Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

אני באמצע הרכבת הרמקולים(קומפוננט) ברכב שלי מסוג סיטרואן סקסו...ורציתי לדעת מה המיקום הכי טוב והכי אפקטיבי לטוויטרים ברכב (מתוך סט קומפוננט)?? צירפתי תמונות שיהיו לעזר.

וגם תמונה בה אני חושב לשים את הטוויטר אנא תגידו לי אם המיקום בסדר?

תודה מראש עידן

איקסוס 001.jpg

איקסוס 002.jpg

איקסוס 3.JPG

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אני מכיר הרבה התקנות שמתקינים איפה שאתה רוצה...

לדעתי הטוויטר מאבד קצת מהיכולת שלו שם

לדעתי מקומו של טוויטר הוא על הקורה.

אבל זאת דעתי...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

על הקורה ועל המשולש של המראה אין כל כך מקום....

ולפי מה שהבנתי יש מרחק מסויים שצריך להיות בין הטוויטר לוופר- משהו כמו 30 ל40 ס"מ

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
על השמשה בפינה , שומעים מצויין

איזה שמשה ואיזו פינה?

פורסם

מה לגביי הרכבת הטוויטר איפה שסימנתי בתמונה הנ"ל?

יש למישהו ניסיון בזה?

פורסם

מצטרף לכולם ומחזק את הטענה.

המיקום הטוב ביותר לקבלת צליל היקפי ומפוזר כמה שיותר, הוא כשהטוויטר מופנה לכיוון השמשה הקדמית, ואתה מקבל לאוזן את ההחזר שלו שמתפזר בכל החלל, ולא מגיע ישירות ובאופן די צרום ולא יכותי לאוזן שלך.

א-ב-ל אם אתה מעוניין ברעש חזק יותר (בכוונה אמרתי רעש ולא מוסיקה) מקם אותו במיקום שבתמונה הראשונה וכוון אותו אליך (לא מומלץ)...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

הבנתי אתכם!

אז אתם ממליצים לשים את הטוויטרים על הדשבורד...אבל לא כדאי לכוון את הטוויטרים כלפי פנים האוטו?

(אתם אמרתם לכוון אותו כלפי השמשה)

פורסם
מצטרף לכולם ומחזק את הטענה.

המיקום הטוב ביותר לקבלת צליל היקפי ומפוזר כמה שיותר, הוא כשהטוויטר מופנה לכיוון השמשה הקדמית, ואתה מקבל לאוזן את ההחזר שלו שמתפזר בכל החלל, ולא מגיע ישירות ובאופן די צרום ולא יכותי לאוזן שלך.

א-ב-ל אם אתה מעוניין ברעש חזק יותר (בכוונה אמרתי רעש ולא מוסיקה) מקם אותו במיקום שבתמונה הראשונה וכוון אותו אליך (לא מומלץ)...

ממש לא, יכול להיות שאצלך ברכב זה ככה סיימון.

זה משתנה מרכב לרכב, ומטוויטר אחד למשנהו.

יכול להיות שברכב אחד מול השמשה זה אידיאלי, וברכב אחר כלפי המאזין.

זה ממש לא קבוע, ויש הרבה דברים שמשפיעים על זה.

אין שום מקום "אידיאלי", יש סטים של קומפוננטים כמו CDT שהטוויטר ממוקם ליד המיד,ויש כאלו בנפרד.

צריך לשים את הטוויטר על דבק דו צדדי כפי שכבר תומר ואייל אמרו לפני , ולנסות למקם את הטוויטר בכמה מקומות עד שמוצאים את המקום והזווית האופטימלית.

under construction..

פורסם

גרין, אייל, תומר ... צודקים כולכם.

א-ב-ל

אם תשימו לב למה שרשמתי, מי שאוהב צליל היקפי ומפוזר, יקבל אותו כשהטוויטר יופנה לחלון, ולא משנה איזה טוויטר ואיזה רכב זה.כל סוג של גל קול שיופנה לחלון יגיע לאוזן המאזין, רק אחרי שהוא התפזר, וכשיש לנו 2 מקורות, זה נכון כפליים..

שוב השאלה היא מה סוג השמיעה שהמאזין מעדיף. מנגד, טוויטר איכותי שמכוון לאוזן המאזין, יפיק צליל מדויק ואיכותי יותר דווקא כשהוא לא מכוון לחלון, ועדיף לכוון טוויטר כזה לכיוון המאזין, כדי לקבל את האות באוזן בצורה הכי קרובה למקור. לא התכוונתי שיש חוקיות מסוימת וברור שהמיקום תלוי בעוד פרמטרים חוץ מאילו שציינתי, אך במצב של רצון לקבל צליל כמה שיותר היקפי, לכיוון החלון בוודאות "יפיק" צליל היקפי יותר מאשר כל תצורה אחרת.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לפי דעתי ונסיוני הטוויטר צריך להיות על הקורה בערך בגובה של האוזן כשאתה יושב ברכב.

נסה למצוא מיקום כמה שיותר קרוב.

הרעיון של הדבקה בעזרת דבק דו-צדדי ולבדוק את המיקומים נשמע לי מצויין.

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

• תוכן חדש...