Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים שאלתי ממה נובעים הרעשים מהסאב כמו ZZZ ...

אז אמרתם לי אולי פליטת אוויר ...

תראו הורדתי את הרשת .. הסאב עצמו עגול הסתכלתי על העיגול מלמעלה (יש עוד עיגול דק כזה מעל הסאב)ראיתי שהוא לא מודבק לטיבה ושטיפה מהסאב עצמו גם לא מודבק כאילו הוא לא מודבק לסאב עצמו .. זאת אומרת אני מתכוון שכאילו יש חור בסאב..

מה אתם אומרים ממה זה קרה

והאם הסאב התקלקל ??

פורסם

אתה לא מובן בשיט[ותאמין לי התאמצתי לפענח את דבריך אבל ללא הצלחה]

תן לתמונה "לדבר ולהמחיש" במקומך/עבורך.

[בקיצור-תמונה להמחשה תסייע לנו לעזור לך ולהבין את בעייתך.]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפי מה שאני מבין (או לפחות ניסיתי להבין) ממה שכתבת זה הדבר שעוטף את הממברנה של הסאב התרומם מה שגרום לבריחת אוויר מהסאב וזה מה שמשמיע לך את החרחורים הייתי ממליץ לך להדביק את זה בחזרה עם דבק אמיד מאוד ואולי זה יפתור את הבעיה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

המצלמה שלי התקלקלה אז נאלצתי להביא לך מהאנטרנט תמונה של הסאב שיש לי ..

מה שמסומן בצהוב שם בין העיגול החיצוני של הסאב לעיגול עצמו אם אני מזיז טיפה את הבליטה הזאת שיש בסאבים אני רואה שזה פתוח שם..

15167.jpg

פורסם

נקרעה לך הממברנה. ולפי דעתי הקרע יתרחב אם הזמן כשתפעיל את הסאב.

פורסם

יש לך קרע בחלק מטבעת הגומי המחוברת למסגרת העריסה,התיקון אפשרי[החלפת טבעת הגומי בחדשה +הדבקה חדשה בין טבעת הגומי לממברנה מצד אחד ולמסגרת העריסה מצד השני]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

החלק שנקרע בסאב שלך נקרא סראונד. אם תפעיל את הרמקול עם סראונד קרוע תהיה לך בעיה של מירכוז הממברנה שבסופו של דבר אתה יכול ליגרום לנזק בסליל. לכן מומלץ לתקן את הסאב בהקדם ולא להפעיל אותו עד לתיקון. את התיקון אפשר לבצע אצל היבואן של הסאב או אצל רפי האוזמן. רצ"ב קישור.

http://www.d.co.il/4073950/47350/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כמה (בערך) עולה תיקון הסאב??

1.האם כדאי?

2.הסאב הזה כדאי להשקיע בו או שהוא לא טוב ותוך תקופה של חצי שנה יתקלקל ולא אוכל להשתמש בו?

3.האם כדאי לקנות אחד חדש?

תודה.

פורסם

סה"כ מדובר על הדבקה של הסראונד כמו שכבר שלו אמר לפני.

גש לאוטופרט בפ"ת, יש להם מעבדה במקום, זה לא אמור לקחת יותר מידי זמן וממש לא אמור להיות יקר.

כמוכן הם גם נותנים אחריות על התיקון מבחינת הכל פרט לשריפת סלילים ,ל3 חודשים.

בפועל מדובר על תיקון פעוט, פשוט התעייפות ההדבקה עם השנים, לא נוראי כמו שאתה חושב, רק אל תפעיל את הסאב כאשר הוא במצבו הנוכחי.

אגב, אם כבר אתה מכניס את הסאב לתיקון וכבר יש לך בעיה של הדבקה "עייפה" תבקש מהם שיעברו על ההדבקות של שאר הסראונד והספיידר, זה הכי קריטי, כי אם זה התייבש וכבר לא מחזיק זה סימן לא טוב ויכול להיות ששאר ההדבקות בדרך להתייבש.

under construction..

פורסם

אבל אחי ..

נכון הטבעת הזאת שמסביב לסאב ???

היא יצאה מהמקום כאילו שההדבקה התייבשה

אז הטבעת יצאה קצת מהמקום שציינתי קודם (איפה שמסומן הצהוב) והסאב נקרע טיפה איתה מבין ??

זה אותו דבר על מה שאתה מדבר או מה שאני אומר זה דבר אחר?

• תוכן חדש...