבבב (המערכת היא : קומפוננט jbl +מגבר jbl 75.4 האגדי , אחוריים קנווד 80 rms + רדיו דיסק קנווד 4028 ) אומנם לא דה בסט ....אבל בשבילי זה מספיק הסאב המדובר הוא קיקר comp c12 הוא כמו ילד שלי ולכן אני רוצה לבנות לו תיבה ולא לקנות , אפילו אם זה יעלה לי יותר רק הבעייה היא שאין לי שמץ ממה להתחיל אפילו מהעץ ..קראתי שחלקכם ממליץ על mdf וחלק על הסנדוויץ . בקיצור הנה השאלות : 1) איזה עץ ? 2) איזה נפח תיבה ממולץ ? 3) מה המידות ? 4)האם צריך צמר בפנים ? 5) איזה דבק וברגים ? בקיצור כל מי שחושב שיכול לעזור מוזמן בברכה ,ותודה לכל העונים והמגיבים .
הודעה אחרונה מאת asafy78, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , המערכת כרגע כוללת : HU - קלריון DXZ-646 סט קומפ' קדמי מורל דוטק מגבר רוקפורד 4004 סאב קיקר. C-12 בתיבה אטומה. הסאונד בהחלט נקי וטוב אבל אני מרגיש שחסר לי עוצמה. חשבתי לנצל את ההגברה של הרדיו דיסק שלא מנוצל כרגע לכלום ולחבר 6X9 מאחור להשלמת הסאונד. אני בכוונה לא רוצה משהו חזק מדי מאחורה כדי שלא יהרוס וימשוך את הסאונד מקדימה אלא רק ישלים את הצליל. יש לכם המלצות כלשהן ? למי שיש נסיון והתאכזב אחרי שהוא הוסיף למערכת דומה לשלי 6X9 אשמח לשמוע.. אין לי חשק להיפרד מכמה מאות שקלים סתם ולגלות שזה היה בזבוז זמן. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הייתי בחנות ואמרו לישאלתי בקשר למורל) יש אחריות שנה אבל לא לטווטרים במקום אחר אמרו לי אין אחריות מה זה אמור להביע?? מקום אחד יש אחריות מקום אחר אין ובמחירים יש הבדל של 200שח המוכר אמר לי שה אם אין אחריות וזה זול זה אומר שהם עושים את הרמקול משאריות האם זה נכון??? אני לא יודע אם לאמין לדבר כזה זה נישמע לי הזוי
הודעה אחרונה מאת CaRismA, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 950 צפיות
שלום, לפני כמה שבועות קניתי רמקולים אחוריים 9X6 JBL 70 וואט RMS ומאז כל הסאונד עובר לחלק האחורי של הרכב, מקדימה יש לי רמקולים פשוטים שנקנו ב 25 שקל ליחידה (5.25) ברכב לא קיים סאב ולא מגבר. השאלה היא- איזה רמקול אני יכול לקנות כדי לתקן את בעיית הסראונד (אי אפשר לשחק עם הפיידר של האיקוולייזר משום שהרמקולים הקדמיים כאלה גרועים שבכלל הסאונד נהרס) אשמח לקבל הצעות.
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב כול המערכות מאוד זולות?? למה ?? זה זיוף?? ***לא על כל שאלה צריך לפתוח ת'רד. תרכז את כל השאלות בת'רד אחד.
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
DVD מול CD
מאת Soundman- 2 תגובות
- 855 צפיות
מה עדיף מבחינת איכות. DVD של קלריון דגם :VRX935VD קישור לדגם דומה. 936 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1810או מכשיר כמו פיוניר 8600 או אלפיין 9855/9835 מבחינת איכות המכשיר. ופונקציות. לא להתיחס למחיר.
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- 1 תגובות
- 825 צפיות
הרדיודיסק הוא SONY CDX-S2200 אבל הדגם הישן שלא קורא MP3. תודה.
-
- 1 תגובות
- 790 צפיות
ברדיו דיסק רגיל בממוצע 22 * 4 ( וואט לערוץ ) השאלה אם אפשר להפוך את זה ל 50 *2 ואיך ? תודה מראש לכל העונים.
-
קומפוננט ??
מאת ofir351- 0 תגובות
- 657 צפיות
מישהו מכיר את הקומפוננט של מגנט דגם קלאסיק 216. ואם כן איך הם ומה הם שווים .? תודה .
הודעה אחרונה מאת ofir351, -
- 5 תגובות
- 869 צפיות
חברים אהלן אפשר חות דעת על פאנל של רוקפורד דגם 9220 איך הפאנל מבחינת חיתוכים וכיוונים... ואיך הוא בהשוואה לפיוניר 8600 ואם הוא בכלל פאנל אמין שלא יהרס לי אחרי שבוע בתודה יהודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הסאב שייך לחברה בשם קליפורניה בום, לפי המוכר הוא בעל 1000W (תאמינו או לא, לא יצא לי עוד לבדוק). איך החברה הזאת בגדול? המגבר הוא כמו הקודם שהיה לי (BOSS BA-2900), עם 3 רמקולים מאחור 6X9, (כן, 3). 2 של קנווד ואחד של פיוניר באמצע. מה אתם אומרים על השילוב הזה? (פעם ראשונה יוצא לי לראות 3 רמקולים בדש האחורי) ובגדול איך המגבר? יוסי.
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. ברצוני לשאול מה הההדל בי שני המונובלוקים הבאים: Magnat Phantom Magnat Pantera One מה ההבדלים ביניהם? כי אני רואה שמבחינת הספק הם די דומים, ומה ההפרש של המחירים ביניהם? בתודה, שי.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אשמח לשמוע חו"ד על חברת MACROM והאם יש לה משהו מושתף אם חברת פיוניר? כי ה HU שלהם נראה ממש דומה לשל פיוניר: http://www.macrom.it/article.php3?id_article=216
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו ניסה או חשב לעבוד עם כבל של אנטנה RF? יש לו סיכוך מושלם וחוט נחושת עבה במרכז בנוסף העלות אפסית מה דעתכם? האם זה יהיה RCA טוב?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סיימתי את הבניה של התיבה שלי לpioneer 1000 וראיתי שאנשים שמים צמר הרים למה הוא משמש והאם כדי לשם גם?? הוא ניראה כמו צמר גפן לבן כזה נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
דיינמאט אקסטרים 1 2 3
מאת griber6-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מה המחיר של דיינמאט אסטרים בארץ קיט חבר שאין לו מושג בארהב בדרך לחנות בישבילי. קשה לי גם לכתוב אין לי מקלדת כותב עם מיקלדת וירטואלית
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.fiat-uno.com/Uno/EureAutos/EureUnos/HugoD/hugod.html תהנו ...
הודעה אחרונה מאת SHAYELISA, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך פרטים על המגבר הזה ואם הוא שווה את 350 שקל
- 2 תגובות
- 733 צפיות
שלום יש באוטו של אבא שלי רדיו דיסק שכזה, הבעיה איתו שרוב התצוגה נשרפה ולא פועלת ומתקשים לקרוא אפילו על איזה תחנה הוא מכוון. יש מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת X-cutioner, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה שלי אולי נישמעת טיפשית אבל אני חדש בעסק אני רואה שכולם כותבים אל איטום הדלתות הבגז למה צריך לעשות את זה?? במה זה עוזר?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 1 תגובות
- 830 צפיות
שלום לכולם יש לי פיגו 106 XSI. מאחורה יש לי רמקולים של פיוניר 200 וואט. מערכת פיוניור חדשה 2750. מקדימה יש לי את הרמקולים המקוריים של הרכב שלא רק שהם על הפנים הם בקושי עובדים. אני מעוניין לשים קומפוננט של מורל מקדימה עכשיו העניין שכרגע אין לי תקציב לרכוש מגבר רציתי לשאול עד כמה זה ישפיע על האייכות והאם ניתן להשאר עם זה ככה כ-חודש חודשיים(ללא מגבר). תודה!
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקיי .... בעקבות עזרתכם המלצות על המכשיר של JVC החלטתי לבחור בו ולקנות אותו .. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40730 אני מזכיר היה לי תקציב מוגבל עד 700 שח ... והייתי צריך מכשיר אמין ושיהיה גם איכותי ולא צעצוע . לפני שבוע הגיע אלי הצעה מקרוב משפחה שעובד בsony ויכול להשיג לי מכשיר של סוני ב670 שח .... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372884 מה דעתכם ומה לבחור בסוף ? תודה לכל העוזרים ...באמת .
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. כבר כמה זמן שאני מעוניין להחליף את הרדיו דיסק שלי, הוא לא מתאים למערכת שלי ולמה שאני מתכנן בשבילה .. אז ככה המערכת כרגע מורכבת מהמרכיבים הללו : המגבר מהדיוטי פרי, הGBL GTO 75.4 קומפוננט קידמי תוצרת PLANET AUDIO VORTEX במידה 6.5 וכמובן סאב של סרווין, VMAX 12" שמתי עין על הפיוניר החדש : DEH-P6800MP יש לו 3 יציאות למגבר(שמאוד שימושיות לי כי אני רוצה בעתיד להוסיף מגבר לסאב, ולחבר זוג אחוריים ROCKFORD 6X9 שיש לי, דגם טוב שעלה לי הרבה כסף) כמובן HPF\LPF אקוולייזר אני מניח ברמה גבוהה יש לו טיוניר RDS שמאוד מוצא חן בעיני, כי זה חשוב לי והמחיר בדיוק איפה שאני צריך, 1500 שקל. מצד שני, יש לי חבר שאין לו מערכת ברמה גבוהה יחסית כשל…
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם....לפני כמה ימים עשיתי ניסוי........לקחתי רמקול שלDJ מוגבר של פיוי בכניסת החשמל שלו רשום 220 V מאה ושמונים ואאט.......יש לי ממיר מתח מ12 ל220 V חיברתי אותו לרכב דרך הממיר מתח והוא עובד פצצה בתנאי טבע......! עכשיו שאלתי היא כזו........אני לא יודע מהיא עוצמת המגבר הפנימי שלו אבל חשבתי לעשות הסבה ולראות איך המגבר הזה יפתח שתי סאבים (לצורך העיניין של לאנזר) מחוברים בטור (8 אום) השאלה מה דעתכם? ניראה לכם שאני יכול להשיג תוצאה חזקה ממגבר כזה? אני לא יודע מהיא עוצמתו....אני יכול להגיד שהרמקול במקור הוא 15 אינטש של פיוי. תודה חגי
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
על הכסאות האחוריים שלי יש מן פלטה די עבה של ברזל, איפה שהמגבר צריך לשבת. עכשיו הרבה אמרו לי שלא בריא למגבר לשבת על ברזל. עדיף לשים את המגבר על דיקט ואותו לתקוע לברזל או שזה לא משנה? מישהו פה שם מגבר במאזדה 323f הדגם עם הפנסים ויכול להסביר מה עשה? תודה רז
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בא עלי לטובה התקציב הזה והוא קפץ בערך ב1000 שקל, עכשיו אני יודע שאני יכול לכבר לעלות ברמה בצורה ניכרת. חשבתי על אלפיין 9855, אני יודע שזה הרי אלפיין.. רציתי לשאול מה דעתם עליו, והאם זו קניה נבונה. כמו כן רציתי לשאול כם על הPIONNER DEHP80MP שלפי דעתי הוא גם מגיע לרמתו או לסביבתו, או אם יש משהו אחר שיכול להיות שווה קנייה בסביבת המחיר הזאת.. תודה רבה. קובי. אולי אנשים שיש להם יוכלו גם לתת לי ביקורת על המכשיר, או מאיםה לקנות אפילו.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך להשלים את המערכת שלי אם קומפוננט יש ליhu: pioneer 740 sab pioneer 1000 מגבר rockford 301x רמקולים:pioneer 180(כן כן אני צריך להחליף) ובמצב אכשיו אני שומע רק בסים מאוד חזקים מצאתי קומפוננט יד שניה של מורל פלוס בה 350 האם שווה? ואוד משהוא יש לי רק מגבר אחד ואני לא מעונין להוסיף אוד אחד איך לחבר את כול המערכת אם אני לוקח את הקומפוננט תודה לכול העוזרים
הודעה אחרונה מאת POHUIST,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 737 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- PYA
- Shay Shd Dave
- BigMak
- NirNissimov
- Jeka88
- guy.a
- רוטנברג 2
- laviil
- danbr
- MRobot
- פינדר
- Itzik-b