Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אהלן אפשר חות דעת על פאנל של רוקפורד דגם 9220

איך הפאנל מבחינת חיתוכים וכיוונים...

ואיך הוא בהשוואה לפיוניר 8600

ואם הוא בכלל פאנל אמין שלא יהרס לי אחרי שבוע

בתודה יהודה

פורסם

מנסיון ה HU של רוקפורד לא אמינים לא איכותיים מבחינת סאונד קופצים לוקח להם הרבה זמן לקרוא דיסק והקליטת רדיו ברמה נמוכה

פורסם
חברים אהלן אפשר חות דעת על פאנל של רוקפורד דגם 9220

איך הפאנל מבחינת חיתוכים וכיוונים...

ואיך הוא בהשוואה לפיוניר 8600

ואם הוא בכלל פאנל אמין שלא יהרס לי אחרי שבוע

בתודה יהודה

יהודה שלום!

הHU של רוקפורד הם לא הצלחה גדולה, המון בעיות בקריאת MP3,הכנסה והוצאה של דיסקים, והדבר הכי מפריע ובולט לעין, במהלך היום לא רואים את התצוגה של המכשיר!.

הפיוניר 8600 עולה עליו בכל צורה.

אם אתה כבר הולך על פיוניר, אולי תנסה למצוא 9600/960.

אבל השאלה האחרונה שלי, היא האם אתה רוכש אותו חדש? ואם כן מה התקציב שלך?

יכול להיות שיש אופציות טובות יותר בסכום שאתה מקציב לעצמך.

under construction..

פורסם

על איזה ביסוס , שמעת פעם תמכשיר הספציפי הזה? , לא איכותי ? לא אמין ? וסאונד לא טוב?

יש לי תמכשיר הזה ואני מרוצה ממנו עד הגג , מה שכן הוא לא הכי מרשים מבחינת תצוגה זה נכון, אבל מבחינת איכות ואמינות אני חולק עליך , אולי שמעת דגמים הרבה יותר פשוטים ממנו והסקת שהם לא משהו , אבל לקפוץ למסקנה שרוקפורד לא איכותיים , לא אמינים ויש להם סאונד לא טוב ??? , אבל איך אומרים על טעם וריח אין מה להתווכח , זוהי דעתך.

פורסם

זה לא קשור לטעם וריח אני מכיר 2 אנשים עם HU של רוקפורוד שרק מתלוננים על זה שהוא קופץ מכל דבר קטן בכביש

(כן ממש כמו הרדיו דיסקים של ה 200 ש"ח...) ושהכפתורים שלו רגישים מאוד ....

ממה שראיתי אצלם גם אני הייתי ממליץ להתרחק מה HU של רוקפורד ,

הפיוניר סידרה 8 בוודאי עדיף ..

פורסם
על איזה ביסוס , שמעת פעם תמכשיר הספציפי הזה? , לא איכותי ? לא אמין ? וסאונד לא טוב?

יש לי תמכשיר הזה ואני מרוצה ממנו עד הגג , מה שכן הוא לא הכי מרשים מבחינת תצוגה זה נכון, אבל מבחינת איכות ואמינות אני חולק עליך , אולי שמעת דגמים הרבה יותר פשוטים ממנו והסקת שהם לא משהו , אבל לקפוץ למסקנה שרוקפורד לא איכותיים , לא אמינים ויש להם סאונד לא טוב ??? , אבל איך אומרים על טעם וריח אין מה להתווכח , זוהי דעתך.

אייל, אין כלל קשר ל"טעם וריח" כאשר מדובר על אמינות.

אם שמת לב, לא דיברתי על נושא של "איכות" ו"סאונד" כי שתצליחו למדוד את 2 הפרמטרים האלו, אני אשמח לדעת כיצד אתם עושים זאת.

לגבי האמינות?

יש לי נסיון עם המכשרים שלהם, ולאו דווקא ה9220, יותר בכיוון של 9320 ו9420, כולם "ניחנו" באותם בעיות, מכשיר כמו ה9420 שהיה נמכר ב4500 ש"ח מינימום, אחרי חודש הפסיק לקרוא MP3, התצוגה לא קריאה באור יום, והמכשיר "מאמץ" את הדיסקים ולא רוצה להוציא אותם.:).

עכשיו אם זה היה מכשיר בודד, מילא, יכול להיות שנפלנו על מכשיר תקול, אבל כאשר מדובר על 10 מכשירים ויותר(ומדובר על 9420/9320/9220/9120), זה כבר מתחיל להחשיד.

under construction..

• תוכן חדש...