פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
אני ישמח לשמוע ביקורות על המוצרים שלהם. החברה היא חברה אמריקאית. הציעו לי כמה מוצרים שלה, הם יקרים.. אז החלטתי לשאול אתכם מה דעתכם. קישור לאתר החברה: www.concept-il.co.il
הודעה אחרונה מאת The Last Don22, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה אני צריך להסתכל כדי לדעת מה המגבר שווה ? מה ה-rms קובעים? מה הוואטים? מה זה אוהם/ ohms ?
הודעה אחרונה מאת nicolas, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים יקרים אני צריך יעוץ בבקשה אם יש לי מערכת פיונייר לא זוכר דגם {זה עם הדולפינים על התצוגה} ואני מעוניין לרכוש די וי די +מסך נשלף, האם כשאני מחבר אותם יחד יש מקום ל2 מכשירים,שהמסך ישלף החוצה האם זה לא יסתיר את ה מערכת פיונייר ,לפי דעתי כן, אז אם אני מתקין די וי די ללא מסך נשלף,,ושם מסך על התקרה זה פחות יפה וגם רק מי שיושב מאחור נהנה מזה,אז איך לעזעזל אני יכול לחבר מסך מקדימה בלי שיהיה גלוי לגנבים האם אני צריך להחליט או רדיו דיסק פיונייר שלי או די וי די מסך נשלף,או האם יש איזהשהו מתקן שזה יכול לעמוד בקדימה של הרכב שגם במושב האחורי יוכלו לראות ושיהיה נשלף המסך {נגד גנבים{האם יש כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
סאב גי בי אל
מאת yoniko- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום החלפתי את הסאב שלי היום בשעה טובה לגי בי אל 250 rms דגם gt4 אני חושב.. הסאבים של גי בי אל נחשבים לסאבים של sq או spl? תגובות על הסאב יתקבלו בברכה =)
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב חבר'ה, כמו שרשום בכותרת זקוק להמלצות על HU, בתקציב של עד 1200 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
לקרוא את כללי הפורום? כנראה שלא אתה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת asafy78, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות סאב של KICKER CVR12 סלילים 2 ומחפש בשבילו מגבר .... מתלבט בין מונו למגבר של 4 ערוצים במחיר עד 1200 שח אשמח לשמוע הצעות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 0 תגובות
- 915 צפיות
שלום חברים. קנינו לנו סיריון חדשה והכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד - קליטה גרועה ברדיו. האם מישהו מכיר את העניין? האם באמת הרדיו המקורי המסופק עם הסיריון קולט גרוע ועם רעשי רקע בלתי פוסקים? אם זו תופעה ידועה אז אין הרבה מה לעשות חוץ מלקנות רדיו דיסק חדש אבל אם לא אנו נקפוץ עם הרכב למוסך לבדיקה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shemsha, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתלבט בין רכישת מגבר ROCKFORD P4004 או JBL GTO-75.4 , אודה לכם על חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
טוויטר חזק מדי 1 2
מאת dorlevy88-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קניתי מערכת של מורל דוטק 2 יד שניה עם קרוס MX20 אבל טוויטרים של SOUNDSTREAM. הבעיה שלי עכשיו זה שהטוויטרים ממש חזקים למרות שהם מחוברים ליציאה של המינוס 3 DB. בנוסף, הנמכתי גם את התדרים הגבוהים במערכת (SONY CDX-MP40). מה אפשר לעשות חוץ מזה? הבנתי שאפשר לשים נגד שינמיך אותו, אבל אני לא ממש מבין בזה ואני אשמח לקבל עזרה. תודה
הודעה אחרונה מאת dorlevy88, -
-
- עוקב אחד
- 39 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם גלשתי קצת ברשת ומצאתי את הרעיון הבא : מה דעתכם , נראה לי רעיון מצויין , רעיון שפותר ממני את כל ההתעסקות עם ה HU המובנה . קישור לאתר עם התמונות
הודעה אחרונה מאת illuminator, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 660 צפיות
אוקיי אז ככה: לא מזמן (לפני קצת יותר משבוע), התחדשתי לי במגבר של XETEC מסדרת גרביטי - 5 ערוצים... מגבר פצצה!... ונשמע הכל מצויין... רק מה: לפני כמה ימים, כשכיוונתי אותו, בדרך הרגתי את הסאב הישן שלי... (שגם ככה קיבלתי במתנה) אבל העניין שהוא מת בצורה מאוד מוזרה: נגיד - אם הרמקול (לצורך העניין) זז פנימה והחוצה מהתיבה - אז הסאב שלי נתקע בפנים - בסוף המהלך שלו פנימה!! למישהו יש מושג - איזה סוג של תקלה זאת, וממה היא נגרמה?? אני חייב לציין שלא היה שום ריח שרוף, וכשהגעתי הבייתה וניסיתי להחזיר את הממברנה למקום - אני לא יכלתי להזיז אותו בכלל מהדופן האחורית!! (אפילו עם שני הידיים בפול כוח!) המגבר מספק 360 וואט RMS, ואני רק משער שזה יותר ממה שהסאב מסוגל לקבל, אבל הוא היה ע…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום =] אני מחפש רדיו דיסק לפונטו החמודה שלי במחיר של עד 600 שקל בלי רמקולים .. ואם אפשר שיתמוך אמ פי 3 ! =D בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Idanz, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הסאב הזה ומה עלויות ההתקנה באוטו שלי קיים מגבר
הודעה אחרונה מאת Raz323F, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי בעיה בחיווט - יש לי קופסה שאליה מגיעים כל החוטים המקוריים של הרמקולים, ישנם 4 חיבורים המחולקים ל + ו -, הבעיה היא שהחוטים המגיעים לקופסה מגיעים ברביעיות ולא בזוגות. אין לי מושג מאיפה הם מגיעים אני רק יודע שכולם שייכים לרמקולים. מצורף שרטוט חובבני למי שרוצה לעזור. לכן אני זקוק למתקין שיש לו נסיון וידע מה הוא עושה שלא יחתוך לי את הקופסה ובכך יפתור את הבעיה. מישהו מכיר מתקין כזה באיזור הגליל או הגולן?
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
מגבר חדש באוטו
מאת רנזי- 3 תגובות
- 745 צפיות
שלום לכולם ! לאחר ששידרגתי את הר"ד + הסט הקדמי, הסאב ומגבר הסאב, החלטתי לשדרג גם את המגבר שמגביר את 2 הסטים (הקדמיים והאחוריים). עד היום היה מגבר טוב, אך לדעתי לא איכותי מספיק, שלעיתים עיוות את הסאונד, במיוחד בעוצמות הגבוהות. הפעם - החלטתי ללכת על משהו טוב ולא להתפשר על משהו פשוט או סתם משהו עם שם ויקר. לכן, קניתי מגבר 4 ערוצים של AUDISON. להלן המסקנות, לאחר יומיים של כיוונים : הסאונד באוטו השתנה ללא היכר. המגבר חזק, ואינו מעוות בשום מצב. איכות הסאונד שופרה כך שהמוסיקה גם בווליום גבוה נעימה לאוזן ולא צורמת/מעוותת. צלילים שלא נשמעו קודם ו/או נבלעו כעת ברורים הרבה יותר. הצליל הפך להיות חד ונקי. זהו.... ההמלצות - לא להתפשר. ללכת תמ…
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם אני מחליף את הקומפוננט שלי למשל לדוטק, איך אני אנצל את המקסימום ממנו? כיוון שהמגבר שלי (JBL GTO75.4) מספק 104 RMS לערוץ... והוא מגביר מורל פולס (מקס 120 RMS) לערוץ, אם אני אקנה דוטק (140 RMS), האם לשנות את צורת החיבור של הקומפוננט למגבר? המגבר יכול לעבוד על 2 אום (ראיתי במס' מקומות שהוא יכול לעבוד על 142 RMS ב-2 אום לערוץ אבל לא יודע איך לאפשר את זה במגבר עצמו וגם לא ראיתי את זה באתר הרשמי)... חשבתי אולי לעשות את 2 הערוצים הקדמיים בגישור (284 RMS) ולחבר במקביל את הקומפוננט, ככה שכאילו יוצא שכל ערוץ מקבל 142 RMS כיוון שהקומפוננט לא יכול לעבוד על 2 אום יציב (לפי מיטב הבנתי). זאת אפשרות? זה נכון לעשות את זה? זה יציב? תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש ברשותי מזדה 3,במערכת המקורית ישנו לחצן MEDIA,ככל הניראה עבור חיבור מכשיר שמע חיצוני,מאיפה אני יכול להשיג מתאם כזה אם קיים? או אולי אפילו "לחדור" לצמה המקורית?
הודעה אחרונה מאת ApocalypticA, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ... חבר שלי קנה מערכת לאוטו הכוללת : DVD.1 עם 3 מסכים 2.רדיו דיסק pioneer סדרה 7 3.מגבר jbl gto 75.4 4.סאב 8 5.וקומפוננט מורל דוקט כל זה יותקן על טרנו חדשה אני מחפש מתקין מקצועי באיזור ראשון לציון ,נס ציונה ,רחובות שיעשה עבודה טובה יפה ומקצועית עם מינימום נזק לאוטו. בתודה מראש גיא
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 תגובות
- 809 צפיות
אני עתיד לקנות את הקומפוננט הבא של מורל: 3Way Elate 9" Component System ורציתי לדעת איזה מגבר יפתח אותו הכי טוב??? מה גם שאחרי המורל יבוא סולו-אקס 18" של קיקר, אז אם כבר, בשביל שאני אמנע מלפתוח ת'רד נוסף בנושא - איזה מגבר ירים לי אותו הכי טוב??? בברכה, אריה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני הולך לקנות בימים הקרובים סאב פיונר ts-305c אז רציתי לדעת מה יותר כדאי לקנות פתוחה או סגורה? האטומה עד איזה תדר יכול לרדת וכנ"ל הפתוחה ? הסאב יהיה מחובר על JBL 75.4
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- 1 תגובות
- 797 צפיות
שלום רציתי לדעת איך הסאבים של אלפיין ? בכללי טובים? עושים עבודה טובה סאב של אלפין 4 אום 600 וואט לא זוכר תדגם כמה צריך לעלות בערך? ועם אתם מכירים חנויות שמוכרים סאבים כאילו תביאו לי קישורים בבקשה תודה!!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי יום חמישי רדיו דיסק הבא: http://www.zapta.co.il/product.asp?productid=5943&catcode=5&shataf מה אתם חושבים על הרדיו דיסק הזה? האם הקניה היית חפוזה? או שזה דווקא דגם טוב שיתן מענה למערכת הכוללת מגבר 1200 וסאב 800 בתודה מראש, אלירן צרפתי
בעיה באודיו 1 2
מאת 2k4-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי HU של KENWOOD 6026 שתי מגברים, קומפוננט, סאב ורמקולים אחוריים המערכת שלי מכוונת כך שכשאשר מתקשרים אליי(דיבורית באוטו) המערכת משתיקה את עצמה, אתמול ששמעתי במערכת התקשרו אליי המערכת השתיקה את עצמה ניתקתי את השיחה ואז המוזיקה חזרה לשנייה והתכבתה ומאז אני לא שומע יותר. חשוב לציין שהמערכת לא במצב של CALL אלא במצב רגיל השיר מתנגן אבל אל שומעים כלום. מישהו חושב שהוא יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
ערב טוב, בבעלותי סיאט לאון 2002 עם רדיו דיסק מקורי (aura). הבנתי שיש אופציה להוסיף מחליף דיסקים המתאים למערכת המקורית, אך יש מספר דגמים ספציפיים בלבד. אשמח אם תוכלו לפרט לי אילו דגמים עלי לחפש. אני מודע לעובדה שאני זקוק למתאם ייעודי. תודה גיא.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שבת שלום לכולם! אני באמצע הרכבת הרמקולים(קומפוננט) ברכב שלי מסוג סיטרואן סקסו...ורציתי לדעת מה המיקום הכי טוב והכי אפקטיבי לטוויטרים ברכב (מתוך סט קומפוננט)?? צירפתי תמונות שיהיו לעזר. וגם תמונה בה אני חושב לשים את הטוויטר אנא תגידו לי אם המיקום בסדר? תודה מראש עידן
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
היי אני חדש כאן אחלה פורום !!! עכשיו לנושא אני רוצה לקנות סאב עד 900 שקל סאב חזק ומדוייק שירעיד תרכב אני פתוח להצעות תודה לכל העוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני שבועיים שאלתי ממה נובעים הרעשים מהסאב כמו ZZZ ... אז אמרתם לי אולי פליטת אוויר ... תראו הורדתי את הרשת .. הסאב עצמו עגול הסתכלתי על העיגול מלמעלה (יש עוד עיגול דק כזה מעל הסאב)ראיתי שהוא לא מודבק לטיבה ושטיפה מהסאב עצמו גם לא מודבק כאילו הוא לא מודבק לסאב עצמו .. זאת אומרת אני מתכוון שכאילו יש חור בסאב.. מה אתם אומרים ממה זה קרה והאם הסאב התקלקל ??
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מהם הגורמים לכך שהמגבר ננכס לפרטקשיין?
הודעה אחרונה מאת idan707, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. ראשית,אני יודע שהנושא עלה כאן לא מעט פעמים וגם עברתי על הת'רדים. בכל אופן אני מעוניין להתקין רדיודיסק במקום המערכת המקורית. שאלתי היא: האם מישהו ראה תחליף של החברה שמאפשר להכניס רדיו דיסק כבכל רכב רגיל? אשמח לקבל פרטים וכל דבר שיעזור בנושא. דודו
הודעה אחרונה מאת LotusElise,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 737 אורחים (הצג רשימה מלאה)